לא אותו סגנון Q7 הרבה יותר טובמי שיכול להסביר את ההבדל בין Q7 לפרו 10 תבוא עליו ברכה
איך אני יכולה לדעת שזה הגירסה החדשה?ארבע על ארבע הגירסה החדשה אין בעיה בכפתורים מומלץ מאד סוללה גרמנית בשבילי זה חובה
כי אחרת זה נגמר מהר עולה בעזור 380 שקל
לדעתי ולדעת כל מי שאני מכירQ3 יותר טוב מQ7
בשביל הידע, נשמח לדעת במה הוא יותר טוב מהQ7צהרים טובים
לאחר שקראתי את כל ההודעות ובדקתי מחירים הלכתי על הפרו 10 תודה לכל העונים אין צורך יותר לכתוב
תודה רבה
הסוללה וההטענה והשמיעה (השמיעה יותר נוחה לטעמי) איכותיים יותר בQ3לדעתי ולדעת כל מי שאני מכיר
ממש, אבל ממש לא!
Q3 בעייתי במקשים
החברה הוציאה את Q7 כתשובת המשקל
לא מוכר לרשויות.הסוללה וההטענה והשמיעה (השמיעה יותר נוחה לטעמי) איכותיים יותר בQ3
מה זה המונח "רשויות"?לא מוכר לרשויות.
מקוה שניסית את שניהם ולא על סמך שמועה.
רלוונטי?סליחה אם זה לא כ"כ קשור..
יש לי נוקיה 215 כחדש, חודש בשימוש
נקנה ב330 למכירה ב180! !
פשוט לא התחברתי אליו
ובפרט בגלל שלא מתחבר טוב לאירפודס
לא חשוב זה היה בהלצה...מה זה המונח "רשויות"?
לא מתחיל q7 פי 1000 יותר טובQ3 יותר טוב מQ7
יש הרבה שחולקים על הדעה הזולא מתחיל q7 פי 1000 יותר טוב
נוקיהפלאפון כשר עם סוללה חזקה בלוטוס שעובד כמו שצריך מקום לכרטיס זיכרון וכ"ו במחיר שפוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: