אסתילה ...
משתמש פעיל
אז זה גמ"ח רק לקבלת מיילים ולא לשליחהזה קבלת מיילים מהמייל של הגמ"ח, וה'לקוח' אומר מה הוא צריך - גם ככה משתמשים רק כשיש צורך ולא סתם...
אז זה גמ"ח רק לקבלת מיילים ולא לשליחהזה קבלת מיילים מהמייל של הגמ"ח, וה'לקוח' אומר מה הוא צריך - גם ככה משתמשים רק כשיש צורך ולא סתם...
גם שליחה כמה מילים, לא צריך להכניס אנשים.אז זה גמ"ח רק לקבלת מיילים ולא לשליחה
יתכן שבזכותך נולד גמ"ח חדשגם שליחה כמה מילים, לא צריך להכניס אנשים.
מנסיון.
שכנה שלי פתחה גמ"ח כזה לימי הקורונהגמ"ח מייל זה מהדברים הכי נצרכים, ובדרך כלל לאנשים שהכי כיף לעזור.
אבל זה מחייב להכניס אנשים לבית. וזה מאד מסרבל.
זה נכוןאפשר גם פשוט לעשות גמ"ח עם הכסף עצמו,
פשוט להלוות סכום קטן לזמן קצר למשל עד 200 ש"ח עד שבוע.
כמובן עם שיק פיקדון.
לפעמים נתקעים בלי מזומן במלאי וזה יכול להיות מאוד שימושי בלי בלאי תפיסת מקום וכדו'
פרטים בטל'0533105051איזה שינוי?
לוקחים שיק פיקדון ומדובר על סכומים קטנים ששכנים לווים.זה נכון
אבל כסף זה תחום שונה לגמרי
כי הקרן נאכלת ומה יעשה בנאדם שאין לו להחזיר?
נכנסים למשהו חדש
מה שמדובר בשאר בגמחים, זה דברים שבדרך כלל נשארים קיימים רק צריכים אחריות להחזיר
הכל נכוןל
לוקחים שיק פיקדון ומדובר על סכומים קטנים ששכנים לווים.
כנראה הכוונה היא בנוסף לכך,ואני הייתי ממליץ פשוט לעשות חסד
לא חייבים 'מוסד'...
חשבתי על זה שוב ונראה לי שאדם שמרגיש חיזוק באיזה ענין יש עיצה לעשות משהו שיחייב אותוואני הייתי ממליץ פשוט לעשות חסד
לא חייבים 'מוסד'...
קניתי בעלי אקספרסבסוף הלכתי על כיוון שלא כתבו פה, וראיתי שהוא מאד שימושי ואשמח מכל מי שיודע על מידע בנושא אם זה באמת שימושי וכו'
גמ"ח כיסויים לכסאות לאירועים, זה לא אמור לתפוס הרבה מקום, לא אמור להיות נזק, נותנת נקי מחזירים נקי,
רק השאלה מי מוכר היה זול? מה שאני מכירה זה 4 ב 100 ש"ח, יש יותר זול???
והאם נותנים את זה בחינם, או לקחת שקל על כיסוי? כאילו שיהיה רווח להשקיע עוד, שיהיה לי הרבה כיסויים כמה שיותר יותר שימושי....
ושוב פעם תודה רבה רבה!!!
קניתי לפני יותר משנה, עברו הרבה כביסות ובשימוש קבוע והם מתחילים להתבלות. בחרתי דוגמה שאינה מכסה את הרגליים כך שלא רלוונטי הקישור הספציפי.זה באמת חסד גדול
ואפילו ניתן לקבל רווח לא מבין בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: