אשמח לקבל.
מה ההבדל בין האדום ללבן?10 תפו"א אדום (2.5 ק"ג)
2 בצל בינוני
הלבן יותר מלא בנוזלים, בעקרון פחות מתאים אבל אם יש לך רק לבן זה בסדר, אולי תסחטי מעט.מה ההבדל בין האדום ללבן?
מה הבצל עושה?
דווקא לדעתי הנוזלים עושים את הקוגל יותר אוורירי.הלבן יותר מלא בנוזלים, בעקרון פחות מתאים אבל אם יש לך רק לבן זה בסדר, אולי תסחטי מעט.
את טוחנת את התפו"א עם הבצל??? או שמגרדת דק את התפו"א וסוחטת אותם? כמה פלפל שחור את ממליצה? הצלחת לגרות אותי... ועוד שאלה.. כוס קרטון או ח"פ?איזה סוג קוגל תפוא את אוהבת?
נימוח ו'מושי' או נחתך יפה?
אם את אוהבת את הנימוח יותר, זה המתכון שלי-
10 תפו"א אדום (2.5 ק"ג)
2 בצל בינוני
טוחנת על הכי דק במעבד מזון
מוסיפה-
כוס שמן
7 ביצים
כף מלח
מעט פלפל שחור
שמה ב-3 תבניות אינגליש קייק
מדליקה מראש תנור על החום הגבוה ביותר,
מכניסה לחצי שעה, ולאחר מכן עוד חצי שעה על חום בינוני.
בתאבון!
מגרדת הכל יחד במעבד מזון עם הדיסקית הכי דקה. אחכ סוחטת.את טוחנת את התפו"א עם הבצל??? או שמגרדת דק את התפו"א וסוחטת אותם? כמה פלפל שחור את ממליצה? הצלחת לגרות אותי... ועוד שאלה.. כוס קרטון או ח"פ?
מגרדת הכל יחד במעבד מזון עם הדיסקית הכי דקה. אחכ סוחטת.את טוחנת את התפו"א עם הבצל??? או שמגרדת דק את התפו"א וסוחטת אותם? כמה פלפל שחור את ממליצה? הצלחת לגרות אותי... ועוד שאלה.. כוס קרטון או ח"פ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: