איך בדיוק מקשרים ביניהם?כנראה שאתה לא מספיק מכיר את התוכנה, הרי גם בתג "אין הערות שוליים"...
רק כשמדפיסים כמה גליונות על עמוד אחד.ואגב, יש גם יש סימוני חיתוך / בליד.
איך בדיוק מקשרים ביניהם?כנראה שאתה לא מספיק מכיר את התוכנה, הרי גם בתג "אין הערות שוליים"...
רק כשמדפיסים כמה גליונות על עמוד אחד.ואגב, יש גם יש סימוני חיתוך / בליד.
גם רק עמוד אחד ואכמ"ל.רק כשמדפיסים כמה גליונות על עמוד אחד.
אתה יכול בבקשה להעלות דוגמאות של ספרים שעימדת בפאבלישר?יש לי ב"ה הרבה נסיון עם פאבלישר, אציין שאני עובד עם תג כבר משנת 2010 כמדומני, ואני מוצא את עצמי בשנים האחרונות עובד כמעט רק עם פאבלישר.
כבר כתבתי והרחבתי על זה בעבר באחד האשכולות.
אשמח להעביר לך את הידע שיש לי בזה, אולי בפרטי, אין לי זמן וכח להסביר בהתכתבות...
זה לא יקח המון זמן או כח...אשמח להעביר לך את הידע שיש לי בזה, אולי בפרטי, אין לי זמן וכח להסביר בהתכתבות...
בשמחה, שלח הודעה בפרטי.אפשר לקיים איתך שיחת טלפון ?
בבקשה. מצ"ב.אתה יכול בבקשה להעלות דוגמאות של ספרים שעימדת בפאבלישר?
האם במסמך זה יש קישורים המקשרים בין הטקסט הראשי למפרשים ?בבקשה. מצ"ב.
יש לציין שהתוצאה מרשימה.בבקשה. מצ"ב.
יש שם למשל תכונה להשוואת טורים?לטעמי יותר קל, לא בנוי על קומבינות כי היא תוכנת עימוד לכל דבר ועניין.
דרך שכל מעמד עובר עד לעימוד הסופי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: