מידע שימושי פסטה מוקרמת ללא שמנת מתוקה

  • פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש דבר כזה?
אשמח לקבל!
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
יש מתכון לפסטה מוקרמת פרווה????;);););)
(דוקא אם יש אני ישמח לקבל....)
 

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
לבשל פסטה כרגיל ולסנן.
להחזיר לסיר (אפשר גם בתבנית בתנור)

רסק/ קטשופ, מלח, פלפל שחור, אורגנו (סוכר, אם שמים רסק)
חתיכות גבינ"צ
לערבב היטב תוך כדי חימום עד שהגבינה נמסה.
 

ima411

משתמש רשום
תנסי לעשות -במקום חמאה-שמן , קמח -כרגיל
במקום חלב - חלב סויה
במקום חלב סויה, להכין בשניות חלב קוקוס.
שמים כוס קוקוס עם כוס מים רותחים בבלנדר או פוד. מערבלים בזהירות -רותח.
מסננים וסוחטים את הקוקוס שנשאר כדי לתת יותר חלב.
החלב שיוצא מכיל קרם ג''כ, שומני.
אפשר לחזור שוב על התהליך עם מה שנשאר מהקוקוס בתוספת עוד כוס מים רותחים. חלב זה שומני פחות.
כמובן שניתן להשתמש בקוקוס שנשאר לעוגיות, ממתקים וכו.
מהחלב הזה מכינים את הרוטב לפסטה/ תפוא מוקרמים.
מחממים אותו עם קצת אבקת מרק וקצת אגוז מוסקט. אפשר לטגן קודם במעט שמן רצועות בצל, או גם פטריות.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לבשל פסטה כרגיל ולסנן.
להחזיר לסיר (אפשר גם בתבנית בתנור)

רסק/ קטשופ, מלח, פלפל שחור, אורגנו (סוכר, אם שמים רסק)
חתיכות גבינ"צ
לערבב היטב תוך כדי חימום עד שהגבינה נמסה.

זה לא פסטה מוקרמת.
זה פסטה עם גבינות מאד טעימה.
אני עושה את זה קצת אחרת:

קטשופ, גבינצ, קוטג', לפעמים גם מלוחה.
יוצא פצצה.
לא צריך מלח, כי במי הבישול של הפסטה שמים מלח, וגם בגבינות יש מלח.
 

תפארת ה.

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש דבר כזה?
אשמח לקבל!

אני מכינה עם חלב ויוצא ממש טעים,
מטגנים בצל, מוסיפים רוטב פטריות ופטריות,מלח פלפל, טיפה אבקת שום, חצי שקית חלב ומחכים שיסמיך, שופכים על חבילת פסטה מוכנה וזה ממש טעים!
כמובן שזה פחות עשיר מהמתכון עם השמנת, אבל ממש טעים
אפשר גם להכין עם שמנת חמוצה, באותו רעיון של מתכון
בהצלחה
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פעם היה פה מתכון לרוטב בשאמל, עשיתי אותו לילדים שלי, עם קצת שדרוג ושפוץ, ומאז הילדים שלי לא רוצים רוטב שמנת, רק בשאמל.

בצל, פטריות, בזיליקום, לפעמים גם עגבניה מרוסקת לא חובה.
מטגנת עם חמאה וגם קצת שמן, (השמן מעלה את הטמפרטורה של הטיגון, וככה הבצל מיטגן לפני שהחמאה נשרפת).
שופכת חלב,
מכניסה לקערה חלב וקצת קמח (בערך כף) מערבבת טוב שלא יהיה גושים, שופכת חלק לתוך התערובת.
זהירות עם הקמח, הוא מסמיך את התערובת מאד מהר. מערבבת ובודקת את הסמיכות, מוסיפה עוד מהרביכה לפי העניין.
כמובן פלפל מלח.

טעים מאד, הוא לא כבד כמו שמנת, הרבה יותר קל ואכיל, וכמעט לא מכיל נקיפות מצפון....
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אצלינו אף פעם לא שמים שמנת מתוקה.
מערבבים עם גבינה לבנה קצת מלח, סוכר וקצת שמנת חמוצה- יוצא מוצלח מאוד.
 

skl

משתמש פעיל
מתכון לפסטה או תפו"א מוקרמים פרווה - משובח וטעים!!!

מתכון מדהים למוקרם פרווה - ניסיתי ויצא מעדן אף אחד לא חולם שמדובר בפסטה פרווה ולא חלבית

המתכון הבסיסי לא משתנה כלל אלא רק ההקרמה:

כוס קשיו + כוס ורבע מים לטחון יחד בבלנדר ידני ולשפוך לקראת סוף הבישול.

מומלץ לנסות!!!
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש מתכון לפסטה מוקרמת פרווה????;);););)
(דוקא אם יש אני ישמח לקבל....)
אין דבר כזה.
שמן זה לא חמאה, וחלב זה לא חלב סויה.
התוצאה שצריכה להתקבל פה זה הקרמה עם טעם מעודן של חמאה
יצא לך תערובת הזויה של שמן + סויה. נשמע לי זוועתי
 

skl

משתמש פעיל
אין דבר כזה.
שמן זה לא חמאה, וחלב זה לא חלב סויה.
התוצאה שצריכה להתקבל פה זה הקרמה עם טעם מעודן של חמאה
יצא לך תערובת הזויה של שמן + סויה. נשמע לי זוועתי

דווקא יש מתכון מוקרם פרווה, ראי הודעה 15
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה פסטה עם רוטב סויה, טעים ועסיסי.
אבל אני לא יודעת אם זה כמו פסטה מוקרמת כי לא טעמתי פסטה מוקרמת.
 

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם ממליצה על חלב קוקוס , יוצא מעדן.
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
במקום חלב סויה, להכין בשניות חלב קוקוס.
שמים כוס קוקוס עם כוס מים רותחים בבלנדר או פוד. מערבלים בזהירות -רותח.
מסננים וסוחטים את הקוקוס שנשאר כדי לתת יותר חלב.
החלב שיוצא מכיל קרם ג''כ, שומני.
אפשר לחזור שוב על התהליך עם מה שנשאר מהקוקוס בתוספת עוד כוס מים רותחים. חלב זה שומני פחות.
כמובן שניתן להשתמש בקוקוס שנשאר לעוגיות, ממתקים וכו.
מהחלב הזה מכינים את הרוטב לפסטה/ תפוא מוקרמים.
מחממים אותו עם קצת אבקת מרק וקצת אגוז מוסקט. אפשר לטגן קודם במעט שמן רצועות בצל, או גם פטריות.


איזה הקפצה...
שימו לב האשכול ישןןןן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה