פרסום אתר אינטרנט בעיתונים

ראש_יהודי

משתמש פעיל
בעקבות הדיונים שפתחתי כאן וכאן,
אני רוצה לשאול גם פה, קצת מכיוון שונה,
מה ששאלתי שם:
"יש לי חברה שרוצה לבנות אתר כדי למכור בגדי תינוקות/ילדים/נערים מהחנות שלה -
ולא ידעתי לענות לה אם בכלל ילך לה, כי החנות שלה מיועדת לחרדים,
אמרתי לה שבציבור הכללי בטח יותר קונים באינטרנט,
הבעיה שסגנון הבגדים שלה מתאים לציבור החרדי,
רציתי לתת לה דוגמאות אבל האמת שאני לא כ"כ מכירה אתרים שאפשר לקנות בהם מוצרים שמיועדים לחרדים, נגיד ספרי ילדים (של חרדים) ספרי קודש.
מה נראה לכם חרדים קונים באינטרנט?"

ומה שאני מוסיפה ושואלת כאן, האם כזה דבר צריך לעבור פרסום בעיתונות? (השאלה אם אפשר לפרסם אתר אינטרנט בעיתונים).
ויותר מכך האם צריך "הכשר" לכזה דבר, (שלא יופיע בפייסבוק, שיהיה פתוח בנתיב וכו')?
אשמח לדעתכם.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
קשה לי להאמין שמישהו ייתן "הכשר" לאתר אינטרנט ועיתונים בכלל לא יסכימו לפרסם אתר אינטרנט לעניות דעתי.
ישנם כיום עיתונים שאפילו לא מפרסמים מודעה אם מספר הטלפון בה לא כשר, אז ק"ו בן בנו של ק"ו שלא יפרסמו בריש גלי אתר אינטרנט שהוא הוא "המוצר"...

לדעתי פרסום אתר כזה צריך להתמקד בזירת האינטרנט, כך שחרדי שיש לו אינטרנט יחשף אליו. אפשר לפרסם באתרים כמו כיכר השבת, בחדרי חרדים וכדו', בפייסבוק, בגוגל ועוד.
בהצלחה!

נמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עוד משהוא, כדאי לפנות לחרדים בחו"ל (במשפחה באנגלית יש פרסומות לאתרי אינטרנט)

פרסום גיל

משתמש חדש
אתר אינטרנט לא מתאים לפרסם בעיתונים.
אבל יש הרבה אפשרויות מדיה אחרות כמו מודעות רחוב, בכניסות בניינים או פליירים לבתים.

אפשר לפנות אלינו להצעת מחיר
(אם אסור לכתוב את זה בפרוג - אפשר למחוק את המשפט האחרון)

דניאל נ

משתמש מקצוען
אם כבר מודעות רחוב או בבניינים כדאי לצרף כיס עם כתובות אינטרנט
אף אחד לא יוציא עט באמצע הרחוב כדי להעתיק כתובת אינטרנט אולם אם מצורף כתובת לתלישה או כיס עם כרטיסי ביקור של האתר הסיכוי לחשיפה יהיה הרבה יותר גדול

מוציאלאור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
בגדים בכלל קונים הרבה פחות באינטרנט, וודאי שלא במגזר החרדי.

שמע לעצה שלי, ואני אומר אותה במאה אחוזי וודאות: תרד מהרעיון הזה! חבל על הכסף!

ראש_יהודי

משתמש פעיל
נכתב ע"י מוציאלאור;578223:

בהסתמך על? מנסיון?

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

זה כנראה תלוי מי.
אני מכירה נשים חרדיות ממוצא אמריקאי שמזמינות באינטרנט שמלות לבנותיהן מחנויות בארה"ב.

אבל אני בהחלט מסכימה שצריך לעשות סקר שוק רציני לפני שנכנסים להוצאה גדולה על הקמת חנות וירטואלית.

מוציאלאור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י naamah;578231:
זה כנראה תלוי מי.
אני מכירה נשים חרדיות ממוצא אמריקאי שמזמינות באינטרנט שמלות לבנותיהן מחנויות בארה"ב.

אבל אני בהחלט מסכימה שצריך לעשות סקר שוק רציני לפני שנכנסים להוצאה גדולה על הקמת חנות וירטואלית.

חשבתי באמת להוסיף עוד שורה ולבסוף התעצלתי.

יש אומנם כאלו (ולא רבים) שמזמינים בגדים באינטרנט, אבל כמעט תמיד מדובר בבגדי מותגים ידועים מחו"ל (שאנשים מוכנים לקחת עליהם סיכון של מידה לא כ"כ מתאימה, או בגד שנראה במציאות פחות טוב, בין היתר עקב העובדה שיש אפשרות למכור אותם הלאה...).

סתם קניית בגדים באינטרנט, כמעט אינה קיימת.

אני אישית קונה הרבה באינטרנט, אבל מוצרים כמו מכונת כביסה מבית טוב, מקדחה, ומכשירי חשמל אחרים... בגדים - זה משהו אחר לגמרי...

טוהר

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
שלום

עצתו של מוציאלאור היא עצה מצויינת. חבל להשקיע באתר כזה. התוצאה לא תצדיק את העלות.
ודאי שאתר תדמיתי תמיד רלוונטי (לכל המגזרים) ועלותו זולה בהרבה, מאתר מכירה עם אפשריות קניה מאובטחת באינטרנט(SSL).

לסיכום אתר תדמית כן אתר מכירה לא. ומומלץ מאוד לבנות את האתר עם יועץ לבניית אתרים בכדי להפיק ממנו את המיטב בתדמית ובתוכן.

בהצלחה
אדיר

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני באופן קבוע קונה בגדים באינטרנט, יותר מותגים אבל גם סתם בגדים חמודים שאני מוצאת ברחבי הרשת.

כבר הרבה זמן שאני מחפשת לקנות פה בארץ ו... אין! אפילו לא חנות וירטואלית אחת שמוכרת בגדים הראוים ללבישה:rolleyes:

היות, ודי מסובך להביא כל פעם מחו"ל, אני חושבת שרעיון כזה כן יכול ללכת.

היה פעם חנות ברח' יונה בירושלים galery kids שבנוסף לחנות היה להם גם אתר מכירה. אולי כדאי לך להתייעץ איתם? ממה שאני זוכרת, הם הפיקו קטלוג רציני והפיצו בדואר והיה להם המון הזמנות.

בהצלחה

riki

משתמש צעיר
אפשר תמיד להתחיל עם אתר תדמיתי ואח"כ לךשדרג אותו לאתר מכירתי.
לגבי הפרסום, בעיתונים החרדים כמו המודיע והמבשר אין סעכוי שיפרסמו כזו מודעה!
במקומונים- כן יפרסמו
הדרך הכי טובה לפרסם אתר זה באינטרנט עצמו כי מי שיקרא את המודעה שלך במקומונים 50% שאין לו אינטרנט ואם יש לו הוא יתעצל ללכת למחשב להעתיק את כתובת האתר בדרך הוא יטעה פעמיים בהקלדת הדומיין ואולי אולי אם הוא לא התיאש הוא בסוף יגיע לאתר...

ברגע שזה באנרים באתרים שהקהל יעד שגולש שם מתאימים לכם, הפרסום הרבה יותר ממוקד!

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

אני חושבת שזו אמירה פזיזה בשביל להגיד אותה צריך מחקר שוק מעמיק עם תוצאות חד משמעיות.

לי לא יצא עדיין לקנות בגדים באינטרנט אבל אם היתה חנות בארץ שמוכרת אני מאמינה שזה היה לי הרבה יותר נגיש וקל לקנות מאשר להסתבך עם משלוחים מחו"ל ומכס.

דרך אגב, הפעם הראשונה ששמעתי על "חרדים שקונים בגדים באינטרנט" היתה כשחברה שלי סיפרה לי לפני 7 שנים (!!!) שאת הבגדים המתוקים של הבת שלה היא קונה מהאינטרנט.
אז זה היה משהו מוזר אבל היום זה הרבה יותר מקובל ואני חושבת שבכדי להיות ראשון צריך אומץ, אבל זה שווה.
(ראי ערך "פלאפון" שהוציאו מכשיר שאף אחד לא חשב שהוא צריך אותו בכלל והסתבבו איתו רק יחידי סגולה ועשירים במשך כמה שנים טובות והיום כשהוא הפך לנחלת הכלל, את יכולה לנחש מי החברה שנמצאת שנים במקום הראשון?)

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
לעצם העניין של קניית בגדי ילדים דרך האינטרנט: מי שקונות בדר"כ זה אלו שרוצות דווקא את המותגים האמריקאיים הנחשקים,במחיר טוב של תקופת ה"סיילים" ומוכנות להסתכן שתתכן חוסר התאמה מבחינת המידה.
אבל כל אם ממוצעת תעדיף למשש, להריח ולבדוק את הסחורה. (אימא בחנות בגדי ילדים הרי זה כמו ילד בחנות ממתקים -מה, הוא יקנה את הסוכריה שלו באינטרנט?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה