הרקליטוס הראשון
משתמש צעיר
יכול להיות גם עכשוית (אבל לא מומלץ אולי מידי נדוש)הבנתי הסטורית
יכול להיות גם עכשוית (אבל לא מומלץ אולי מידי נדוש)הבנתי הסטורית
תודהבין 3 ל- 5 עמודים לכל היותר (A4)
יש כאן את כל הפרטיםיש למישהי קצת יותר מידע?
איך נרשמים? מה הכללים של התחרות? מה הדד ליין? לאן שולחים?
בלי מבוא.תודה
אפשר עוד שאלה?
צריך מבוא וחלוקה לפרקים כמו עבודות BA או שרק מאמר עם מראי מקום?
תוכלי להעלות את המאמר שלך שזכה?אני זכיתי בשנה האחרונה ב10 אלף שקל (מקום 4), מזומן.
בלי שום פרוטקציות או קשרים....
ויש גם ארוע הענקת פרסים נחמד
בהצלחה....
הנה הואתוכלי להעלות את המאמר
וואו!הנה הוא
חייבת לציין שהמאמר שלי היה הכי קצר בפער מרוב המאמרים, ככה שאין לקחת ממנו דוגמא.וואו!
אמנם הייתי צריכה לקרוא בקול, כדי לא להתבלבל...
כתוב ממש יפה! ומסר ישיר ומעוגן.
נהדר שזכית!
נהניתי מאד מהאורך שלו!חייבת לציין שהמאמר שלי היה הכי קצר בפער מרוב המאמרים, ככה שאין לקחת ממנו דוגמא.
היו כאלה מלאים במקורות, היו כאלה עשירים בדוגמאות, מובאות....
כל מיני...
זה היה מצחיק, אני רציתי להכנס לעיתונים (לא הצלחתי ), כתבתי מאמר על התאים ושלחתי לעורכות שלא טרחו אפילו לקרא,נהניתי מאד מהאורך שלו!
לא מייגע, מתיש או עם מלל מיותר.
על שכמותו נאמר: קצר וקולע!
כמה זמן לקח לך מההחלטה לכתוב ועד ההגשה?
אז תשלחי אותו עכשיו שוב, ותצייני בכותרת,זה היה מצחיק, אני רציתי להכנס לעיתונים (לא הצלחתי ), כתבתי מאמר על התאים ושלחתי לעורכות שלא טרחו אפילו לקרא,
ואז בדיוק קראתי על התחרות וראיתי שזה ממש בנושא, אז עשיתי שינויים לפי הדרישות של התחרות והבאתי למישהי מכאן לקרא ולחוות דעתה וככה זה זרם....
זה היה ממש נחמד...
מן הסתם את צודקת, ברישום מקבלים הנחיות ברורות ואפשרות מענה לשאלות במייל.המאמר שלך מקסים. תודה.
שאלה לגבי השנה: אם המאמר הוא תחקירי- האם גם זה חייב להיות בליווי מקורות תורניים? לכאורה זה לא נושא הלכתי, אלא תחקירי- הסטורי, לא?
הכתיבה לעיתונים היא מתישהזה היה מצחיק, אני רציתי להכנס לעיתונים (לא הצלחתי ), כתבתי מאמר על התאים ושלחתי לעורכות שלא טרחו אפילו לקרא,
ואז בדיוק קראתי על התחרות וראיתי שזה ממש בנושא, אז עשיתי שינויים לפי הדרישות של התחרות והבאתי למישהי מכאן לקרא ולחוות דעתה וככה זה זרם....
זה היה ממש נחמד...
עריבות או חסד?זו בדיוק השאלה שלי. בכל שנה המאמר היה הגותי - השקפתי, עם שפע של ציטוטים ממקורות תורניים מגוונים, ומסר תורני בכללותו. השנה הדרישה קצת שונה. מאמר תחקירי - לא מחייב שיהיה תורני כלל ועיקר. נשמע שהשנה אפשר לכתוב נטו תחקיר היסטורי בנושא עריבות, בלי כל קשר למקורות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: