אין מי שיפצהמזעזע!!
ואין פוצה פה?? בעלת המשפחתון עובדת בפרך חודש שלם והמפעיל יכול להפריש לכיסו סכומי כסף שמגיעים לה???
ממש לא ברור לי
מי שינסה - מסתכן באיבוד המשפחתון
אין מי שיפצהמזעזע!!
ואין פוצה פה?? בעלת המשפחתון עובדת בפרך חודש שלם והמפעיל יכול להפריש לכיסו סכומי כסף שמגיעים לה???
ממש לא ברור לי
אין מי שיפצה
מי שינסה - מסתכן באיבוד המשפחתון
יש מחיר ברור מאד בטבלה של הדירוג לתינוק או פעוט, יש את המחיר המלא, וממנו התמ"ת מסבסד לפי דרגה. ההורים משלימים למטפלת את מה שלא סובסד, ולכן מטפלת יכולה לדרוש מההורים להשלים לה כל מה שלא קיבלה מהמשרדים .(אם יש למטפלות באזור שלכם אומץ ושכל. כי ההורים לא פראיירים!!! - פשוט פונים לתמ"ת והם כבר מסדרים את החשבון..)לצערנו, על אף שהמפעיל אמור להיות גוף מפקח בלבד, וצינור להעברת כספים, ואחראי טכנית על עניין הרישום, לצערנו, את תפקידיו הוא לא תמיד ממלא כראוי, ומאידך, נוגע לפעמים במה שלא מגיע לו.
מידיעה- התמ"ת לא מתערב כלל בהחלטות תשלום של הרשת(אם יש למטפלות באזור שלכם אומץ ושכל. כי ההורים לא פראיירים!!! - פשוט פונים לתמ"ת והם כבר מסדרים את החשבון..)
גם אני שוקלת זאת....שלום אני שוקלת לפתוח משפחתון
ללמוד ולקבל תעודהמה בדיוק השלבים שצריך לעשות לשם כך?
למפעיל המשפחתונים בעירכם,למי צריך לפנות בשביל להגיש בקשה?
נכוון. גם לבעלות המשפחתונים זה לא ברור.מזעזע!!
ממש לא ברור לי
במחילה, לא נמצאה המטפלת שתדרוש כסף מההורים כשדרגת הילד מסודרת. ואם יש אחד כזאת, זאת לא הבעיה של ההורים שהם פרייארים, אלא התנהגות לא הגונה של המטפלת.יש מחיר ברור מאד בטבלה של הדירוג לתינוק או פעוט, יש את המחיר המלא, וממנו התמ"ת מסבסד לפי דרגה. ההורים משלימים למטפלת את מה שלא סובסד, ולכן מטפלת יכולה לדרוש מההורים להשלים לה כל מה שלא קיבלה מהמשרדים .(אם יש למטפלות באזור שלכם אומץ ושכל. כי ההורים לא פראיירים!!! - פשוט פונים לתמ"ת והם כבר מסדרים את החשבון..)
אתה מדבר על מקרה ספיציפיים, או שאתה מדבר גבוהה על מקרים שטרם אירעו?למה ההורים אמורים להיות הכתובת להשלמת פערים במידה ויש חוסר הסכמה בין המפעיל למטפלת?
הורים שולחים למשפחתון / מעון בידיעה ברורה מה גובה התשלום הולך להיות (פלוס מינוס, הטבלה המדויקת מתעדכנת מעט אחרי תחילת שנת הלימודים), ועל דעת כן.
ברגע שהתשלום הופך להיות דינאמי, כל כדאיות השליחה למשפחתון מוטלת בספק
יש מחיר ברור מאד בטבלה של הדירוג לתינוק או פעוט, יש את המחיר המלא, וממנו התמ"ת מסבסד לפי דרגה. ההורים משלימים למטפלת את מה שלא סובסד, ולכן מטפלת יכולה לדרוש מההורים להשלים לה כל מה שלא קיבלה מהמשרדים .(אם יש למטפלות באזור שלכם אומץ ושכל. כי ההורים לא פראיירים!!! - פשוט פונים לתמ"ת והם כבר מסדרים את החשבון..)
על סמך מה נקבעה ההצעה הזאת?על ההצעה שהועלתה פה:
תעודת גננת בכירה מוסמכת מספיק?ללמוד ולקבל תעודה
על סמך מה נקבעה ההצעה הזאת?
יש מי שנוהג על פיה?
צריך תעודת מטפלת סוג 1תעודת גננת בכירה מוסמכת מספיק?
או שחייבים תעודת מטפלת?
רק מה שכן, מי שיש לה תעודת גננת - כנראה יש לה אפשרות לעשות קורס מקוצר יותרתעודת גננת בכירה מוסמכת מספיק?
או שחייבים תעודת מטפלת?
השאלה לא כ"כ ברורה.מקפיצה (סורי)
יש לי שאלה :
האם מטפלת פרטית יכולה לפתוח משפחתון בלי התערבות של התמת או שזה לא קביל מבחינה חוקית כי אין מי שיפקח וכו?
אשמח לידיעות מוכרות!!
מבחינת רשות המיסים? אין בעיה, עסק לכל דבר.מקפיצה (סורי)
יש לי שאלה :
האם מטפלת פרטית יכולה לפתוח משפחתון בלי התערבות של התמת או שזה לא קביל מבחינה חוקית כי אין מי שיפקח וכו?
אשמח לידיעות מוכרות!!
שאלתי האם אפשר לפתוח משפחתון בלי פיקוח או שזה לא חוקיהשאלה לא כ"כ ברורה.
משפחתון פרטי - מה הבעיה?
משפחתון מטעם המדינה (התמ"ת) - זה רק בכפוף לתמ"ת, ברור.
מבחינת רשות המיסים? אין בעיה, עסק לכל דבר.
מבחינת סבסוד תמ"ת? אין אפשרות, רק באמצעות מפעיל שזכה במכרז של התמ"ת להפעלה עירונית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: