לא ברור לי לשם מה הבאת את הקישור הזה.אז אפשר לקרוא פה את הנתון הזה.
לא ברור לי לשם מה הבאת את הקישור הזה.אז אפשר לקרוא פה את הנתון הזה.
כתוב שמה כמה כסף נכנס לטריא ברבעון האחרון של 2022 וכן ברבעון הראשון של 2023.לא ברור לי לשם מה הבאת את הקישור הזה.
לפי דו"חות החברה, בשלושת החודשים הראשונים של 2023 התקבלו בקשות למשיכות של 366.5 מיליון שקל, בעוד שההפקדות הגיעו ל־195 מיליון שקל. מדובר על העמקת המגמה, שכן ברבעון הרביעי של 2022 המשיכות הסתכמו ב־324 מיליון שקל, בעוד שההפקדות הגיעו ל־310 מיליון שקל.
הנתון שצריך להיבדק האם נתנו את המשיכות או שנכנסו לתור.נכון, אבל כתוב באותה נשימה שבקשות המשיכה גבוהות מההפקדות, וכיוון שכך אכן עשויה להיות בעיה בכל הקשור לתקצוב פרוייקטים מכאן ואילך, כך שמי שחתם עם טריא הסכם ליווי בנייה, עלול לעמוד בפני מצב שלפלטפורמה אין מספיק כסף בשביל להלוות לו.
ממה שאני מבין@עו"ד נתן רוזנבלט פרסם טור שמציע להקים פלטפורמת P2P חרדית בשביל הקבוצות רכישה.
לא הבנתי למה הסיכון יותר נמוך מאשר הלוואות P2P רגילות?
רעידת אדמה: מה עובר על חברת ‘טריא’? / עו”ד נתן רוזנבלט
ברקע המשבר, אני רוצה להציע פתרון חילופי, פשוט ביותר, להבנה ולביצוע: להקים "טריא" משלנו, בדיוק כפי שכתבנו כאן בשבוע שעבר, הציבור החרדי מספיק בוגר על מנת לנהל את עצמו, ובין היתר להקים פלטפורמות פנימיות מעין זוwww.jdn.co.il
אתה מתכוון שP2P באופן כללי לא שווה בלי קשר למשבר הנוכחי?אני סבור שאין הרבה רווחיות בענף. תחפשו לכם מקום אחר להתעשר.
יש על זה אישור של בדץ י-ם תתקשר אליהם לפרטיםהלוואה בטריא עלולה להיות כרוכה באיסור ריבית (אין עם מי לחתום על היתר עיסקא )
זאת מניין?הלוואה בטריא עלולה להיות כרוכה באיסור ריבית (אין עם מי לחתום על היתר עיסקא )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: