שני המתווכים שכתובים במודעה, תיווך אקספרס ומ.ג הם חזקים מאד בכל האיזורים ברכסצילמתי את העלון של השבוע
שני המתווכים שכתובים במודעה, תיווך אקספרס ומ.ג הם חזקים מאד בכל האיזורים ברכסצילמתי את העלון של השבוע
לדעתי ממה שאני רואה רמת שלמה יותר יקר מרמותמה המחירים שם היום?
אנחנו מסתכלים על רמות ורמת שלמה, ההורים גרים ברמת אשכול וזה הכי קרוב
אמרו לנו שברמות 24 אלף למטר לדירה ישנה, וברמת שלמה דירה ישנה ב23 אלף למטר, זה המחירים?
אשמח לעזרתכם, באתר מדלן אי אפשר להבין כלום, כתוב שם 17 אלף למטר ברמת שלמה, וזה לא נכון
טעותלדעתי ממה שאני רואה רמת שלמה יותר יקר מרמות
מבדיקה שלי 21-23 למ"ר תלוי בדירהמה המחיר למטר? שנדע שאנחנו לא משלמים יקר מידי
זה נכון אבל זה היה מאד זול ומאז עלה בטרוף כי מתקרב זמו האכלוסחברה שלי קנתה לאחרונה בנחל צופים בסביבות המחיר הזה
אבל זה לא היה לפני הרבה זמן,זה נכון אבל זה היה מאד זול ומאז עלה בטרוף כי מתקרב זמו האכלוס
בנוסך היו עוד סיבות שבגללן המחיר היה נמוך יחסית
זה כבר לא כך
לא הצפהכן
אבל זה לא היה לפני הרבה זמן,
אבל באמת מענין זה באמת עלה כזה דרמטי?
ומה באמת הסיבות שהיה כזה זול עד עתה, בגלל שהיה הצפה של דירות?
עדיין לא.האם זה נכון שהפרויקט קיבל טופס 4?
ידוע למישהו?
והאם יש דירות פנויות להשכרה?
פינת רחוב חזו"א אגרות משהאשמח למידע מדויק
איפה ממוקם הפרויקט של בעלזא?
תודה רבה
רייסדור הם החברה הבונה של נחל צופים?אגב, רייסדור שלחו היום מייל שהם מאשרים למשך כמה חודשים הקדמת תשלומים, הגיוני בגלל שהמדד הפסיק לעלות כזה הרבה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: