מידע שימושי פתרון לנמשים

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אני גבר בשידוכים חייב יעוץ בקשר להורדת נמשים רק עם ניסיון תזכו למצות

my sound

משתמש פעיל
טיפול לא נעים במיוחד
אחרי כל טיפול יש כתמים אדומים על הפנים כלומר הנמשים נהיים אדומים ואז שחורים וככה הם מתקפלים מהפנים.
ככה אחרי כל טיפול מחדש

ל.ק.י

משתמש מקצוען
טיפול לא נעים במיוחד
אחרי כל טיפול יש כתמים אדומים על הפנים כלומר הנמשים נהיים אדומים ואז שחורים וככה הם מתקפלים מהפנים.
ככה אחרי כל טיפול מחדש
כמה ימים יש את זה
ואם זה באמת מוריד את הכול

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני קוסמטיקאית, אני מוכרת קרם הבהרה של חוה זינגבוים והוא מבהיר משמעותית.
אם את רוצה משהו יותר רציני זה ידית לייזר להסרת נמשים, אבל בקיץ את צריכה לשים מקדם הגנה תמיד. ויש סיכויים שזה יחזור...אבל לא כמו שזה עכשיו. יכולה להפנות אותך לחברה קוסמטיקאית שיש לה את המכשיר הזה.

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אני קוסמטיקאית, אני מוכרת קרם הבהרה של חוה זינגבוים והוא מבהיר משמעותית.
אם את רוצה משהו יותר רציני זה ידית לייזר להסרת נמשים, אבל בקיץ את צריכה לשים מקדם הגנה תמיד. ויש סיכויים שזה יחזור...אבל לא כמו שזה עכשיו. יכולה להפנות אותך לחברה קוסמטיקאית שיש לה את המכשיר הזה.
מה יותר מומלץ בלי תופעות מוזרות ועוזר הכי מהר כסף זה לא משנה אני חייב את הכי מוצלח והכי מהר ובל תופעות

my sound

משתמש פעיל
מה יותר מומלץ בלי תופעות מוזרות ועוזר הכי מהר כסף זה לא משנה אני חייב את הכי מוצלח והכי מהר ובל תופעות
כל הקרמי הבהרה אני לא יודעת עם זה עושה משו,
אולי בקטנה, לא מוריד לגמרי

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
זה תהליך, אין הוקוס פוקוס... בגדול המכשיר מעלים את הנמשים יותר מהקרם.. גם הקרם מבהיר משמעותית. אבל לא קלטתי שאתה גבר...היא לא מקבלת גברים, תבררו למי יש מכשיר כזה

ל.ק.י

משתמש מקצוען
זה תהליך, אין הוקוס פוקוס... בגדול המכשיר מעלים את הנמשים יותר מהקרם.. גם הקרם מבהיר משמעותית. אבל לא קלטתי שאתה גבר...היא לא מקבלת גברים, תבררו למי יש מכשיר כזה
והקרם לא מספיק ברמה גבוה

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
והקרם לא מספיק ברמה גבוה
הקרם ברמה גבוהה מאד, נשים באו אלי עם כתם על הפנים והוא התבהר יפה מאד ולרוב הם נעלמים..
הקרם יכול להבהיר לך את הנמשים.. נמשים זה קצת שונה מכתמים שפתאום נוצרים משמש או מגיל.. יותר קשה להעלים אותם אם בכלל...
אבל מכשור ודאי יכול.

ל.ק.י

משתמש מקצוען
הקרם ברמה גבוהה מאד, נשים באו אלי עם כתם על הפנים והוא התבהר יפה מאד ולרוב הם נעלמים..
הקרם יכול להבהיר לך את הנמשים.. נמשים זה קצת שונה מכתמים שפתאום נוצרים משמש או מגיל.. יותר קשה להעלים אותם אם בכלל...
אבל מכשור ודאי יכול.
הנמשים קארו לי בהמשך החיים זה לא מגיל אפס ככה

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אבל מכשור ודאי יכול.
זה קרה לי מישמש כי לא נולדתי ככה

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
זה קרה לי מישמש כי לא נולדתי ככה
ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאי שיתאים לך משהו טוב, קשה להתאים דרך המחשב קרם טוב שיעזור לך, צריך לראות את זה..

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
משה גיל נחמני הוא מפרסם בכח הפרסום המון זמן,
הוא קורא לעצמו קוסמטיקאי מדופלם נותן מענה לכל סוג ובעיה בעור הפנים.
המספר שלו 0508556529
אני לא מכירה אותו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה