אני לא מתעסקת בזהמה טווח המחירים?
רק בררתי קצת אז אני יודעת
אולי תשלח הודעה פרטית
אני לא מתעסקת בזהמה טווח המחירים?
כמיטב ידיעתי פרץ לוזוןמחפשים עסקאות של 20/80 בבית שמש...
אפשר עוד פרטים?נמצא מול רוטשטין מחוץ לרמת אברהם
במקום להיכנס ימינה לרמת אברהם
פונים שמאלה לאתר בניה
יהיה שם 5,000 יחידות דיור
זה לא יהיה ליטאי
כרגע השיווק הוא לאמריקאים
אפשר עוד פרטים?
איזה סגנון אמריקאים, מה המחירים בערך? ואיזו רמה הבניה?
תודה רבה!
מה הסגנון שהולך להיות שם?לאפי קפיטל יש 2 פרוייקטים באזור ,אחד פרוייקט יוקרה ברמתיים שזה השכונה הסמוכה לרמת אברהם איפה שרוטשטיין בונה שמה זה סגנון מודרני .
ויש עוד פרוייקט בתוך רמת אברהם ששם בונה מסחר עם 3 בנייני מגורים מעל.
מכירה משווק מטעם החברה ללא תיווך
המספר שלו 0542696655 ומייל 7119622 בגימייל
רוב תושבי רמת אברהם הם חסידים (גור, בעלז, ויז'ניץ, רחמסטריווקא, מעייני ישראל, דושינסקיא, סאטמאר מהר"א, פינסק קרלין, טשאקווא).איך רמת אברהם בשביל ליטאים?
יש שם תלמוד תורה ליטאי? בית יעקב?כ 400 משפחות ליטאיות מתגוררים בשכונה
דרך אמונה - כיתות נמוכותיש שם שני חיידרים ליטאים דרך אמונה ותורת הבית
יש תקדים לדבר כזה בבית שמש? נשמע נורא...6 דירות בקומה
אין לי בעיה בעצם העובדה שיש 6 דיירים בקומהיש תקדים לדבר כזה בבית שמש? נשמע נורא...
מה הבעיה בכיוון אוויר אחד?אכפת לי שאין להם אלא כיוון אויר אחד בלבד! וזה בעיה
יש פרויקטי יוקרה בירושלים עם יותר מ50 דירות בבניין עם 2 מעליות בלבד.בעיה עוד יותר גדולה היא העובדה שיש כמעט 50 דירות בבניין
לא יסתדרו שם עם 2 מעליות! צריך מינימום 3 מעליות
אתה תמיד מתכוון בדיוק למה שאני אומריש פרויקטי יוקרה בירושלים עם יותר מ50 דירות בבניין עם 2 מעליות בלבד.
לרוב הדירות ברמת אברהם (גרוסמן 8-24, 32-36 וכן 3 מתוך 5 של נוף צורים וכן הבניינים האי זוגיים של הרב אדלשטיין) יש רק כיוון אויר אחד בלבד (4 מטר בין בנין לבנין לא נחשב כיוון אויר)אכפת לי שאין להם אלא כיוון אויר אחד בלבד! וזה בעיה
6 מטר רווח שהחלון שלך בתוך החלון של השכן לא נחשב לר ו ו ח.והפרויקט הזה קוראים לו "רוטשטיין הייטס" עם נוף לא פחות יפה עם ר ו ו ח בין הבנייניםגדוליותר
ניכר שלא הבנת מה אני אומר ואולי משקף את אי הבנתם של הרבה מהקוראים!!לרוב הדירות ברמת אברהם (גרוסמן 8-24, 32-36 וכן 3 מתוך 5 של נוף צורים וכן הבניינים האי זוגיים של הרב אדלשטיין) יש רק כיוון אויר אחד בלבד (4 מטר בין בנין לבנין לא נחשב כיוון אויר)
6 מטר רווח שהחלון שלך בתוך החלון של השכן לא נחשב לר ו ו ח.
סוף כל סוף אין להתלונן - רוב הציבור החרדי גר בבניינים כאלו (הקריה החרדית בבית שמש, רובע ז' באשדוד, חלקים נרחבים באלעד - את כל האיזורים הנ"ל אני מכיר באופן אישי - ומי מדבר על בני ברק וירושלים וכן ברוב השכונות החרדיות בערי הענק באירופה וארצות הברית), כך שכיוון האויר השני לא כזה שכיח אצל כולם, למי שיש שיודה לה', ולמי שאין - מהר מאד הוא מתרגל.... זה החיים.
(הכותב גר ב"ה בבית עם שני כיווני אויר פתוחים במיוחד לכל צד, אך גם התגורר בדירות בעלות כיוון אויר אחד ואף ללא כיוון אויר כלל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: