אם הוא עבד עם שחר העיר מסתבר שהוא מצליח לעבוד עם כולם ודלוגם שהוא לא מסוגל לעבוד עם יזמים שלא עובדים בצורה מסודרת
אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה נראה שאתה קשור ליזםא.הם לא מספרים סיפורים כי הם מתחייבים ליותר מ20 חודש.
ב. הם אוחזים בשלב יותר מתקדם מדנגור על הפארק אפילו שהם שטח הרבה יותר גדול מדנגור.
הם בונים 107 יחד ב4 בנינים ודנגור בונה 77 בשלוש בנינים.
ג.דנגור על הפארק לא התחיל חודש אחריהם סה"כ שבוע אחריהם.
ואם זה ממש מענין הם סיימו יציקת קידוחים (קלונסאות) וכרגע הם כמעט בסיום חפירה והתחלת יסודות.
הקבלן זה יעקב אהרון הוא אחד הקבלנים שבונה הכי מהר בבני ברק והוא אמר לי השבוע ש20 חודש הוא מסיים.
בהצלחה.
נשמח שתעלה תמונות מידי שבוע ותתן לנו סקירה איפה אחוזים בכל חלק וחלק מהמגרש. גם אם זה תמונות קצת ישנותאין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה נראה שאתה קשור ליזם
מוצב תמונות מצב השטח
ברבע מהמגרש עדיין לא יצקו את הקלונסאות
ובחלקו אפילו לא סיימו לחפור אותם
וחפירות התחילו בשטח ממש קטן
רחוק מאוד מסיום חפירות ורחוק עוד
אין לי שום עניין להשוותנשמח שתעלה תמונות מידי שבוע ותתן לנו סקירה איפה אחוזים בכל חלק וחלק מהמגרש. גם אם זה תמונות קצת ישנות
לגבי ההשוואה לדנגור פחות מענין אותי מצידי שיבנו שם את כל הבינינם ביום אחד .מפרגן לכולם.
לא יודע מה הענין שלך להתחיל להשוות.
לי אין קשר ליזם רק רכשתי שם דירה כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי.
לנו נאמר שלדנגור על הפארק ייקח 40 חודשים לסיום הבניהנשמח שתעלה תמונות מידי שבוע ותתן לנו סקירה איפה אחוזים בכל חלק וחלק מהמגרש. גם אם זה תמונות קצת ישנות
לגבי ההשוואה לדנגור פחות מענין אותי מצידי שיבנו שם את כל הבינינם ביום אחד .מפרגן לכולם.
לא יודע מה הענין שלך להתחיל להשוות.
לי אין קשר ליזם רק רכשתי שם דירה כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי.
בנוגע לברוט. הם לא מוכנים למכור לכל אחד ובנוסף מוכרים יקר יותראין לי שום עניין להשוות
רק עניתי על המחשבה שזה יהיה מוכן ב20 חודשים
והתמונות צולמו אתמול ואתם מוזמנים להגיע לראות
בהצלחה
זה מוזר מאד כי הייתי שם היום וראיתי שהם כבר סיימו דיפון ונמצאים בתחילת חפירותאין לי שום עניין להשוות
רק עניתי על המחשבה שזה יהיה מוכן ב20 חודשים
והתמונות צולמו אתמול ואתם מוזמנים להגיע לראות
הערכה גסה שלי ייקח לפחות 30 חודשים
בהצלחה
במחירים של ירושליםשמעתי שנרקיס מתחיל לבנות בדובק אחרי החגים אז אולי כדאי לברר שם.
למי שרוצה תוך בני ברק...
מניחה שאתה צריך להיות דייר בשביל לדעתהתכוונתי לדירים שגרים שם היום מה התמורה שמקבלים ?
הגיוני.שוחחתי איתם והבנתי שמדובר בשיווק שיחל רק עוד כמה שנים טובות
מהכירותי את התחום זה יכול להשתנות בין דייר לדייר.התכוונתי לדירים שגרים שם היום מה התמורה שמקבלים ?
יש לציין שזה נכון משפטית ולא הלכתית (ויש הרבה שלא יודעים את זה).
בכל מקרה לא נדרשת הסכמה של כל הדיירים אלא רק רוב של שני שליש (66%).
ואכן ראיתי שתלו בכניסה לרחוב.
בסיעתה דשמיא בסוף השבוע הם סיימו חפירותא.הם לא מספרים סיפורים כי הם מתחייבים ליותר מ20 חודש.
ב. הם אוחזים בשלב יותר מתקדם מדנגור על הפארק אפילו שהם שטח הרבה יותר גדול מדנגור.
הם בונים 107 יחד ב4 בנינים ודנגור בונה 77 בשלוש בנינים.
ג.דנגור על הפארק לא התחיל חודש אחריהם סה"כ שבוע אחריהם.
ואם זה ממש מענין הם סיימו יציקת קידוחים (קלונסאות) וכרגע הם כמעט בסיום חפירה והתחלת יסודות.
הקבלן זה יעקב אהרון הוא אחד הקבלנים שבונה הכי מהר בבני ברק והוא אמר לי השבוע ש20 חודש הוא מסיים.
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: