דרוש מידע פתרון לשמירה על זוג גרבי תינוקות בכביסה

גברת חוקרת

משתמש פעיל
קניתי לתינוקת של כמות גדולה של גרבים שאני מקווה שבעז"ה יספיקו לכל הקיץ,
אבל אני חוששת שמהר מאוד הגרביים הקטנטנים האלו ילכו לאיבוד בכביסה, ואז אני אשאר עם הרבה גרביים בודדים.
לגרביים גדולים יותר אני משתמשת בעיגולי פלסטיק האלה שמצמידים כל זוג ביחד מהרגע שהם נכנסים לסל כביסה ועד שהם חוזרים למגירה, אבל נראה לי שגרביים קטנים כאלו ישתחררו ביתר קלות...
למישהו יש פתרון יעיל?

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אבל אני חוששת שמהר מאוד הגרביים הקטנטנים האלו ילכו לאיבוד בכביסה, ואז אני אשאר עם הרבה גרביים בודדים.
לגרביים גדולים יותר אני משתמשת בעיגולי פלסטיק האלה שמצמידים כל זוג ביחד מהרגע שהם נכנסים לסל כביסה ועד שהם חוזרים למגירה, אבל נראה לי שגרביים קטנים כאלו ישתחררו ביתר קלות...
למישהו יש פתרון יעיל?
רשת גדולה של "גרביים עד הבית" רק לגרביים של התינוקת

יהודיתו

משתמש מקצוען
למישהו יש פתרון יעיל?
הציעו לי אז לחבר אותם עם סיכה (עם המחט)

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אפשר להשתמש בכל רשת קטנה לכביסה, לא חייבים את של גרביים עד הבית, נכון?
כלומר, אין משהו יוצא דופן ברשת שלהם...
כן, גם של הציציות לכאורה טובה
רק ששם היה עכשיו מבצע וזה עלה 9.9 אז קניתי כמה - כל סוג גרביים או גרביון ברשת אחרת, ואז אני מקווה לשים אותם לייבוש בשמש הקיצית ולתת לכל אחד מבני הבית שישדך בעצמו.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
אני מחברת בקוקיות של הכל בשקל הגומיות הקטנות האלה... לא נעלם אחד...

k1234

משתמש פעיל
אני שמה את הטבעות פלסטיק על הגרביים שלך התינוק שלי וזה לא משתחרר
זה מעולה שום דבר לא הולך לאיבוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה