דרוש מידע פתיחת בנק חרדי למשכנתאות. מעשי?

@yosef_PC

משתמש חדש
יש קבוצה של חרדים שכבר עובדים על זה שיהיה בנק למשכנתאות עם היתר עיסקא "מהודר" שכל המשקיעים גויים וכו'
לא נראלי באחוזי ריבית נמוכים ממש אבל בכיוון ש ריבית קצת יותר נמוכה
אני יודע שהם גייסו יותר ממאה מליון דולר אבל אני לא יודע איפה זה נתקע להם כרגע
אולי אפשר לברר

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
רעיונות [ריאליים??!!] לגיוס כספים:
1. דרשו לא משלמת לבחורים עד החתונה, אני לא יודע בכמה כסף מדובר, אולי זה כסף קיים ואפשר להפקיד אותו.
2. אם הבנק יקום, הרבנים יאמרו להפקיד קצבאות ילדים רק שמה.
3. וכמובן אם הבנק יקום יפקידו שמה.
רעיון [כנ"ל] לחיסכון:
לא תהיה אפשרות למזומנים בבנק, רק העברות בנקאיות, [יחסוך כספומט, וכו']
רעיון [...] לגבייה:
1. כמובן הדירה תהיה ממושכנת כדת וכדין של תורה ומגובה משפטי.
2. אי עמידה בפירעון החוב בזמנו יגרור אי מתן הלוואה נוספת כלל וכלל, ללא הוראת התר, [זה יגרום לכל מי שנהנה מהבנק (ולפי התוכנית זה אמור להיות כל הציבור החרדי..), לעמוד בפירעון התשלומים, כדי לקבל הלוואה בילד הבא]
רעיון [...] לקשרים ופרוטקיציות:
מערכת חכמה ולא אנושית, מתן הלוואה בקלות,[ ע"י שהפירעון יהיה מובטח], וכו'.
ואם כבר אז כבר...
בלי ריביות בכלל, רק תשלום פתיחת חשבון, כרטיס, פתקית וכל מה שיעלה על הדעת [אפשר תשלום גבוה שיכסה הוצאות, וללא מטרות רווח].
וכן פתרונות כדי לא לעבור על עוד איסורים כגון "לא תהיה לו כנושה" לכתחילה שבלכתחילה.

לפחות אני נהנה לחלום....

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
וכן פתרונות כדי לא לעבור על עוד איסורים כגון "לא תהיה לו כנושה" לכתחילה שבלכתחילה.
אולי יעבירו את כל ההלוואות ל'בית דין' שהם יכולים להיות נושים באופנים מסויימים..
אחרת בנק ש'לא תהיה לו כנושה' וכו'
יהיה מאד נחמד לעשרים ראשונים שלקחו משכנתאות
וכל האלפים שהפקידו, ז"ל..

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק בנק ירושלים הוא לא ברעיון הזה?

מים אחרונים

משתמש מקצוען
א. גם אם נאמר וזה יתכן טכנית, יהיו בבנק לפחות 20 עובדים (כמיות עבודה), מי ישלם להם? זה 200000 לחודש?
ב. אם ח"ו מישהו לא משלם את המשכנתא, מה עושים? ואם זה בן דוד של מנהל הבנק? או שהוא בן של? ככה היום הוא רב עם בנקים, הוא לא מתבייש וכו'
בקיצור הרעיון יפה מאד מאד, מגרה ומדליק אבל כגודל הציפיות כן גודל הכריות :) .
בכל מקרה תמשיך להשתמש עם הראש שלך ברור שנשמע עליך עוד יום אחד עם איזה פריצת דרך...
א. מגדילים את הריבית על פעילויות בנקאיות אחרות 10 ש"ח להעברה בנקאית לדוג'.
ב. אין מה לעשות אפשר לומר את זה בכל מקום.

חכמלוג

משתמש פעיל
שמעתי פעם שבחסידות מסוימת (נדמה לי צאנז) יש הלוואות של 360 אל"ש בפריסה של 30 שנה או משהו כזה, תבררו שם איך זה פועל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה