התמונה לאתגר הזה לקחה לי איזה שעה וחצי...היו כמה וכמה פעמים שהיה לי רעיון ממש טוב-שהבינה התעקשה לא לקלוט...
אז לא העלתי...
עשרות תמונות ניסיתי ולא עבד...
אז לקחתי בלית ברירה את מה שנמצא באשכול
(לא שהוא לא מובן, אבל עדיין...)
התמונה לאתגר הזה לקחה לי איזה שעה וחצי...היו כמה וכמה פעמים שהיה לי רעיון ממש טוב-שהבינה התעקשה לא לקלוט...
אז לא העלתי...
היו פעמים שניסיתי שעות, ובסוף לא יצא כלום!התמונה לאתגר הזה לקחה לי איזה שעה וחצי...
עשרות תמונות ניסיתי ולא עבד...
אז לקחתי בלית ברירה את מה שנמצא באשכול
(לא שהוא לא מובן, אבל עדיין...)
4 ילדים ש3 מתוכם מחזיקים אגס אחד בידם והרביעי מחזיק בידו סלסלה שבתוכה אגס אחד.
@משפחת ש וואו!!!!!!!
מה הפורמט? ובאיזה בינה????
איך אני נכנסת אליו?במודל החדש
אהבתי!!!Thanks
תגידי כתבת את כל הפיוט הזה?Hyper-realistic digital artwork of A gracefully enchanting butterfly with intricate patterns and shimmering wings, its delicate beauty epitomizes grace and wonder. The image, a stunningly detailed painting, captures the essence of nature's elegance and magic. Every vibrant hue and intricate detail is meticulously rendered, showcasing the artist's skill and imagination. The whimsical creature appears almost lifelike, as if it might flutter off the canvas at any moment. This exquisite piece evokes a sense of awe and admiration, as viewers are drawn into a world of beauty and enchantment. Hyper realistic, sharp image, high quality. 8k.
כאן:איך אני נכנסת אליו?
למודל הזה יש שיפור פרופמט אוטומטי כברירת מחדל. (בצד שמאל של התמונה למעלה אפשר לראות בצד שמאל propmt enhance) אפילו לא שמתי לב שהיה דלוק...תגידי כתבת את כל הפיוט הזה?
זה התשובה לחידה. מותר להעלות רק אחד, ואם מעלים שתיים או יותר מוחקים את כולםי שתי חידות
כמה חידות העלת?משהו פה יכול להסביר מה הבעיה?
וואלה?זה התשובה לחידה. מותר להעלות רק אחד, ואם מעלים שתיים או יותר מוחקים את כולם
כן, בשבועיים זה יצירה אחתוואלה?
זה שונה מהאתגרים היומיים?
טוב, תודה בכולופן
יצירה יפה, אך האם הכיתוב נכתב בבינה או בעריכה אח"כ?על איזו שאלה אי אפשר לענות ב"כן"?
הכיתוב נוצר בבינה ע"י פרומפטיצירה יפה, אך האם הכיתוב נכתב בבינה או בעריכה אח"כ?
גם אם זה נכתב בבינה ע"י פרומפט, מסופקני אם זה עומד בכללי האתגר שהפתור יהיה ללא טקסט, רק בתמונה.
דעתכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: