התייעצות פתיחת גמ"ח- תנו לי רעיון למה

malo

משתמש מקצוען
יופי אני ממש שמחה לשמוע שזה שימושי, ותודה על ההערות, כמה הגמ"ח ההוא לוקח? על איזה כמות לקחת 10-20 ש"ח?
מצד אחד אם אני לוקחת שקל לכיסוי זה הרווח כולו שלי שאני יכולה להתקדם יותר מהר עם עוד כמויות, ומצד שני אנשים ששומעים שזה עולה כסף הרבה פחות לוקחים, השאלה מה לעשות? גמ"ח בחינם, או במחיר סימלי??
מי יודע מניסיון של הגמ"ח כזה מה עושים.
את יכולה להזמין באלי אקספרס
יש לי חברה שקנתה שם ומכרו כאן בארץ
אני מאמינה שזה הפרש גדול במחיר.

רב פעלים

משתמש מקצוען
ע"י שנחשוב מה השכן זקוק, מה יעשה טוב לחבר ונשתדל לתת מעצמינו ככל יכולתינו- נפתח מידות טובות ונגרום לאהבת ה' עלינו להתגבר.
אבל זה לא יקרה אם תחשוב רק על עצמך, מה טוב לי, מה נח לי ואם זה גם משרת את השיני אז שיתחשבן גם למצוה על הדרך...
מה שברור שלך הכי מתאים לפתוח גמ"ח יעוץ בכל התחומים, ממש אוהבת את כל מה שכתבת.

שטאיין

משתמש רשום
ברור
הקבה לא נתן לי כסף כדי להציל את העני
טיפשי לחשוב שיש להקב"ה מסכנים בעולמו ומבקש מאיתנו לעזור לו
הלא-
הוא יכול לתת את הכסף ישר לעני. הוא לא צריך אותי.
אלא שה' רוצה שנפתח אצלינו מידת הרחמנות ובזה נדמה לאלוקים.
שנפתח אצלינו מידת אהבה כי רק ע"י נתינה מגיעה אהבה.
וכו' וכו'
ע"י שנחשוב מה השכן זקוק, מה יעשה טוב לחבר ונשתדל לתת מעצמינו ככל יכולתינו- נפתח מידות טובות ונגרום לאהבת ה' עלינו להתגבר.
אבל זה לא יקרה אם תחשוב רק על עצמך, מה טוב לי, מה נח לי ואם זה גם משרת את השיני אז שיתחשבן גם למצוה על הדרך...

כנל בזוגיות וכו
אוקי הבנתי שהבנת את הנקודה
ואני שמחה!
אלא שה' רוצה שנפתח אצלינו מידת הרחמנות ובזה נדמה לאלוקים.
וכל המטרה היא לשם שמים!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה