מה מחירי השכירות באזור?השכרתי לאחרונה דירה שם,
היו לי עשרות פניות,
מה מחירי השכירות באזור?השכרתי לאחרונה דירה שם,
היו לי עשרות פניות,
רחוב טולידנו נהיה מעבר לרכבים של בני מיעוטים שמקצרים בכך את הדרך לבית חנינא,תכלס' איך מסתדרים עם הענין לגור מול הערבים?
הם לא עוברים בשכונה?
אפשר לתת לילדים להסתובב שם חופשי?
אני סתם מפחדת או שבאמת אין ממה לחשוש?
תודה לכל העונים
מדובר במשהו זמני או לא?רחוב טולידנו נהיה מעבר לרכבים של בני מיעוטים שמקצרים בכך את הדרך לבית חנינא,
הכניסה לרמת שלמה נעשתה קשה בגלל זה בשעות מסוימות,
ואין צורך להרחיב על תרבות הנהיגה של אותם בני דודים.
ספציפית בנחל צופים זה נראה שיש חצר פנימית בין הבנינים ששם נראה לי יהיה בטוח לשלוח את הילדיםמדובר במשהו זמני או לא?
מלבד זאת מה עם ענין שליחת הילדים לגינה וכו' בכזה מקום?
תודה
וזה אמור להשתנות בהמשך?ספציפית בנחל צופים זה נראה שיש חצר פנימית בין הבנינים ששם נראה לי יהיה בטוח לשלוח את הילדים
בהצלחה
ערבים בכל מקרה נראה לי ימשיכו לעבור שם
זה חוסך להם את כל הפקק מהכניסה לרכס לעליה לגבעה הצרפתית
אמור להיות מחלף מכביש 9 שיתן לערבים להיכנס לשכונות שלהם בלי להיכנס לרמת שלמהערבים בכל מקרה נראה לי ימשיכו לעבור שם
זה חוסך להם את כל הפקק מהכניסה לרכס לעליה לגבעה הצרפתית
לא נשמע הגיוניועד שזה יקרה, מדברים על להפוך את רחוב טולדנו לחד סטרי
תלוי בך... עד כמה את רגילה לזה או מפחדתלגבי נחל צופים צפציפי: האם מומלץ על רכישת דירה בעורף מול הערבים?
אגב מה מחירים שם?לגבי נחל צופים צפציפי: האם מומלץ על רכישת דירה בעורף מול הערבים?
נראה לי שזה על הר לא?לגבי נחל צופים צפציפי: האם מומלץ על רכישת דירה בעורף מול הערבים?
ערבים בבניה ירושלמית פחות מפחידים?הערבים שם זאת בניה ירושלמית רגילה,
כך נראה לי במבט חטוף,
ומה באמת ההסבר?אני ממש פחדנית,
איך שהוא שם אני לא מפחדת מהערבים,
נשארו שם דירות אחרונות כמו גג וכאלו, המחירים בסביבות ה22 למ"ראגב מה מחירים שם?
יש לך מושג אם יש 4 חדרים?נשארו שם דירות אחרונות כמו גג וכאלו, המחירים בסביבות ה22 למ"ר
בנוסף ישנם פרטיים שרוצים למכור
לא, רק דירות גדולותיש לך מושג אם יש 4 חדרים?
יש חסידים וספרדים, ליטאים כרגע אין הרבה, כשיתאכלס הפרויקט של הבלין, יהיו יותר,אני גם גרה באזור ויש לי אח שגר ברחוב בן טוב....
יש בהחלט חסידים. אבל בלי להשוות לכמות של הליטאים והספרדים באזור.
וכמובן לא שזה סותר את האיכות של התושבים שהיא נחמדה. (בהתחלה היה שם יותר בעייתי)
יש ברמת שלמה עוד כמה פרויקטים בשיווק שפונים לכיוון רמותמישהו יודע אם יש תכניות בניה במסוף של רמת שלמה ליד נחל צופים וכן בין הבנינים לכביש בצד שפונה לערבים האם יש תכניות לבנות שם?
אני שואלת לגבי השטחים שליד נחל צופיםיש ברמת שלמה עוד כמה פרויקטים בשיווק שפונים לכיוון רמות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: