אני מודדת לילדים לפי הסרגל שיש באתר וזה מעולהואיך המידות?
רגילות?
זה מקביל למידות בארץ פחות או יותר.
אני מודדת לילדים לפי הסרגל שיש באתר וזה מעולהואיך המידות?
רגילות?
תודה על הלינקים!לגבי הסגנון: על טעם ועל ריח... להלן לינקים לכמה סטים במקום החולצות שנגנבו לך... כל סט יוצא בערך 50 ש"ח אחרי הנחה (קוד קופון) וכולל דמי משלוח זולים (כגון חבילס)
Baby clothes, children's clothes, toddler clothes | Carter's
Shop for baby clothing, baby necessities and essentials at Carters.com, the most trusted name in baby, kids, and toddler clothing. Shop our selection of cute baby & kids clothing.www.carters.com
זה תלוי במשקל, יכול להיות 20 שקל יכול להיות 60משהי יודעת כמה עולה להחזיר חבילה לנקסט? לאנגליה?
אשמח לדעת.
אם שווה בכלל.
ואגב, נקסט פתוח כרגע והצ'אט איתם עובד סופסוף...
תפתחי חשבון בפאייפאל ואז לא יעלה לך להחזיר, עד 12 פעם בשנהמשהי יודעת כמה עולה להחזיר חבילה לנקסט? לאנגליה?
אשמח לדעת.
אם שווה בכלל.
ואגב, נקסט פתוח כרגע והצ'אט איתם עובד סופסוף...
מה זה אומר דרך פייפאל? בורה בנושא.זה תלוי במשקל, יכול להיות 20 שקל יכול להיות 60
אבל אם את משלמת דרך פייפאל את יכולה לקבל החזר על המשלוח
יש הרבה אשכולות בנושאמה זה אומר דרך פייפאל? בורה בנושא.
יש לי משהי שיש לך פייפאל,זה חייב להיות על שמי דוקא?מה זה אומר דרך פייפאל? בורה בנושא.
לא, העיקר שתשלמי עם זה אבל ההחזר יגיע אליו לחשבון ולא אליך...יש לי משהי שיש לך פייפאל,זה חייב להיות על שמי דוקא?
אני לא רוצה לאכזב, לגבי הטעם הטוב וכו', אבל הכל שם פשוט גמור.מתנחמת בעובדה שכנראה יש לי טעם ממש טוב, אם הדברים שבחרתי נגמרים כ"כ מהר.
מצד שני זה אומר שלחצי עולם יש את הטעם הטוב הזה. שאם לא כן, הם לא היו מזמינים את אותם פריטים בדיוק.
אבל את הקניה במרץ לא עשיתי דרכם.יש הרבה אשכולות בנושא
בגדול תיכנסי לאתר של פייפאל https://www.paypal.com/
תפתחי חשבון ותכניסי מספר אשראי שלך
ואז בהרבה אתרי קניות יש לך אופציה לבחור במקום תשלום בכרטיס אשראי - תשלום בפייפאל
ואז צריך רק להכניס את שם המשתמש והססמה של פייפאל, והם כבר יעבירו את התשלום.
המטרה היא לא לתת את פרטי האשראי לכל האתרים, אלא פייפאל מחזיקים את הפרטים ומתווכים עם כולם.
בנוסף, יש לפייפאל שרות "יש דרך חזרה"
שאם קנית משהו ושילמת דרכם, ואת רוצה להחזיר
אפשר לקבל דרכם החזר על דמי המשלוח
יש את כל הפרטים באתר שלהם.
אבל את הקניה במרץ לא עשיתי דרכם.
וכעת אני רוצה להחזיר.
האם יתנו לי להחזיר ללא תשלום? איך אפשר לבדוק זאת?
אני לא רוצה לאכזב, לגבי הטעם הטוב וכו', אבל הכל שם פשוט גמור.
אין עובדים וכנראה גם אין מלאי.
מתוך 10 פריטים ששמתי בעגלה נשאר במלאי רק סט אחד של מצעים שעלה יקר מאד, וכנראה אף אחד לא רצה אותו.
אני חושבת שבדגש על מוצרים שמתאימים יותר לחרדים נשאר שם 0 אחד גדול,
אולי נשאר כמה בבגדי נשים. מאכזב.
הנציג בצ'אט טען לי שבגלל הקורונה היתה האטה ביצור ובעיות ועיכובים בשינוע ולכן חלק גדול מהמלאי חסר וחלק יתחדש רק עוד חודשיים.ככה זה נראה.
אז לא ברור בשביל מה הם פתחו.
ויש מצב שחלק מהמלאי בכלל לא הגיע למחסנים. לא מאמינה שתושבי אנגליה בתקופת הקורונה, חיסלו הכל בכזו רמה (להם הרי היה משלוחים).
לא, אבל זה מאוד פשוט להחזיר, וגם לא יקר.אבל את הקניה במרץ לא עשיתי דרכם.
וכעת אני רוצה להחזיר.
האם יתנו לי להחזיר ללא תשלום? איך אפשר לבדוק זאת?
אני קונה תמיד את החולצות פולו האלו, מעולות ממשאת יכולה לשים קישור?
תוך כמה זמן מגיע?
אילו פריטים מומלצים משם?
מה שמעצבן שהאתר שלהם הרבה פחות בהיר ומזמין משל נקסט
מממש יפנבקרטרס המקורי יוצא שליש מחיר מאשר בארץ.
אם יש לך מישהו שיביא את זה - מה טוב.
אם לא, תצטרכי לשלוח דרך חברת שילוח, כמו חבילס (יש להם ניק פה)
לגבי איכות: לא להשוות לנקסט. רמה מעל. הבגדים עוברים מילד לילד. יוצאים מהכביסה כמו חדשים.
לגבי הסגנון: על טעם ועל ריח... להלן לינקים לכמה סטים במקום החולצות שנגנבו לך... כל סט יוצא בערך 50 ש"ח אחרי הנחה (קוד קופון) וכולל דמי משלוח זולים (כגון חבילס)
Baby clothes, children's clothes, toddler clothes | Carter's
Shop for baby clothing, baby necessities and essentials at Carters.com, the most trusted name in baby, kids, and toddler clothing. Shop our selection of cute baby & kids clothing.www.carters.comBaby clothes, children's clothes, toddler clothes | Carter's
Shop for baby clothing, baby necessities and essentials at Carters.com, the most trusted name in baby, kids, and toddler clothing. Shop our selection of cute baby & kids clothing.www.carters.comBaby clothes, children's clothes, toddler clothes | Carter's
Shop for baby clothing, baby necessities and essentials at Carters.com, the most trusted name in baby, kids, and toddler clothing. Shop our selection of cute baby & kids clothing.www.carters.com
ולא. אין לי מניות שם. כמה חבל.
תודה, בדיוק הזמנתי אתמול בתקווה שהם מוצלחותאני קונה תמיד את החולצות פולו האלו, מעולות ממש
Unisex Pure Cotton Polo Shirt (2-16 Yrs) | M&S IL
Shop this Unisex Pure Cotton Polo Shirt (2-16 Yrs) at Marks & Spencer. Browse more styles at Marks & Spencer Israelwww.marksandspencer.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: