הסופרים לא מפרסמים את סיפוריהם בהתנדבות.מי מקבל תשלום, והאם זה בכל עיתון.
הסופרים לא מפרסמים את סיפוריהם בהתנדבות.מי מקבל תשלום, והאם זה בכל עיתון.
הסופרים לא מפרסמים את סיפוריהם בהתנדבות.
זה תלוי בעיתון. אבל ממש.
מתחיל ב70 ש"ח (כן, כן) לפרק
מסתיים ב600 ואפילו יותר.
ממוצע סביר זה 200-300 לפרק דאבל - כלומר על שני עמודים.
חושבת שיש גם כזה מצב. .אני כבר חשבתי שהסופרים זוחלים על ארבע כדי "לזכות" לחשיפה בעיתון
נו, נו...המשכורת יפה.
ההפך.בהנחה שעורך העיתון להוט על הסיפור שלך [לאחר קריעת ים סוף כמובן..].
היש תועלת בפרסום הסיפור שם באופן הנ"ל?
כי לכאורה, אלו שכבר קראו אותו בעיתון בהמשכים, לא יילכו לקנות אותו שוב בחנות הספרים.
ורק אלו שלא קראו אותו בעיתון, יעדיפו לקנות זאת בחנות.
תנו דעתכם..
.
.
נ"ב, מדובר בספר למבוגרים ונוער, לא קומיקס וכדו'.
טוב, אם אני כותבת סיפור ומפרסמת בעיתוןן ומצפה לקנות בעזרת המשכורת היפה הזו את הלחם והחלב שלי,נו, נו...
כיף שיש כזו תיקייה… כמובן עם קבצים בפנים..בינתיים הוא מחכה בשקט בתיקיית הקבצים "ספרים גמורים"...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: