דרוש מידע פתרון חוקי לתנאי של 'כושר ההשתכרות'

אורח חיים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יאיר שרקי מדווח בחדשות 12 כי קיים סעיף חדש, שהוכנס על ידי אנשי משרד המשפטים, ובו נכתב כי כל מי שלומד בפיקוח או מימון ממשלתי שתכליתם השתלבות בשוק העבודה – זכאי גם למימון.

כל אברך שמקבל קצבה של כמה מאות שקלים ממשרד הדתות – בעצם לומד בפיקוח או במימון ממשלתי – ומי שעושה מבחני רבנות או דיינות למעשה לומד מקצוע – ולכן זכאי לסבסוד. זה גם מה שאמר אמש המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, עו"ד רז נזרי, בדיון שנערך בנושא.

לדבריו, רבנות ודיינות זה מקצוע – ולכן יהיה קשה למנוע מאברך שנמצא בפיקוח ממשלתי וניגש למבחנים לקבל את המימון. קשה לכם ללמוד לרבנות או לדיינות? יש דרך קלה יותר: כל אברך שיירשם לקורס משגיחי כשרות יוכל להגיד גם כן שהוא לומד מקצוע והוא עומד בקריטריונים.

כעת, בדומה ללומד באוניברסיטה או מכללה שלא בודקים אחריו אם הוא יעבוד בתחום אותו הוא לומד, כך גם מי שלומד בכולל ויירשם ללימודי רבנות, דיינות או השגחת כשרות, יזכה לסבסוד לילדיו בלי קשר לשאלה אם יעבוד בתחום – או לא.
צריך לבדוק, האם הקורס צריך להיות רשום כמכללה ?
או שכל קורס שעוברים זה מוכר.

RUSI10

משתמש מקצוען
יש לנו פגישה אישית עם הבוס ממש עוד מעט.
וממשלת המינות עושה הכל , כולל הכל, כדי לסגור לנו את בתי הכנסת, לחנוק אותנו כספית ולתייג אותנו כ"תת אדם" שצריך להעמיס על עגלות ישר למזבלה.........

אז כשמתפללים ביום הרת עולם - צריך לכוון חזק ב"כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ"..
ולצעוק חזק אל אבינו מלכנו -ש ייכלה דבר וחרב ורעב ושבי ומשחית ועוון ומגיפה ופגע רע, וכל מחלה וכל תקלה וכל קטטה וכל מיני פורעניות וכל גזירה רעה ושנאת חינם, מעלינו ומעל כל בני בריתך'.

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
אני בהחלט מצפה מאברך כולל להחליף טיטולים לילדיו. ומיגו דזכי לנפשיה...
גם אני מצפה ממנו להחליף טיטול לילדיו.
אני לא מצפה לא ממנו, ולא מאף אדם אחר (גם אשה נחשבת אדם, כן?) לטפל בקבוצה שלמה של ילדים, וגם לעשות משהו נוסף (ללמוד, נניח) באותו זמן.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
פורסמו מבחני התמיכה
אברך כולל יוכל לקבל דרגה עד ה1.11
לאחר מכן יצטרך להגיש מסמכים רלוונטיים...
אפשר להגיש בקשה?
איזה תלושים צריך
של אלו חודשים
והאם התלושים של הבעל והאישה צריכים להיות אותם חודשים?

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
קיבלתי במייל, מישהו יודע אם זה אמין, יכולה להיות בעיה להרשם?
*קישור להרשמה לקורס משגיחי כשרות מקוון - אברכים*
מתכונת מעונות

נא להיכנס לקישור המצורף
ולמלות את הפרטים.
תודה מראש.

sara gold

משתמש מקצוען
קיבלתי במייל, מישהו יודע אם זה אמין, יכולה להיות בעיה להרשם?
*קישור להרשמה לקורס משגיחי כשרות מקוון - אברכים*
מתכונת מעונות

נא להיכנס לקישור המצורף
ולמלות את הפרטים.
תודה מראש.

לא נשמע אמין

זושא כץ

משתמש מקצוען
*עוקף את חוק המעונות של ליברמן:* הפתרון של ר' מאיר רפאל חי ביטון מייסד מכללת מרכז מאיר, קורסים ללא עלות לאברכים.

אחי ורעי אברכים יקרים השומרים עלינו בזכות לימוד התורה שלכם.

כולנו רואים כמה הגזרות של הממשלה במוענות הילדים משפיעות על המצב של האברכים ברישום למעונות וקבלת ההטבות.

*היום יאיר שרקי מחדשות 12 פרסם הודעה כי כל אברך שירשם לקורס כשרות או להכשרה אחרת גם אם בסופו של דבר לא יעבוד בתחום יהיה זכאי להנחה ברישום למעונות.*

החלטתי להוביל מהלך תקדימי וראשוני ולעזור לכל האברכים שיצטרכו את ההטבה של המעונות, במסגרת התוכנית שהקמתי אברך שאכן לומד תורה יקבל *אישור לימודים* בתנאי שהאברך/התלמיד ירשמו לקורס מקוון ואף ישתתפו בתוכנית הלימוד לפחות ביותר מ 70 אחוז של השיעורים, *הקורסים ינתנו ללא עלות כספית !* ויתנהלו ע"י המכון שהקמתי בעבר *מרכז מאיר - המרכז הארצי ללימודי מקצועות הקודש וההלכה.*

אני מבקש מכל אחד פה להפיץ את ההודעה הזאת ולעזור לכל האברכים על מנת שיהיה להם אישור מסודר לצורך רישום הילדים למעונות היום.

הלימודים יהיו בשלב זה באמצעות צפייה בערוץ היוטיוב בסדרת הרצאות וזאת עד שהגבלות הקורונה יוסרו.

כולנו חייבים לעזור לאברכים ולעולם התורה.

איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!

בברכה,
מאיר רפאל חי ביטון
054-5214473

ילילי

משתמש מקצוען
רציתי לדעת לגבי עוסק פטור האם צריך להוכיח שקניתי דברים לפתוח את העסק או שלא כי אני רוצה את הגמ"ח בבית להפוך להשכרה לדוגמא גמ"ח של שולחנות לארועים האם אני צריך להביא הוכחה שיש לי שולחנות וכאלה?

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
רציתי לדעת לגבי עוסק פטור האם צריך להוכיח שקניתי דברים לפתוח את העסק או שלא כי אני רוצה נגיד גמ"ח בבית להפוך להשכרה לדוגמא של שולחנות לארועים האם אני צריך להביא הוכחה שיש לי שולחנות וכאלה?
אם רוצים שההוצאות יהיו מוכרות, חייבים קבלה או חשבונית.

ילילי

משתמש מקצוען
אם רוצים שההוצאות יהיו מוכרות, חייבים קבלה או חשבונית.

לא שאלתי אחרי הפתיחה שאלתי בשעת פתיחת העסק במשרדי מע"מ האם אפשר לפתוח עסק בלי להוכיח שיש לי מוצרים להשכיר כמו קבלות על קניית המוצרים וכדו'

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לא שאלתי אחרי הפתיחה שאלתי בשעת פתיחת העסק במשרדי מע"מ האם אפשר לפתוח עסק בלי להוכיח שיש לי מוצרים להשכיר כמו קבלות על קניית המוצרים וכדו'
אה
ברור שאפשר

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מצטרף לבקשה
האם יש למישהו מידע יותר אמין על העניין?
במבחני תמיכה שהתמ"ת פרסם יש קריטוריונים על לימודים למשל רק מקומות שמפוקחים ע"י משרד ממשלתי וכד', כל הדברים שמפרסים על רבנות וכד' לא מופיע ואין שום דרך לדווח על כך, הכל סתם דמיונות ורצונות שמביאים בתקשורת, חבל שאנשים סתם יבנו על זה ובסוף זה כלום.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
*עוקף את חוק המעונות של ליברמן:* הפתרון של ר' מאיר רפאל חי ביטון מייסד מכללת מרכז מאיר, קורסים ללא עלות לאברכים.

אחי ורעי אברכים יקרים השומרים עלינו בזכות לימוד התורה שלכם.

כולנו רואים כמה הגזרות של הממשלה במוענות הילדים משפיעות על המצב של האברכים ברישום למעונות וקבלת ההטבות.

*היום יאיר שרקי מחדשות 12 פרסם הודעה כי כל אברך שירשם לקורס כשרות או להכשרה אחרת גם אם בסופו של דבר לא יעבוד בתחום יהיה זכאי להנחה ברישום למעונות.*

החלטתי להוביל מהלך תקדימי וראשוני ולעזור לכל האברכים שיצטרכו את ההטבה של המעונות, במסגרת התוכנית שהקמתי אברך שאכן לומד תורה יקבל *אישור לימודים* בתנאי שהאברך/התלמיד ירשמו לקורס מקוון ואף ישתתפו בתוכנית הלימוד לפחות ביותר מ 70 אחוז של השיעורים, *הקורסים ינתנו ללא עלות כספית !* ויתנהלו ע"י המכון שהקמתי בעבר *מרכז מאיר - המרכז הארצי ללימודי מקצועות הקודש וההלכה.*

אני מבקש מכל אחד פה להפיץ את ההודעה הזאת ולעזור לכל האברכים על מנת שיהיה להם אישור מסודר לצורך רישום הילדים למעונות היום.

הלימודים יהיו בשלב זה באמצעות צפייה בערוץ היוטיוב בסדרת הרצאות וזאת עד שהגבלות הקורונה יוסרו.

כולנו חייבים לעזור לאברכים ולעולם התורה.

איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!

בברכה,
מאיר רפאל חי ביטון
054-5214473
פרסומת נאה עשה לו מייסד מכללת מרכז מאיר,

אבל לגופן של דברים, אני לא יכול להבין איך סטודנט באוניברסיטה הפתוחה (מוסד מוכר, מפוקח ומתוקצב) נדרש לקחת לפחות 6 קורסים בשנה כדי להיחשב סטודנט ולקבל הנחה במעונות, וקורס במכללת "מרכז מאיר" (עסק פרטי, לא מוכר, לא מתוקצב, לא מפוקח) שהיקפו לא גדול מקורס אחד בפתוחה, יחשיב את הלוקח כסטודנט ?

sara gold

משתמש מקצוען
למישהו יש מידע יותא עדכני בנושא?
קורס שאפשרי לקבל דרגו את הזכאות?
היכן?
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה