הן מהממות אפילו שבאתר זה נראה גדול כזה וקצת מוזנח , הן יושבות מושלם על הגוףתודה, בדיוק הזמנתי אתמול בתקווה שהם מוצלחות
אגב, עכשיו בקושי נשאר צבעים בתחילת עונה יש שם עשרות צבעים והכל נחטף
הן מהממות אפילו שבאתר זה נראה גדול כזה וקצת מוזנח , הן יושבות מושלם על הגוףתודה, בדיוק הזמנתי אתמול בתקווה שהם מוצלחות
אפשר לבקש מנקסט את הדפים שוב לפי מספר ההזמנה, הם שולחים בקלות.רק מקווה ששמרת את הדפים שהגיעו בשקית עם ההזמנה כי בלעדיהם אי אפשר.
לא קשור לטעם, זה כנראה המחיר... הזולים נגמרוכנראה שיש לי טעם רע במיוחד כי אני הצלחתי להכניס כמה וכמה פריטים לסל ואף לרכוש אותם ביום שישי וגם אתמול (פיצלתי חבילות).
מה שכן, לא מצאתי מארזי חולצות ורכשתי חולצות בודדות.
חבילס רוצים 60 ש"ח לחבילה עד 1 ק"ג, לרגל המצב.מממש יפנ
וכמה עולה כולל המשלוח?
זה באמת יקר יחסית למה שהם תמיד גובים ובהחלט הופך את הקניה לפחות כדאית. אבל עדיין לא הייתי אומרת שממש לא כדאית.חבילס רוצים 60 ש"ח לחבילה עד 1 ק"ג, לרגל המצב.
מבחינתי זה הופך את כל הקניה ללא-כדאית. במחיר הזה אפשר כבר ללכת לחנויות כאן בארץ.
זה באמת יקר יחסית למה שהם תמיד גובים ובהחלט הופך את הקניה לפחות כדאית. אבל עדיין לא הייתי אומרת שממש לא כדאית.
הסיבה שבגללה אולי לא כדאי לבצע כעת הזמנה היא בגלל העכובים שיכולים להיות. אין ענין לבצע הזמנה שתגיע עוד חודש.
לגבי המחיר: אם סט של מכנס וחולצה עולה 18$ ויש קוד קופון שמעניק 25% הנחה, אז זה יוצא 47 ש"ח. נוסיף 10 ש"ח לכל פריט עבור המשלוח שכרגע יקר = 57 ש"ח. זה עדיין מחיר סביר לסט של מכנס וחולצה חמודים שלא טרחת לכתת רגליים בחנויות בשבילם.
אבל שוב, נראה לי לא משתלם בגלל הצפי מתי המשלוח בכלל יגיע ליעדו.
לגבי הזמנה כעת, צודקת שזה לא משתלם.הקופון מציע 20% הנחה.
ואי אפשר לקנות יותר משלושה וחצי סטים, שמא נחוייב במכס.
בתכלס, יוצא 260 ש"ח לשלושה וחצי סטים לפעוט. בשביל חבילה שתגיע במועד לא ידוע.
לגבי הזמנה כעת, צודקת שזה לא משתלם.
לגבי זמנים אחרים, אין לי ענין לשכנע כי כאמור אין לי מניות שם.
רק חבל לי לראות את כל חברותי היקרות נכנסות מידי יום לנקסט לראות מה שלום החולצות שלהן... ובסוף עונה החולצות נראית סמרטוטים ואין זכר לצווארון העגול והחמוד שהיה אי פעם בתחילת העונה...
אני מזמינה כבר שנים מקרטרס. איכות ללא תחרות. מחירים מעולים (לא בעידן הקורונה).
לגבי קוד קופון: צריך פשוט לבחור קוד קופון הכי משתלם. יש 25% - CART6593
בדקתי מידה-מידה.נראה לי שהגיעו מהמלאי של החולצות עם האוניות
איך יכולה לבדוק על איזה פריטים יש שילוח חינם לישראל?חלק מהדברים של קרטרס יש באמזון, וחלקם עם שילוח לארץ.
אמזון כעת חזרו לשלוח חלק מהפריטים לארץ.
המחירים אמנם יותר יקרים מאתר קרטרס, אבל זולים יותר מקרטרס בארץ.
ואם יש שילוח חינם בקניה מעל 49$ מאמזון, לדעתי זה משתלם.
כן.לא, אבל זה מאוד פשוט להחזיר, וגם לא יקר.
רק מקווה ששמרת את הדפים שהגיעו בשקית עם ההזמנה כי בלעדיהם אי אפשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: