כללי פרויקט סיום פוטושופ.

מירום

משתמש חדש
אשמח לקבל הערות/הארות,
הפרויקט היה לעשות עטיפה לסרט DVD זאת הכריכה מקדימה.
תודה מראש..

קבצים מצורפים

• Untitled-13.jpg
    2.5 MB · צפיות: 40

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נא להסיר!!! תמונת אישה!
בבקשה....

טורקיז

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נחמד, הצבעים קצת משעממים, את ה-101 כדאי להכניס יותר פנימה או לחילופין להגדיל את העיגול סביב.
את הלוגו של "דיסני" כדאי לשים לא על אפקט ואפשר ביותר קטן.
להקטין את האפקט סביב הכלבלבים או להורידו לגמרי.
סה"כ הרעיון יפה מאד, כדאי לעבוד עוד קצת

בהצלחה:eek::)

מירום

משתמש חדש
טוב, הורדתי את התמונה של האישה זה באמת היה בלי לשים לב..

עכשיו אפשר תגובות? נגמר החרם?

באג

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יפה מאוד
בגדול מסגרת לעטיפת דיסק זה בעיה

אוהב0ישראל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עבודה יפה.
מספר הערות:
1. הצבע עכור מידי. לא משהו שמושך את העין להביט ולהתבונן.
2. המסגרת בהחלט מיותרת ורוב הסיכויים שתצא בהדפסה שלא במקום.
3. הכלבים קיבלו הצללה חזקה מידי. יש לעדן את ההצללה. (עשית כנראה 100 אחוז. הייתי הולך על לא יותר מ35-40 אחוז)
4. הצריבה של הכלבים לא מספיק טובה. יש יותר מידי טשטוש בקצוות הצריבה, ועל כן ההצללה נכנסת לתוך דמויות הכלבים עצמם.
5. הייתי משחק עם עקבות הדלמטים ולא מפזר אותם בסדר אקראי על גבי כל העטיפה. משהו יותר זורם.
6. וכמובן איך לא, הפונטים. אם יש אפשרות להחליף - כדאי מאוד.

בהצלחה רבה.

אוהב0ישראל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הייתי הולך על שחור לבן אפור.
משהו בסגנון הזה:

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 29

מירום

משתמש חדש
תודה רבה לכל העוזרים

איך זה עכשיו??

קבצים מצורפים

• Untitled-133.jpg
    1.5 MB · צפיות: 31

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפני שניגשים לעיצוב פורמט שמעולם לא עיצבנו בעבר (ובמקרה שלך כתלמידה זה יהיה כמעט כל פורמט) ההמלצה החמה שלי היא "לדגור" במשך כמה שעות בהתבוננות על עיצובים טובים של הפורמט הזה שכבר נעשו. להבין מי נגד מי, מה הכללים, איך מקובל לעצב, קומפוזיציות אופייניות וכו'.
כאן ניכר שהתחלת לעצב מבלי להסתכל ולקבל השראה מעטיפות של סרטים קיימים, ולכן התוצאה שלך - נחמדה ככל שתהיה - די תלושה ממה שמקובל בעיצוב לעטיפות סרטים.

מירום

משתמש חדש
תודה רבה לכל המגיבים..אני לומדת בפרוג הרעיון שעומד מאוחרי הפרויקט הוא לא העיצוב אלא השימוש בתוכנה בכל אופן תודה רבה לכל המסייעים ובמיוחד לאוהב ישראל.
צירפתי את התצואה הסופית.

קבצים מצורפים

• DVD mirom.jpg
    1.2 MB · צפיות: 25

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מירום;668681:
הרעיון שעומד מאוחרי הפרויקט הוא לא העיצוב אלא השימוש בתוכנה

מתפלאת::confused:
זה מה שעושה את ההבדל בין גרפיקה לעיצוב...

פרלי קבלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
למה מתפלאת?
כנראה הן לומדות קורס בתוכנה וקורס נפרד בעיצוב, וזה כנראה היה משימת הסיום ללימוד התוכנה, היא בתחילת הדרך וזה מקסים בעיניי.

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא התפלאתי על העבודה, אלא על המשפט שציטטתי לעיל
עצה חכמה ששמעתי ממרכזת, כשהייתי מורה לצילום: תעירי על הכל- לטוב ולמוטב. שלא יהיה מצב שאת אומרת לבת שהתמונה מעולה, כשיש בה הרבה מקום לשיפור, רק כי עכשיו אתן בתחילת הדרך ולומדות תפעול בסיסי של מצלמה.
במקום זה, צריך לומר- עבדת יפה, המיקוד מצוין, בחרת אלמנט מאד יפה לצילום, אבל- הרקע מסיט את תשומת הלב/ הפריים לא בנוי מספיק וכו'
בקיצור- הפרדה גסה בין תוכנה לעיצוב- נראית לי מוזר:(

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רקורדית;669096:
עצה חכמה ששמעתי ממרכזת, כשהייתי מורה לצילום: תעירי על הכל- לטוב ולמוטב. שלא יהיה מצב שאת אומרת לבת שהתמונה מעולה, כשיש בה הרבה מקום לשיפור, רק כי עכשיו אתן בתחילת הדרך ולומדות תפעול בסיסי של מצלמה.
במקום זה, צריך לומר- עבדת יפה, המיקוד מצוין, בחרת אלמנט מאד יפה לצילום, אבל- הרקע מסיט את תשומת הלב/ הפריים לא בנוי מספיק וכו'

מסכימה, ולמיטב ידיעתי והכרתי את מוסד הלימודים הספציפי, זאת גם לא הגישה שם.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רקורדית;669096:

נכון מאד מצד המרצה לתת הערות עיצוביות.
יחד עם זאת, למרות כל ההערות העיצוביות הנאמרות על הדרך בשיעורי תוכנה, עדיין הסטודנטים לא מגיעים לבשלות מקצועית עד שלא יעברו כור היתוך בנושאי העיצוב/טיפוגרפיה/גריד/קומפוזיציה/צורה צבע ועוד.

הפרוייקט הנ"ל הוא מבחן שליטה מעשי בפוטושופ המורכב מ 2 עבודות כאשר עבודה אחת היתה ליצור עטיפה לדיסק, ומפני שהפרוייקט הוא מבדק שליטה בתוכנה, על הסטודנטיות היה להגיש קבצי פוטושופ ולא חומר מודפס.

לכן בשלב הנוכחי לאחר שיעורי תוכנה טכניים בלבד - הפרוייקט מעוצב וכנראה מבוצע ברמה גבוהה, חן חן. נהנתי מהתוצאה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה