חוו"ד פתרון מעשי לבעיית הרב טקסט בוורד

MNM

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
היי,
להיות מעמד טוב זוהי בחירה בין אופציות גרועות, השאלה איזו תוכנה יותר גרועה ומעצבנת, אם הייתה תוכנה מושלמת הייתי רץ וקונה אותה היום.
האשכול הזה התחיל ברעיון לקחת את וורד ולהקפיץ אותו קדימה, אני מציע לעשות את זה בפאב. מכל האמור לעיל.
במצב הנוכחי שכל אחד יעמד בתוכנה המועדפת עליו, ולא זה הדיון כעת.

נערך לאחרונה ב:

עמירם יוסף

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אם אתה מגיע לאותה תוצאה אז ודאי כל אחד יעמד באיזה תוכנה שהוא רוצה
אבל אם אתה רחוק מהתוצאה בגלל אי נכונות בתוכנה, אז אתה בבעיה וזה גם לא הוגן כלפי הלקוח, ודי לחכימא ברמיזא

צח מלול

עימוד מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
1647385860697.png

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
עדיין חסרה לי באשכול התגובה הקבועה (נחשו של מי):
"אפשר לעמד גם בפוטושופ"
ברור.

לעצם העניין, כל השאיפה הזו בוסרית בטיבה והופיעה בעבר אצל כל מחבר ספר וכדו', כל מי שנכנס קצת לעניין בלי להתעצל ראה שהדרך ארוכה שהיא קצרה היא פשוט ללמוד את אחת התכונות המומלצות.

נערך לאחרונה ב:

נוכחות

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוצרי ai
לעת עתה ההצעה ירדה מהפרק מהסיבות דלהלן:
1. תוך כדי המחקר חקרנו היטב את התוכנה מלל, המציעה שירותי רב טקסט ם חודש התנסות, והיא עושה את הפעולה שהיינו צריכים לעיבוד תמלילים פחות או יותר, ויש אפשרות להתקין אותה גם לע ווינדוס, וממילא הצורך בתוסף חדש לוורד היה פחות.
2. המכנת שהייתי איתו בקשר היה נראה לא רציני מספיק ואכמ"ל, ולא המשכנו איתו. מתכנת אחר הציע לי לעשות זאת באמצעות מקרו שיציג הערות שוליים מזוייפות, אך זה לא מה שאני מחפש.
3. מהתגובות כאן הבנתי שתוסף לוורד יתכן שלא יימכר, ולכה"פ לא בפלג המעמדים, וזו סיבה מספיקה בינתיים לא לפתח את זה, כל עוד שלא ידוע לי על מישהו אחר שכן יקנה את זה.
לגבי תוכנת מלל, לאחר מחקר מאומץ, הגעתי למסקנה ברורה יותר בנושא, ופרסמתי אותה כאן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה