צחוקית פרגית
משתמש פעיל
חייבת להיות אפשרות להשיג בנאדם, מה יש פה בולעני אנשים?
חס ושלום!!תפקידי את השיק > השיק כנראה יחזור > לאחר כל זה הישר להוצל"פ לגבייה ומעט סבלנות
ברוב המקרים שיקים שמופקדים ע"י המוטב המקורי לא לוקחים כ"כ הרבה זמן.צודקת במקרה שיגרתי.
עקרונית בן אדם שנתן צ'ק לכאורה אמור לדאוג שיהיה לו כיסוי בבנק עד לפרעון הצ'ק
אם הצ'ק לא נפרע הבן אדם בעצמו היה צריך לערוך ברור.
אכן. ולכך יש את הפיתרון של @דודוס לעיללא מחייב מבחינה חוקית - אלא אם כן הודפס - וזה רק לחן עסקיים ולחברות
נראה שאתם כותבים מתוך ניסיון אישי על בשרכם לאחר שהוצל"פתם..תפקידי את השיק > השיק כנראה יחזור > לאחר כל זה הישר להוצל"פ לגבייה ומעט סבלנות
ואם לא??מנסיון אם תפקידו את השיק - מירב הסיכויים שזה לא יחזור - אין בזה בעיה הלכתית כמובן כי הוא שילם לכם
וכבר היו לי שיקים שנפרעו לפני התאריך והבנק אישר...
וכן שיקים שיצאו אחרי חצי שנה..
כמובן שאם תגיעו לבנק עם עוד 2-3 שיקים זה יהיה יותר יעיל
ישנם אנשים שמירב הסיכויים שזה כן יחזור..מירב הסיכויים שזה לא יחזור
לא התכוונתי מסיבה א.כ.מ. אלא מבחינת התאריךישנם אנשים שמירב הסיכויים שזה כן יחזור..
זה תלוי בבנאדם הספציפי ולא באחוזים בציבור, הלא כן?
על איזה עגמ''נ מדובר?ואם לא??
אתה לוקח אחריות על עוגמת הנפש???
צ'ק חוזר עולה למפקיד 20 ש"ח עמלה.בכל מקרה על צ'ק חוזר לא את משלמת את העמלה
העמלה הזו בוטלה ע"י בנק ישראל לפני כמה חודשים טובים.צ'ק חוזר עולה למפקיד 20 ש"ח עמלה.
איזה גן זה? אני גם שוקלת לשלוח לשםאני נתתי ברישום לגן של הבת 2 שיקים אחד למאי 2016 והשני ליוני 2016 לרישום לשנה שהתחילה בספטמבר 2016, השיקים לא הופקדו. (כ"א 150 ש"ח)
לאחר תחילת השנה התקשרתי למנהל העמותה לשאול למה השיקים לא הופקדו, אז הוא אמר שבגלל שעשיתי את זה למוטב בלבד.
אמרתי לו שלח את השיקים לגן ואשלח לך מזומן במקומם, במשך חודשיים התקשרתי פעם בשבוע, והנ"ל לא טרח לשלוח את השיקים, לי נמאס והפסקתי לנדנד (בטלפון האחרון אמרתי לו עד עכשיו אני רדפתי אחריך, עכשיו כבר פג תוקפם ואתה תרדוף אחרי) היום כמעט שנתיים אחרי, והבנ"א לא ביקש ממני להחליף את השיקים במזומן. אם יפנה אלי ממש לא מתחשק לי לפרוע לו אותם....
המוסד בו אני עובדת עדיין משלם 20 ש"ח עמלה על כל צ'ק שחוזר.העמלה הזו בוטלה ע"י בנק ישראל לפני כמה חודשים טובים.
לא בטוח שאתם חייבים. יתכן וזה בעיה שלהם שלא הפקידוולי היה סיפור השבוע שאני מגלה שיצא לי 2 שקים בבנק ולא זכרנו שהוצאנו לאחרונה שקים על הסכום הנ"ל..בדקנו בספחים של השקים (נקודה נוספת למה חשוב לשמור ספחים של שקים ותמיד גם לבדוק את החיובים בבנק) הגענו לשנת 2016 בדיוק לפני שנתיים נתתי 2 שקים שלא הופקדו בשעתו.
הם שינו את התאריך וחתמו את החתימה שלי ליד השינוי של התאריך, והפקידו בבנק שאישר להם את ההפקדה.
מיד פנינו לבנק לבטל את השקים...ואני ממתינה שיבוא לקבל את הכסף ישירות ממני ולדעת במי המדובר...
ולי היה סיפור השבוע שאני מגלה שיצא לי 2 שקים בבנק ולא זכרנו שהוצאנו לאחרונה שקים על הסכום הנ"ל..בדקנו בספחים של השקים (נקודה נוספת למה חשוב לשמור ספחים של שקים ותמיד גם לבדוק את החיובים בבנק) הגענו לשנת 2016 בדיוק לפני שנתיים נתתי 2 שקים שלא הופקדו בשעתו.
הם שינו את התאריך וחתמו את החתימה שלי ליד השינוי של התאריך, והפקידו בבנק שאישר להם את ההפקדה.
מיד פנינו לבנק לבטל את השקים...ואני ממתינה שיבוא לקבל את הכסף ישירות ממני ולדעת במי המדובר...
לא נכון, צ'ק זה שטר חוב לעולם ועד! גם אחרי 20 שנה [הלכתית, וגם חוקית].לא בטוח שאתם חייבים. יתכן וזה בעיה שלהם שלא הפקידו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: