WOTE YOW SEY הבנת מה כתבתי ?הדרך לדיבור (וכתיבת) שפה תקינה היא דרך דיבור (וכתיבת) שפה עילגת
זו הדרך היעילה ביותר לצבירת נסיון
WOTE YOW SEY הבנת מה כתבתי ?הדרך לדיבור (וכתיבת) שפה תקינה היא דרך דיבור (וכתיבת) שפה עילגת
בא נגיד שאת ההודעות הראשונות הצלחתי להבין איכשהו, אבל אין לי רוח הקודש בלי לתרגם בהתחלה אני לא אדע כלום..הדרך לדיבור (וכתיבת) שפה תקינה היא דרך דיבור (וכתיבת) שפה עילגת
what you sayWOTE YOW SEY הבנת מה כתבתי ?
דו יו וואנט טו טוק טו מי פור הלף אן האוור אוורי די?
וברצינות, לדעתי זה מה שהכי מקדם. מניסיון.
תמצא חבר / שכן / ידיד / עמית דובר אנגלית ותשוחח איתו שעה ביום.
בהצלחה!
נסה להבין מה שאתה יכול ואת היתר תרגם, לאחר התרגום השווה בין הטקסט המקורי למתורגםבא נגיד שאת ההודעות הראשונות הצלחתי להבין איכשהו, אבל אין לי רוח הקודש בלי לתרגם בהתחלה אני לא אדע כלום..
אולי יותר טוב לתרגם רק מילים בודדות... כך אני לומד את המילה ומרכיב את המשפט לבד..נסה להבין מה שאתה יכול ואת היתר תרגם, לאחר התרגום השווה בין הטקסט המקורי למתורגם
זה לא כ"כ רחוק ממה שכתבתי ,what you say
Hippophotomonstroussquiphadaliaphobiaאפשר לפתוח פה תחת פורום אנגלית אשכול למתנסים, זה יכול מאוד לקדם.
(אבל תזהירו בהודעה הראשונה שלא לכתוב יותר משניים שלושה משפטים בכל הודעה, אחרת נבהלים ובורחים...
ככה לפחות אני הייתי בהתחלה.
טקסט ארוך עשה לי היפופוטומונסטרוססקוויאפדאליאופוביה)
HAU AUR YOUאשכול למתנסים
עכשיו תספור כמהאותיותטעויות יש במילה הזאת... תעסוקה לשעה הקרובה.
אני בינתיים חוזר לעבודה.
how are youHAU AUR YOU
התייאשתי סופית ...how are you
בדיוק את זה כתבתי על ההתחלהממליץ שתלמד תחילה את אותיות הניקוד באנגלית
מאיפה לי לדעת את כללי הדקדוק באנגלית ???
I NOWYour spelling is terrible
now you know?I NOW
למשל זה , מאיפה לי לדעת שצריך להוסיף קיי ?????????????????now you know?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: