ב"ה
אצלנו הפשטידה הזו מככבת תמיד, לא רק בפסח.
היא פיקנטית, טעימה בין חמה ובין קרה, מתחסלת במהירות וקלה להכנה.
עוד משהו? אה כן:
#פרווה#כשל"פ#ללא גלוטן
פלא שהגרוזינים מחזיקים במזווה 10 ק"ג אגוזים בשוטף?...
פשטידת אגוזים גרוזינית
מערבבים בקערה:
21/2 כוסות אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס מים
טוחנים במעבד מזון:
2 בצלים בינוניים
3 שיני שום
3/4 חבילת שמיר
1/2 פלפל ירוק חריף
》מכניסים את הנ"ל לקערת האגוזים.
מוסיפים לקערה:
8 ביצים
1/2 כוס שמן
מלח
כפית אבקת אפיה
》טורפים הכל היטב לבלילה חלקה.
》יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית.
》אופים על חום בינוני (180) כ 40 דקות.
בהצלחה!
אצלנו הפשטידה הזו מככבת תמיד, לא רק בפסח.
היא פיקנטית, טעימה בין חמה ובין קרה, מתחסלת במהירות וקלה להכנה.
עוד משהו? אה כן:
#פרווה#כשל"פ#ללא גלוטן
פלא שהגרוזינים מחזיקים במזווה 10 ק"ג אגוזים בשוטף?...
פשטידת אגוזים גרוזינית
מערבבים בקערה:
21/2 כוסות אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס מים
טוחנים במעבד מזון:
2 בצלים בינוניים
3 שיני שום
3/4 חבילת שמיר
1/2 פלפל ירוק חריף
》מכניסים את הנ"ל לקערת האגוזים.
מוסיפים לקערה:
8 ביצים
1/2 כוס שמן
מלח
כפית אבקת אפיה
》טורפים הכל היטב לבלילה חלקה.
》יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית.
》אופים על חום בינוני (180) כ 40 דקות.
בהצלחה!