דווקא יש המון מתכונים של עוף ואורז בסיר אחד. זה ממש טרנדי היום לשלב דברים וללכלך פחות סירים.חחח
30 שקל זה לא הטעימות... הטעימות זה של המסעדה, וזה ב67 , 81 ש"ח...
וחוץ מזה , מוקרם הוא ארוחה אצלינו לכל דבר. כמו שאני לא אנסה לחסוך בסיר אחד קוסקוס ומרק, ולא אורז ובשר.
לא מכירה קיצורי תהליכים כאלו במטבח.
לא חושבת שזה עניין של חיסכון בסירים, זה פשוט פחות זמן עבודה... ופסטות בסיר אחד זה סיפור ותיק כשהייתי ילדה זה היה המאכל האהוב עלי בלי תחרות (לא רוטב מוקרם אלא רוטב אדום עשיר, אבל אותו רעיון). גם הטעמים של הרוטב נספגים הרבה יותר בפסטה מאשר כששופכים את זה מעל.
כמובן שתכיני איך שאת אוהבת!! אבל שווה לך לנסות לפני שאת פוסלת את הרעיון בזעזוע...
לגבי מה שכתבת שהטעימות זה עולה 60-80- המוקרמים הביתיים לטעמי תמיד משובחים יותר מהקנוי... גם אם קנוי במחיר מלא+...