טוענים ש4X4 או Q7 (שמה שמשודרג בו זה איכות הבטריה, השאר כמו 4X4)מקפיצה,
מה הכשר הכי מומלץ כרגע בשוק??
תודה!!
טוענים ש4X4 או Q7 (שמה שמשודרג בו זה איכות הבטריה, השאר כמו 4X4)מקפיצה,
מה הכשר הכי מומלץ כרגע בשוק??
תודה!!
או אייטופטוענים ש4X4 או Q7 (שמה שמשודרג בו זה איכות הבטריה, השאר כמו 4X4)
יש לי מישהו שמוכר בבני ברק MTK +אם יש לך דרך למכור את זה בבני ברק אשמח
מה עם קליטה?FOUR G של פירסט פון היה לי החזיק הרבה זמן עם כל המעלות בטריה איכות וכו"
כמו 4/4 רק עם בטריה יותר חזקה
דור 4 - כך שמומה עם קליטה?
טלפון אחד - נוקיה החזיק 8 שנים (אם לא יותר)... ורק עכשיו התחילו תקלות...בעל חנות מחנות פלאפונים אמר לי שכל הפלאפונים הכשרים שווה זבל!!!
אין מה לעשות!! אולי זה המטרה שנעבור לפלאפונים לא כשרים?!?!
אבל כשבאתי ואמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר העיקר שלא אצטרך להחליף כל שני וחמישי פלאפון הוא אמר לי שעל פלאפונים כשרים אין לו מה להמליץ,
וזה חנות של בן אדם טוב, מבין בפלאפונים, וזה מה שהוא ענה,
אז אני קונה כל חצי שנה פלאפון חדש (לפחות קונה את הזולים (300 ש"ח) - מחזיקים אותו דבר כמו היקרים של 450-500 ש"ח)
הוא לא דור 4סמסונג יאנג מחודש נראה לי עונה על הדרישות
כשתהיו ליד המחשב תרשמושלום. אני מחפשת טלפון טוב שיהיה מקום ל-קו רגיל וקו כשר. מכשיר לא משוכלל מדי. לא שיאומי. בסה"כ יש צורך רק בהודעות SMS. מה מומלץ? ראיתי שבנוקיה 225 יש אייקונים של פייסבוק וכו'..תודה רבה. אם למישהו יש למכור לי טלפון שעונה על הדרישות אשמח לקנות במחיר הוגן וסביר.
אני ליד מחש. מה מומלץ? מחפשת טלפון תומך כשר. 2 סימים, שיהיה סמס, נגן, מצלמה, מקשים נוחים, חזק ועמיד, אני רגילה לנוקיה C2. תודהכשתהיו ליד המחשב תרשמו
ארשום לכם כאן
מצטערתאני ליד מחש. מה מומלץ? מחפשת טלפון תומך כשר. 2 סימים, שיהיה סמס, נגן, מצלמה, מקשים נוחים, חזק ועמיד, אני רגילה לנוקיה C2. תודה
אפשר מסתמא לקנות גם במקומות אחריםהנוקיה 225 נגמר!
רק מכין מראש: יש טלפונים טובים ויש פחות טובים.אני רגילה לנוקיה C2.
Q7 הגירסא האחרונהאיזה נייד כשר מומלץ דור 4?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: