כללי פרויקט סיום פוטושופ.

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י prog;669128:
נכון מאד מצד המרצה לתת הערות עיצוביות.
יחד עם זאת, למרות כל ההערות העיצוביות הנאמרות על הדרך בשיעורי תוכנה, עדיין הסטודנטים לא מגיעים לבשלות מקצועית עד שלא יעברו כור היתוך בנושאי העיצוב/טיפוגרפיה/גריד/קומפוזיציה/צורה צבע ועוד.

הפרוייקט הנ"ל הוא מבחן שליטה מעשי בפוטושופ המורכב מ 2 עבודות כאשר עבודה אחת היתה ליצור עטיפה לדיסק, ומפני שהפרוייקט הוא מבדק שליטה בתוכנה, על הסטודנטיות היה להגיש קבצי פוטושופ ולא חומר מודפס.

לכן בשלב הנוכחי לאחר שיעורי תוכנה טכניים בלבד - הפרוייקט מעוצב וכנראה מבוצע ברמה גבוהה, חן חן. נהנתי מהתוצאה.

חיים,
אם הפרוייקט הוא שליטה בתוכנה מדוע לתת תרגיל שהוא עיצובי קלאסי במהותו?

אני (אם מותר להציע) הייתי נותנת פרוייקט פוטושופי טכני במהותו, כגון ליצור שילוב בלתי אפשרי בין מספר תמונות (כמו תרגילים שכבר ראינו כאן בעבר), או לקחת דמות ולעשות לה מהפך (כמו שהיה כאן פעם שלקחו דמות של חילוני והפכו לחרדי יר"ש) וכו'.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י naamah;669130:
חיים,
אם הפרוייקט הוא שליטה בתוכנה מדוע לתת תרגיל שהוא עיצובי קלאסי במהותו?

אני (אם מותר להציע) הייתי נותנת פרוייקט פוטושופי טכני במהותו, כגון ליצור שילוב בלתי אפשרי בין מספר תמונות (כמו תרגילים שכבר ראינו כאן בעבר), או לקחת דמות ולעשות לה מהפך (כמו שהיה כאן פעם שלקחו דמות של חילוני והפכו לחרדי יר"ש) וכו'.

זהו, שמסתבר שהחיים כאן לא קלים...... בסיום יחידת פוטושופ עוברים הסטודנטים, מבחן עיוני (אמריקאי) + פרוייקט מורכב מאד של מספר תמונות שונות לחלוטין (ברמת צבע, איכות וכו'), ותמונת יעד שצריך ליצור אותה מחדש על ידי התמונות, ולהגיש כקובץ PSD, (שחייבים להשתמשת במסיכות, ריטושים, צריבות שונות, שינוי צבע וגוונים, ובעצם כמעט בכל מה שלמדו בקורס!)
ובנוסף לכך עיצוב חופשי של קובץ פוטושופ (שלהן נתנו עטיפה ל DVD) כדי שלא להזניח את ההסתכלות וההסתגלות להתבוננות תמידית בסביבה העיצובית, וכן לטעת את תחושת חדוות היצירה והמעוף.

חיים

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י prog;669132:
זהו, שמסתבר שהחיים כאן לא קלים...... בסיום יחידת פוטושופ עוברים הסטודנטים, מבחן עיוני (אמריקאי) + פרוייקט מורכב מאד של מספר תמונות שונות לחלוטין (ברמת צבע, איכות וכו'), ותמונת יעד שצריך ליצור אותה מחדש על ידי התמונות, ולהגיש כקובץ PSD, (שחייבים להשתמשת במסיכות, ריטושים, צריבות שונות, שינוי צבע וגוונים, ובעצם כמעט בכל מה שלמדו בקורס!)
ובנוסף לכך עיצוב חופשי של קובץ פוטושופ (שלהן נתנו עטיפה ל DVD) כדי שלא להזניח את ההסתכלות וההסתגלות להתבוננות תמידית בסביבה העיצובית, וכן לטעת את תחושת חדוות היצירה והמעוף.

חיים

יפה.
(עדיין כמורה, לא הייתי רוצה לשמוע מתלמידה משפט כמו "אבל המשימה היא פוטושופ, לא עיצוב" כשהיא מציגה עבודה שעיצבה ומקבלת ביקורת בין היתר על העיצוב, אבל אולי זו רק אני)

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
למה, זה לגטימי ואופייני לסטודנט בנקודת זמן הנוכחית. להבהיר שעדיין הוא לפני לימודי תקשורת חזותית.
לדעתי זה מעין הכרזה של: עשיתי זאת ללא שלמדתי בצורה מקצועית עיצוב. ולא כמגננה של, אל תעירו לי זה לא מעניין כרגע כי אני לא אמורה לדעת עיצוב.

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קיבלתי את הערתך.

מירום היקרה, אל תתייאשי, את בדרך הנכונה!
עשית עבודה יפה מאוד ביחס למה שלמדת עד כה בכיתה, ואני בטוחה שאם תמשיכי להשקיע כפי שאת משקיעה כעת, תתקדמי ותגיעי לתוצאות נפלאות.

חשוב לזכור שמכל הערה ומכל ביקורת אנחנו נבנים ומתקדמים.
אם את מחפשת עידוד, את מוזמנת לגשת ל"אשכול העיצובים ההזויים" שפתחה היום מטאור, ולראות שם עיצוב שעשיתי כתלמידה בסמסטר א' של שנה א' ללימודי העיצוב שלי.
אני בטוחה שזה יעודד אותך שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק בעזרת השקעה.

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם את מחפשת עידוד, את מוזמנת לגשת ל"אשכול העיצובים ההזויים" שפתחה היום מטאור, ולראות שם עיצוב שעשיתי כתלמידה בסמסטר א' של שנה א' ללימודי העיצוב שלי.
אם את רוצה לעודד, תציעי לה לקפוץ אחרי האשכול לאתר:)

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מבחינה פוטושופית זה מאוד מיוחד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה