תודה רבההסיסמה ברירת מחדל היא 1122
תודה רבההסיסמה ברירת מחדל היא 1122
הקידוד הרצוי הוא UTF-16 LE@ישראל ר. @Natan Galant
אשמח לעצת המומחים..
יש לי מכשיר K35 ויש הרבה כפילויות באנשי קשר
אז חשבתי לעשות גיבוי לאנשי קשר, ולשמור במחשב ואז להסיר אותם (ע"י לחצן הסרת כפילויות באקסל) ואח"כ לשחזר חזרה מהקובץ החדש למכשיר.
בפועל לאחר שאני שומר את הקובץ במחשב, גם אם אני רק מוחק ממנו שם אחד, אז לפני היציאה מהקובץ הוא כותב לי : "ייתכן שחלק מהתכונות ייאבדו אם תשמור את הקובץ כיוניקוד טקסט, האם ברצונך להמשיך?"
וברגע שאני שומר את זה כבר אי אפשר לשחזר מהקובץ כי זה כותב בטלפון : קובץ לא נתמך.
האם יש למישהו את חוברת ההוראות למשתמש ויכול להעלות צילום של הדף של סוג השמירה שהקובץ צריך להיות כדי לשחזר גיבוי? או אם יש למישהו רעיון אחר??
יצויין שניסיתי לשמור בכל מיני פורמטים במחשב ולא הצלחתי..
מה זה קו אחד למשפחה או לאדם אחד בכלל??פרטנר.5000 דקות אפשר דרכי.
ויש לי 10000 דקות קו אחד בגולן ב12.90.למי שרוצה שיפנה באישי אני יכול לחבר בכמות הדקות הזו רק קו אחד
איך מגיעים לאפשרות בחירה בסוג קידוד הזה?הקידוד הרצוי הוא UTF-16 LE
צפה בקובץ המצורף 712680
כמדומני מסמך טקסטאיך מגיעים לאפשרות בחירה בסוג קידוד הזה?
כשאני עושה גיבוי הקובץ שנוצר הוא עם סיומת csv. וכשפותחים את זה במחשב הוא נפתח ע"י אקסל. כשאני בא לסגור את האקסל אחרי השינויים הוא מציע באופן אוטומטי יוניקוד טקסט, אבל גם ביוניקוד טקסט וגם אם אני בוחר טקסט דוקומנט זה לא נותן לי את האופציה לבחור קידוד. דרך איזה תוכנה אתה פותח את זה?
הוא כולל SMS'יםהפלאפון SAFE 10
נחשב פלאפון כשר או רק מאושר?
(ומה ההבדל סליחה על הבורות)
גם אם אני שמה רק SIM כשר?הוא כולל SMS'ים
אני נוהג להמליץ לפי טווח מחירים כדי להיות יותר ממוקדאודה להמלצה מעודכנת מבעלי נסיון על מכשיר מומלץ לרכישה.
לי יש נוקיה 3310 כבר כמעט שנתיים ואני ממש מרוצה ממנואודה להמלצה מעודכנת מבעלי נסיון על מכשיר מומלץ לרכישה.
גמני מחפשת... מה ממליצים בטווח הזה? היה לי שיואמי נפל ונשבר המסך..סביב 300-400 ש"ח.
והיכן הכי זול וזמין לקנות כרגע?גמני מחפשת... מה ממליצים בטווח הזה? היה לי שיואמי נפל ונשבר המסך..
והיכן הכי זול וזמין לקנות כרגע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: