פסח מצה וקוקוס | 3 מתכונים מיוחדים *ללא קטניות וללא שרויה*

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ok;2507700:
טורט גבינה וקוקוס | חני שפיגלמן
חומרים:

לבסיס הטארט:

350 גרם (3.5 כוסות) קוקוס
160 גרם (4) חלבונים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
למלית גבינה:
250 מ״ל (1 קופסא) גבינה לבנה
250 מ״ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
100 מ״ל (1/2 גביע) שמנת חמוצה
36 גרם (3 כפות) פודינג וניל
50 גרם (1/2כוס) סוכר

לקישוט:
1 חבילת שוקולד במילוי קוקוס schmrling

אופן ההכנה:

לבסיס הטארט: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת דביקה.
משמנים היטב תבנית פאי או תבנית חד פעמית עגולה. שמים מהעיסה מעצבים ומהדקים היטב בצדדים.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20-30 דקות.
מקררים היטב את הטארט ולאחר מכן מחלצים אותו בעדינות מהתבנית.
הכנת מלית הגבינה: מכניסים לקערת המיקסר את השמנת מתוקה, פודינג וסוכר מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את הגבינה והשמנת חמוצה. שופכים לתוך הטארט ודופקים קלות לקבלת שכבה חלקה. מעבירים להקפאה למשך שעתיים. מקלפים את השוקולד בעזרת מקלף או מגרדת גסה ומקשטים. שומרים את הטארט במקרר (יותר נכון מחביאים אותו ☺️)

רק תיקון: זה לא עוגת טורט זה טארט.
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ביקי;2507774:
קרמבו תודה על המתכונים הכל נראה מדהים
יש לך תחליף לפודינג? וגם לשמנת מתוקה?

במלית של הטארט? את יכולה לעשות מלית אחרת ע״ב ביצים מוקצפות. שוקולד/ריבת חלב וכו׳
 

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י yosher2005;2507659:
מתחשק לי לקנות תנור לפסח רק בשביל המתכונים האלו

ממליצה לך מאוד לקנות תנור, אני הייתי שנים ללא תנור והילדים ידעו שבפסח אוכלים עוגות רק אצל סבתא, זה היה קשה - במיוחד שאני אופה דיי הרבה במשך השנה, מאז שיש לי תנור זה עולם אחר, האפייה מכניסה אוירה מאוד חגיגית!!
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חני-
באיזו תבנית היית מכינה את טארט הגבינה? הבסיס מספיק לדפנות גבוהות?
 

נינה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י ok;2507700:
טורט גבינה וקוקוס | חני שפיגלמן
חומרים:

לבסיס הטארט:

350 גרם (3.5 כוסות) קוקוס
160 גרם (4) חלבונים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
למלית גבינה:
250 מ״ל (1 קופסא) גבינה לבנה
250 מ״ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
100 מ״ל (1/2 גביע) שמנת חמוצה
36 גרם (3 כפות) פודינג וניל
50 גרם (1/2כוס) סוכר

לקישוט:
1 חבילת שוקולד במילוי קוקוס schmrling

אופן ההכנה:

לבסיס הטארט: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת דביקה.
משמנים היטב תבנית פאי או תבנית חד פעמית עגולה. שמים מהעיסה מעצבים ומהדקים היטב בצדדים.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20-30 דקות.
מקררים היטב את הטארט ולאחר מכן מחלצים אותו בעדינות מהתבנית.
הכנת מלית הגבינה: מכניסים לקערת המיקסר את השמנת מתוקה, פודינג וסוכר מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את הגבינה והשמנת חמוצה. שופכים לתוך הטארט ודופקים קלות לקבלת שכבה חלקה. מעבירים להקפאה למשך שעתיים. מקלפים את השוקולד בעזרת מקלף או מגרדת גסה ומקשטים. שומרים את הטארט במקרר (יותר נכון מחביאים אותו ☺️)

ok תודה תודה!! גם על המתכונים האחרים שהורדת,
ותודה תודה גם לך קרמבו מחכה כבר להוריד את המיקסר הפסחי:)
 

איילת :)

משתמש מקצוען
חני מדהים!!! תודה על השיתוף ,באמת עושה חשק
בחטיפי באונטי-יש תחליף לשמנת?
תודה!
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שיר1;2509222:
חני מדהים!!! תודה על השיתוף ,באמת עושה חשק
בחטיפי באונטי-יש תחליף לשמנת?
תודה!

תודה :)
לא, השמנת כאן משחקת גם לטובת הטעם, מרקם וההתגבשות.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
קרמובאית, זה נראה אליפות!!!
יש לך עוגת טורט גבינה יפה שכזו אבל בלי קוקוס?
תודה!
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י pr;2511348:
קרמובאית, זה נראה אליפות!!!
יש לך עוגת טורט גבינה יפה שכזו אבל בלי קוקוס?
תודה!

תודה :)
זה טארט לא עוגת טורט. את יכולה להכין במקום הקוקוס בסיס משקדים טחונים מולבנים עם העוגת גבינה הקרה, אם את מתכוונת לטורט גבינה אפויה אתן לך מתכון
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
התכוונתי לדבר הטעים הזה, לא ידעתי שיש הבדל.. סליחה :)
פשוט אותה כמות כמו הקוקוס רק שקדים טחונים?
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י pr;2511676:
התכוונתי לדבר הטעים הזה, לא ידעתי שיש הבדל.. סליחה :)
פשוט אותה כמות כמו הקוקוס רק שקדים טחונים?

לא. כבר ארשום לך
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י pr;2511676:
התכוונתי לדבר הטעים הזה, לא ידעתי שיש הבדל.. סליחה :)
פשוט אותה כמות כמו הקוקוס רק שקדים טחונים?

לבסיס שקדים:
160 גרם (4) חלבונים
200 גרם (1 כוס) סוכר
120 גרם שקדים לבנים טחונים לאבקה
90 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
36 גרם (6 כפות) שקדים טחונים גס
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב
בקערה נפרדת מערבבים היטב את האבקת שקדים, שקדים ואבקת סוכר. מוסיפים בתנועות קיפול עדינות לקציפת החלבונים.
משמנים תבנית עגולה (כמו במתכון של הקוקוס) אופים בחום 180 מעלות כ15 דקות - צריך השגחה צמודה!
 

קרמבו

משתמש מקצוען
קבצים להדפסה
 

קבצים מצורפים

  • ללא שם 4.pdf
    KB 132.8 · צפיות: 50
  • ללא שם 3.pdf
    KB 151.8 · צפיות: 46
  • ללא שם 1.pdf
    KB 133.5 · צפיות: 52

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה