בירושלים קניתי בהזמנה מ"לד פלוס"- כנפי נשריםאני גם אשמח לשמוע איפה בירושלים מומלץ לקנות פסי לד גמישים מוגנים למטבח וגם עם פסי אלומיניום.
מה כדאי לבדוק לפני שרוכשים?
באליאקספרס ניתן לחתוך גודל מדוייק שאני צריכה? אשמח לקישורים ללדים מוצלחים.
בירושלים קניתי בהזמנה מ"לד פלוס"- כנפי נשריםאני גם אשמח לשמוע איפה בירושלים מומלץ לקנות פסי לד גמישים מוגנים למטבח וגם עם פסי אלומיניום.
מה כדאי לבדוק לפני שרוכשים?
באליאקספרס ניתן לחתוך גודל מדוייק שאני צריכה? אשמח לקישורים ללדים מוצלחים.
אני הזמנתי באלי בשביל לשים מאחורי הספרייה בצורה נסתרת אבל שדולק בלי הפסקה, החזיק פחות מחודש...
לפני שנתיים, קניתי משהו מצויין ממש מאליאקספרס, שעד עכשיו הוא מתפקד כמו חדש (אנחנו מדליקים אותו רק לכבוד שבת ומועד). וגם לא ראיתי שמוכרים משהו כזה בארץ, כי זה פס לד ישר (לא נקודות) וזה נראה מעולה גם בלי להסתיר את הפס. פשוט הדבקתי על קרניז של ארון ספרים.
גם כשהגעתי למוכר של טמבור במאה שערים (כדי לקנות תקע-שנאי בשביל לחבר את הלד לחשמל רגיל), הוא שאל אותי מאיפה הישגתי כזה לד איכותי (מאיר חזק).
ממליץ ממש בחום, ומתנצל שלא היה לי פנאי להמליץ על זה עוד קודם, כי דבר כזה במחיר כזה (אורך של 5 מטר עלה לי 19 דולר, עכשיו עולה 11 דולר), שווה מאוד גם הוא מחזיק רק שנה.
זה לוקח 12 וואט למטר (לחמש מטר זה יוצא 50 וואט לשעה)
השנאי מעלי, עכשיו אני רואה שאולי הייתי צריכה לשים משהו אחר...כמו"כ זה לד שהגיע עם שנאי מעלי או ששמתם שנאי מישראל?
השנאי מעלי, עכשיו אני רואה שאולי הייתי צריכה לשים משהו אחר...
היה תואם עובדה שעבד קצת....השנאי שהיה ללד לא היה תואם לו?
השנאי מעלי, עכשיו אני רואה שאולי הייתי צריכה לשים משהו אחר...
בד”כ השנאים של אלי אקספרס הם לא באיכות הכי גבוההאז למה היית צריכה לשים משהו אחר?
את השנאי קניתי בישראל.הזמנת מהקישור הזה?
כמו"כ זה לד שהגיע עם שנאי מעלי או ששמתם שנאי מישראל?
חלש מאוד!לפני שנתיים, קניתי משהו מצויין ממש מאליאקספרס, שעד עכשיו הוא מתפקד כמו חדש (אנחנו מדליקים אותו רק לכבוד שבת ומועד). וגם לא ראיתי שמוכרים משהו כזה בארץ, כי זה פס לד ישר (לא נקודות) וזה נראה מעולה גם בלי להסתיר את הפס. פשוט הדבקתי על קרניז של ארון ספרים.
גם כשהגעתי למוכר של טמבור במאה שערים (כדי לקנות תקע-שנאי בשביל לחבר את הלד לחשמל רגיל), הוא שאל אותי מאיפה הישגתי כזה לד איכותי (מאיר חזק).
ממליץ ממש בחום, ומתנצל שלא היה לי פנאי להמליץ על זה עוד קודם, כי דבר כזה במחיר כזה (אורך של 5 מטר עלה לי 19 דולר, עכשיו עולה 11 דולר), שווה מאוד גם הוא מחזיק רק שנה.
אתה יכול לפרט יותר בבקשה?חלש מאוד!
קניתי והתאכזבתי!
הזמנתי כזה של 24 וואט, 3 מטרלפני שנתיים, קניתי משהו מצויין ממש מאליאקספרס, שעד עכשיו הוא מתפקד כמו חדש (אנחנו מדליקים אותו רק לכבוד שבת ומועד). וגם לא ראיתי שמוכרים משהו כזה בארץ, כי זה פס לד ישר (לא נקודות) וזה נראה מעולה גם בלי להסתיר את הפס. פשוט הדבקתי על קרניז של ארון ספרים.
כמה מטר זה?אתה יכול לפרט יותר בבקשה?
האם קנית אותו כתאורה ישירה או כתאורה עקיפה?
אציין שאני קניתי את ה-24 וואט White 6000K
5 מטר, לתאורה ישירה, ואני מאוד מאוד מרוצה:
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: