האור בחושך
משתמש רשום
אני אשמח לדעת על אתרים שמאפשרים לפתוח אתר בחינם כולל הדייומן בעברית[
לחבר'ה שלא מבינים בזה יותר מידי
לחבר'ה שלא מבינים בזה יותר מידי
עשיתי בזה אב לבסוף זה הראה לי שזה עלוה כסף לרכוש את הדייומן
בשביל מה צריך דומיין? כל מי שכותב את השם שלי בגוגל או מבצע חיפוש מסוים מגיע לאתר שליעשיתי בזה אב לבסוף זה הראה לי שזה עלוה כסף לרכוש את הדייומן
אני גם מאוד מציע על זה ומאוד ידידותי.אני גרועה בטכניקה ומאודדדדד מרוצה מ https://site123.com//
סליחה דומייןעשיתי בזה אב לבסוף זה הראה לי שזה עלוה כסף לרכוש את הדייומן
אז יש אפשרות לפתוח אתר מבלי זה..?אין כזה דבר דומיין חינם
למה באמת? אני רוצה באמת לדעת...אם האתר הוא לצורך מקצועי ממש כמו עסק גדול או משהו כזה זה לא סיט 123 אני יודעת שרובם בונים בוורדפרס!
לדוגמה?וויקס זה לדוברי אנגלית
וברוב המקרים חובה דומיין לכל מיני מקרים
עשית את האתר שלך בלי דומיין?בשביל מה צריך דומיין? כל מי שכותב את השם שלי בגוגל או מבצע חיפוש מסוים מגיע לאתר שלי
דומיין נועד כדי למתג את האתר ולקדם אותו ואי אפשר להתוכח על זה שלכל עסק ממש רציני יש דומיין לאתרלדוגמה?
כןעשית את האתר שלך בלי דומיין?
כתבת "לכל מיני מקרים" לכן רציתי דוגמה אחתדומיין נועד כדי למתג את האתר ולקדם אותו ואי אפשר להתוכח על זה שלכל עסק ממש רציני יש דומיין לאתר
אוקי אז כתבתי לא נכון מה שכתבתי מקודם זה הסיבה אולי יש עוד סיבות....כתבת "לכל מיני מקרים" לכן רציתי דוגמה אחת
לקידום האתר בגוגל!!כתבת "לכל מיני מקרים" לכן רציתי דוגמה אחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: