מדוע רק לפי גלאט הון?אגב @משושי לפי גלאט הון מי שרוצה להחמיר עדיף להעביר לכללית
מדוע רק לפי גלאט הון?אגב @משושי לפי גלאט הון מי שרוצה להחמיר עדיף להעביר לכללית
לכאו' אתה צודק לאו דווקא לפי גלאט הון, כל מי שאוסר החזקה במניות יש לו בעיה עם זה.מדוע רק לפי גלאט הון?
וגם מי שלא.לכאו' אתה צודק לאו דווקא לפי גלאט הון, כל מי שאוסר החזקה במניות יש לו בעיה עם זה.
למה, לשי' שאוחזות שמניות לא נחשבות בעלות לא אמור להיות בעיה.וגם מי שלא.
הם עשויים להחזיק עוד דברים חוץ ממניות.למה, לשי' שאוחזות שמניות לא נחשבות בעלות לא אמור להיות בעיה.
אפשר יהיה להחזיר את כל הכסף, רק השאלה היא כמה אחוז ממנו יהיה מבוטח.הפתרון לזה לכאו' ותגידו לי אתם האם זה אפשרי @מקצועי בלבד
נניח ניקח שולי ביטחון של 10 שנה לפני הפרישה להעביר את הכסף שאפשר לפנסיה המקיפה חזרה, ואת שאר הכסף או לקחת את הסיכון בשנים בהם ירד והתשואה בריבית דריבית של כל ה40 שנה הקודמות שוות הרבה יותר מההפסדים על הכסף שנמשך (כי מה שלא נמשך כקצבה לא מופסד כי לטווח הארוך שוב השוק יתקן את עצמו ואז הרווח יהיה יותר מהמקיפה), או שלא למשוך ממנו קצבה בשנים בהם המדד בירידה, (כלומר אחרי ירידה לא למשוך ממנו קצבה אלא לחכות לתיקון) האם ישנה באמת אפשרות כזו לא למשוך קצבה.
איזה נתון חסר לכם?אין לי אפשרות לחשב זאת, מכיון שאני לא יודע לאיזה תשואה הם מצפים ללא הבטחת תשואה. אולי @מקצועי בלבד תדע להרחיב בנושא, ואולי תתן לי את הנתונים שאוכל לבנות עליהם אקסל.
מה התשואה הצפויה הנלקחת בחשבון בגמל ללא הבטחת תשואה, בשביל לקבוע מקדם המרה.איזה נתון חסר לכם?
התכוונתם בקרנות הפנסיה?מה התשואה הצפויה הנלקחת בחשבון בגמל ללא הבטחת תשואה, בשביל לקבוע מקדם המרה.
ובאותה מידה הוא גם יכול לעלות אחרי זה, אם אתה לא מושך את כל הכסף בפעם אחת אז לפעמים תרוויח מזה ולפעמים תפסיד בסוף זה יתמצעלעיקר הנושא הפיזור מעולה במדד הסנופי אך הוא חשוף לדולר שהוא מוצר אחד ויחיד שיכול ליפול בחדות משלל סיבות ותנאים ובהבטחת תשואה הסיכון נמנע חלקית תקנו אותי אם אני טועה
הסנופי אינו 'חשוף לדולר'.לעיקר הנושא הפיזור מעולה במדד הסנופי אך הוא חשוף לדולר שהוא מוצר אחד ויחיד שיכול ליפול בחדות משלל סיבות ותנאים ובהבטחת תשואה הסיכון נמנע חלקית תקנו אותי אם אני טועה
כלומר בתור משקיע ישראלי שחי בשקל בכל מקום אז יש כאן סיכון הסבר את דבריךהסנופי אינו 'חשוף לדולר'.
יש לדולר איזה השפעה עליו, לא מעבר.
הסנופי מייצג 'חברות' שמייצגות 'סחורות'.כלומר בתור משקיע ישראלי שחי בשקל בכל מקום אז יש כאן סיכון הסבר את דבריך
?ומקדם המרה לא משתנה בהתאם לצפי התשואה.
כך גם טוען הצאט AI של גוגל?
סוכנת ישירה של מגדל אמרה לי אחרי שבדקה את העניין, שאם אני בוחר במשלימה, זה מעלה לי את מקדם ההמרה, אם הצפי לתשואות לא משפיע על מקדם ההמרה, איך זה מעלה?
ואיך ייתכן מקדם המרה של 200 בערך על תקופה של 240 בערך ללא הצפי לתשואות?
הצ'אט שם מבלבל את השכל כדרכו.כך גם טוען הצאט AI של גוגל
צפי התשואה הוא קבוע בקרן הפנסיה המקיפה [3.86%] ובהתאם לכך ולתוחלת החיים מחושב מקדם ההמרה, אבל זה כאמור קבוע באחוזים, וזה לא משנה מתי מכניסים את הכסף לקרן הפנסיה.?
סוכנת ישירה של מגדל אמרה לי אחרי שבדקה את העניין, שאם אני בוחר במשלימה, זה מעלה לי את מקדם ההמרה, אם הצפי לתשואות לא משפיע על מקדם ההמרה, איך זה מעלה?
ואיך ייתכן מקדם המרה של 200 בערך על תקופה של 240 בערך ללא הצפי לתשואות?
ולזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי את זה:צפי התשואה הוא קבוע בקרן הפנסיה המקיפה [3.86%] ובהתאם לכך ולתוחלת החיים מחושב מקדם ההמרה, אבל זה כאמור קבוע באחוזים, וזה לא משנה מתי מכניסים את הכסף לקרן הפנסיה.
ככל הנראה בקרן המשלימה החישוב הוא לפי תשואה קבועה אחרת [בגלל שאין את התשואה המובטחת] ולכן מקבלים מקדם המרה גבוה יותר במשלימה.
מה התשואה הצפויה הנלקחת בחשבון בגמל ללא הבטחת תשואה, בשביל לקבוע מקדם המרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: