נדרשת הזדהות מלאה מול מנהלי הפורום הספציפי, לי אישית זה פחות התאים ולכן אינני חבר שם היום, אבל הימים שהייתי שם השפיעו על הכתיבה שלי לאין ערוך.
@דוכסוסטוס
אני מזדהה עם הדברים לחלוטין ומיצר על ההחלטה. גם לי זה לא התאים ותחושת ההחמצה מלווה אותי ללא יכולת לעשות משהו בנידון.
אולי תפתחו פורום המיועד למגורשי הפורוםנדרשת הזדהות מלאה מול מנהלי הפורום הספציפי, לי אישית זה פחות התאים ולכן אינני חבר שם היום, אבל הימים שהייתי שם השפיעו על הכתיבה שלי לאין ערוך.
'מגורשי הפורום' זה ביטוי לא מדויק, כי המנהלים לא רצו לגרש אף אחד, להיפך. אלא שהם הגיעו להחלטה שחייבים להזדהות בפניהם מסיבות כאלה ואחרות, ולא הסכימו להתפשר.
אולי תפתחו פורום המיועד למגורשי הפורום
חבל על כל החומרים שאנו מפסידים
ידוע.'מגורשי הפורום' זה ביטוי לא מדויק, כי המנהלים לא רצו לגרש אף אחד, להיפך. אלא שהם הגיעו להחלטה שחייבים להזדהות בפניהם מסיבות כאלה ואחרות, ולא הסכימו להתפשר.
לגופו של עניין, מסכימה שנוצר מצב די עגום, שניקים וניקיות שהעלו בעבר חומרים מצוינים והדרכות מצוינות לקהל המעוניינים בכתיבה - נותרו בחוץ. ואין בינתיים פיתרון להפסד הזה!
לגמרי.אבל ההפסד הוא הפסד.
אבל הוא היתרון עולה על החיסרוןידוע.
אבל תכל'ס הם בחוץ.
אמנם מבחירה, אבל ההפסד הוא הפסד.
(אז אולי "נוטשי הפורום")
היה על זה ויכוחים לא מעטים...אבל הוא היתרון עולה על החיסרון
התכוונתי מנקודת המבט של מנהלי פרוגהיה על זה ויכוחים לא מעטים...
הרעיון המעולה הזה עלה בעבר, והלך למקום שהלך.אולי תפתחו פורום המיועד למגורשי הפורום
חבל על כל החומרים שאנו מפסידים
כן, אבל כשניסיתי לערוך הכל התחיל להתבלגן...הרעיון המעולה הזה עלה בעבר, והלך למקום שהלך.
נ.ב. הציטוט המצוטט מציטוטי לא מדוייק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: