אפשר מספר יש תופעות על פניםאני הורדתי בלייזר
זה עזר לי פלאים
כמה ימים יש את זהטיפול לא נעים במיוחד
אחרי כל טיפול יש כתמים אדומים על הפנים כלומר הנמשים נהיים אדומים ואז שחורים וככה הם מתקפלים מהפנים.
ככה אחרי כל טיפול מחדש
מה יותר מומלץ בלי תופעות מוזרות ועוזר הכי מהר כסף זה לא משנה אני חייב את הכי מוצלח והכי מהר ובל תופעותאני קוסמטיקאית, אני מוכרת קרם הבהרה של חוה זינגבוים והוא מבהיר משמעותית.
אם את רוצה משהו יותר רציני זה ידית לייזר להסרת נמשים, אבל בקיץ את צריכה לשים מקדם הגנה תמיד. ויש סיכויים שזה יחזור...אבל לא כמו שזה עכשיו. יכולה להפנות אותך לחברה קוסמטיקאית שיש לה את המכשיר הזה.
כל הקרמי הבהרה אני לא יודעת עם זה עושה משו,מה יותר מומלץ בלי תופעות מוזרות ועוזר הכי מהר כסף זה לא משנה אני חייב את הכי מוצלח והכי מהר ובל תופעות
זה תהליך, אין הוקוס פוקוס... בגדול המכשיר מעלים את הנמשים יותר מהקרם.. גם הקרם מבהיר משמעותית. אבל לא קלטתי שאתה גבר...היא לא מקבלת גברים, תבררו למי יש מכשיר כזהמה יותר מומלץ בלי תופעות מוזרות ועוזר הכי מהר כסף זה לא משנה אני חייב את הכי מוצלח והכי מהר ובל תופעות
והקרם לא מספיק ברמה גבוהזה תהליך, אין הוקוס פוקוס... בגדול המכשיר מעלים את הנמשים יותר מהקרם.. גם הקרם מבהיר משמעותית. אבל לא קלטתי שאתה גבר...היא לא מקבלת גברים, תבררו למי יש מכשיר כזה
הקרם ברמה גבוהה מאד, נשים באו אלי עם כתם על הפנים והוא התבהר יפה מאד ולרוב הם נעלמים..והקרם לא מספיק ברמה גבוה
הנמשים קארו לי בהמשך החיים זה לא מגיל אפס ככההקרם ברמה גבוהה מאד, נשים באו אלי עם כתם על הפנים והוא התבהר יפה מאד ולרוב הם נעלמים..
הקרם יכול להבהיר לך את הנמשים.. נמשים זה קצת שונה מכתמים שפתאום נוצרים משמש או מגיל.. יותר קשה להעלים אותם אם בכלל...
אבל מכשור ודאי יכול.
מה יש לכה לעציה עם לא קרם לגברכל הקרמי הבהרה אני לא יודעת עם זה עושה משו,
אולי בקטנה, לא מוריד לגמרי
זה קרה לי מישמש כי לא נולדתי ככההקרם ברמה גבוהה מאד, נשים באו אלי עם כתם על הפנים והוא התבהר יפה מאד ולרוב הם נעלמים..
הקרם יכול להבהיר לך את הנמשים.. נמשים זה קצת שונה מכתמים שפתאום נוצרים משמש או מגיל.. יותר קשה להעלים אותם אם בכלל...
אבל מכשור ודאי יכול.
ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאי שיתאים לך משהו טוב, קשה להתאים דרך המחשב קרם טוב שיעזור לך, צריך לראות את זה..זה קרה לי מישמש כי לא נולדתי ככה
יש לכם אולי אחד שאתם מכירים בתחום או אפוה אפשר לברר על זהממליצה לך ללכת לקוסמטיקאי שיתאים לך משהו טוב, קשה להתאים דרך המחשב קרם טוב שיעזור לך, צריך לראות את זה..
יש משהוא כן מומלץיש לכם אולי אחד שאתם מכירים בתחום או אפוה אפשר לברר על זה
אני לא מכירה...יש משהוא כן מומלץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: