ואגב אם פרעתי חלק וביקשתי הורדה בתשלום אפשר לבקש עכשיו קיצור תקופה?אבל עדיין תשלמו יותר, רק תשלם "פחות יותר", אם ירדת לסוף דעתי
ואגב אם פרעתי חלק וביקשתי הורדה בתשלום אפשר לבקש עכשיו קיצור תקופה?אבל עדיין תשלמו יותר, רק תשלם "פחות יותר", אם ירדת לסוף דעתי
אם זה בפריים אז כן (חשוב לדעת תמיד, הפריים הוא מסלול גמיש ללא מיחזור, ובעיניי זה עיקר היתרון שלו) בשארית המסלולים זה מיחזור פנימי על מסלול בודד, והבנק לא מחוייב להסכים.ואגב אם פרעתי חלק וביקשתי הורדה בתשלום אפשר לבקש עכשיו קיצור תקופה?
זה משמועתי?אם זה בפריים אז כן (חשוב לדעת תמיד, הפריים הוא מסלול גמיש ללא מיחזור, ובעיניי זה עיקר היתרון שלו) בשארית המסלולים זה מיחזור פנימי על מסלול בודד, והבנק לא מחוייב להסכים.
משכנתא ע"ס 525000 ל30 שנהתנו פרטים מלאים, ואתן לכם מספרים מוחלטים בעז"ה
כמה מתוך זה על הפריים?משכנתא ע"ס 525000 ל30 שנה
החזרנו 200,000
ריבית פריים+0.9
זה הפריים 525000 והחזרנו 200000כמה מתוך זה על הפריים?
אפשר לרדת ל12 שנה ולהישאר על ההחזר הישן, ולחסוך מעל 250K במספרים מוחלטים (בהנחה שאין שינוי בפריים).זה הפריים 525000 והחזרנו 200000
אבל מסתבר מאוד שיהיהאפשר לרדת ל12 שנה ולהישאר על ההחזר הישן, ולחסוך מעל 250K במספרים מוחלטים (בהנחה שאין שינוי בפריים).
ואני יכולה לבקש את זה עכשיואפשר לרדת ל12 שנה ולהישאר על ההחזר הישן, ולחסוך מעל 250K במספרים מוחלטים (בהנחה שאין שינוי בפריים).
על טווח של 12 שנה מי יודע.אבל מסתבר מאוד שיהיה
אני צודקת?
מסכימה איתךעל טווח של 12 שנה מי יודע.
אבל החלום הרטוב של כל מיני אנשים, שהנה אוטוטו הפריים חוזר ל1.6% הוא חלום באספמיא!!!!
אם לא יהיה משבר כלכלי משמעותי הפריים לא ירד באופן דרמטי, או במילים אחרות: ריבית בנק ישראל היום היא +/- מחיר הכסף הריאלי, בהסתכלות היסטורית רחבה, ובהסתכלות על כל השווקים בעולם, וזה מידע שבנק ישראל מסתיר מהציבור!
היה לי שיחה עם חבר המחלקה המוניטרית (בכנסים שלנו כבר לא מגיעים מהפיקוח, שזה תחום העיסוק שלנו, כי אין להם תשובות וזה מביך, אז נוח לבנק ישראל לשלוח לנו נציגים מהמחלקה המוניטרית) והצמדתי אותו לפינה עם שאלה פשוטה: אתם טוענים שהריבית עכשיו גבוהה כי צריך להילחם באינפלציה, והיא הייתה נמוכה שנים כדי להילחם בדפלציה, מה קורה מחר בעולם אוטופי של אינפלציה יציבה של 2%?
ולא היה לו מה לענות לי, והתשובה מה שכתבתי למעלה: ערך הכסף הריאלי שלא בעיתות משבר הוא באזורי הריבית הנוכחית.
מקווה שלא חפרתי...
כמו שכתבתי, בפריים כן.מסכימה איתך
קצת מבינה בתחום
תגיד
אני יכולה לבקש קיצור בשנים גם אחרי שפרעתי?
נראה לי אני אמתיןכמו שכתבתי, בפריים כן.
בשאר המסלולים זה נחשב כמיחזור.
נראה לי אני אמתין
ונראה מה הכיוון אם ירד נשאיר ככה
אם לא ירד נקצר
זה היה ההחזר עד הפרעוןכמובן הבנק צריך לאשר. ויבדוק את הכושר החזר..
בודאי, אם היית מלכתחילה מקצר לא היו בודקים שוב, אבל כעת יבדקו, אם אין כושר החזר בתוקף, כל הדיון לא רלוונטי.זה היה ההחזר עד הפרעון
אם אני אבקש עכשיו יבדקו שוב?
לי יש מוצרים יותר משוכללים, אבל העיצה הראשונה למי שיש יד ורגל התכנות אופיס, זה להשתמש בפונקציה PMT באקסל, מחשב לוח שפיצר...לפי איזה חישוב יצא לך 250 אלש חסכון?
תשלום הריבית זה על יתרת הקרן אם לא מקצרים בחודשים יש עוד חודשים לשלם ריבית- בד"כ יוצא יותר יקר ממה שהראית כאן .כנראה לא הבנתם
נגיד היום אני משלמת 5 אחוז ריבית על 100 אל"ש פריים
נגיד הריבית יוצאת 5 אל"ש לשנה
אז כל שנת 2023 שילמתי על 100 אל"ש 5000 שח
שנת 2024 ירד הפריים ל3 אחוז אז אני משלמת 3000 ש"ח לשנה
מה שיוצא שיש מצב שכן שווה להוריד בהחזר
וככה הפריסה נשארת גבוהה (תשלומים נמוכים) וב2024 אני ישלם פחות ריבית
ואגב אם פרעתי חלק וביקשתי הורדה בתשלום אפשר לבקש עכשיו קיצור תקופה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: