תיצחקיאגב - פטימה זו העוזרת?
אני כותבת גם את העוזרת
והיא מזה מתרגשת מזה
תיצחקיאגב - פטימה זו העוזרת?
אני מנקה עם סנו קליר החדש שרשום עליו בניחוח מרכך כביסה. משלב ניקיון עם ריח של מרכך.סתם טיפ נחמד שלא קשור דווקא לעצלנים
אני אוהבת לנקות את הארונות עם תרסיס למייבש של מקסימה. כמה שפריצים על כל מדף ומעבירה סמרטוט. כל מה שבארון סופג את הריח ופשוט כיףףף לפתוח את הארונות אח"כ
לסדר רמת עדיפות
מבחינה הלכתית
ומבחינה אישית
ולעבוד לפי זה
חצי הראשון של החג נוסעים להורים של --- ובחצי השני נוסעים להורים של ---הבו עצות לניקיונות הפסח
ורק יכולים לברוח לבית בורחים מההורים!חצי הראשון של החג נוסעים להורים של --- ובחצי השני נוסעים להורים של ---
בטוח שאתם רצויים ? כדאי לברר ולחשוב אם זה לא מידי מכביד על ההורים ..חצי הראשון של החג נוסעים להורים של --- ובחצי השני נוסעים להורים של ---
פסח עצות לעצלנים
פעם ראשונה שאני רואה עצלנים שמחפשים עצות לפסח עוד לפני ראש חודש אדר...הבו עצות לניקיונות הפסח
כמה נכון....בטוח שאתם רצויים ? כדאי לברר ולחשוב אם זה לא מידי מכביד על ההורים ..
אי אפשר להכשיר היום מטבח לפסח.. לחשבן גם את זה..לסדר רמת עדיפות
מבחינה הלכתית
ומבחינה אישית
ולעבוד לפי זה
חזקפעם ראשונה שאני רואה עצלנים שמחפשים עצות לפסח עוד לפני ראש חודש אדר...
או שהם לא עצלנים...
או שלא הם בקשו את העצות....
כשיש ילדים קטנים בבית החמץ יכול להיות בכל מקום.לנקות רק את החמץ ולא מה שלא צריכים
זה אכן מה שהילדים עושים לנו, ולכן אנחנו צריכים עצות.חצי הראשון של החג נוסעים להורים של --- ובחצי השני נוסעים להורים של ---
זה אכן מה שהילדים עושים לנו, ולכן אנחנו צריכים עצות.
מצחיק מצחיק...
אבל התרבות הזו זה משהו שאני לא מצליחה להבין אותו.......
מילה בסלעמהכרות אישית ההורים אוהבים לראות את הילדים שלהם אצלם בשולחן
והאחים אוהבים לבלות שבוע עם האחיינים.
הבעיה מתחילה כשעשרה ילדים רוצים להגיע ואז גם יש פחות ידיים עוזרות וגם יותר עבודת אירוח.
זה היה השלב שהתחלנו לארח את ההורים.
פשוט, הנשואים צריכים להיות רגישים מתי מתגעגעים אליהם ונהנים מהם ומתי זה כבר עול מכביד והגיע הזמן להתחיל לארח.
צודקת מאודמהכרות אישית ההורים אוהבים לראות את הילדים שלהם אצלם בשולחן
והאחים אוהבים לבלות שבוע עם האחיינים.
הבעיה מתחילה כשעשרה ילדים רוצים להגיע ואז גם יש פחות ידיים עוזרות וגם יותר עבודת אירוח.
זה היה השלב שהתחלנו לארח את ההורים.
פשוט, הנשואים צריכים להיות רגישים מתי מתגעגעים אליהם ונהנים מהם ומתי זה כבר עול מכביד והגיע הזמן להתחיל לארח.
כנראה שזה לא גורףהורים אוהבים לראות את הילדים שלהם אצלם בשולחן יום יומיים. באיזשהו שלב זה כבר מעיק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: