לפי הנחית פיקוד העורף מקומות עבודה פועלים כרגיל כך שלכאורה אין סיבה שלא תהיה תחבורהתחבורה יש רגיל? מישהי יודעת?
לפי הנחית פיקוד העורף מקומות עבודה פועלים כרגיל כך שלכאורה אין סיבה שלא תהיה תחבורהתחבורה יש רגיל? מישהי יודעת?
כרגיל בשלב זהמה לגבי עבודה?
מישהו יודע???
כן, לצערי אין לימודים גם לחנ''ם.משהו יודע מה קורה עם חנ"ם?
כמו שעבדנו בקורונה, ואחרי שמחת תורה, וכל שנה בחופש הגדול אחרי שנגמרות הקייטנות, ועוד...מה לגבי עבודה?
מישהו יודע???
איך מתכננים שנעבוד אם אין סידור לילדים?
מה עוד? אולי אתה רוצה לפרסם את המודיעין?אם המדינה יודעת דברים שהציבור לא יודע אז בבקשה שהמדינה תשתף את הציבור
אבל אם המדינה לא יודעת אז למה לנקוט בצעדים ולהלחיץ את הציבור?
אבל לא יכולנו להתכונןכמו שעבדנו בקורונה, ואחרי שמחת תורה, וכל שנה בחופש הגדול אחרי שנגמרות הקייטנות, ועוד...
זה מה שרוציםאמרו שיהיה מתקפה בשישי... אני עדיין מחכה . זה כבר הפך ללא אמין.......
כן, אחיות שלי ממשיכות לעבוד כרגיל.(תכנות ,מהבית.)תכל''ס אין שום לימודים קייטנות שום דבר,
אבל מה עם עבודות?
אתם עובדים מחר?
מי ישגיח על הילדים?, ובכלל אם ככ סוגרים הכול איך עבודה?
הורים שעובדים?כן, אחיות שלי ממשיכות לעבוד כרגיל.(תכנות ,מהבית.)
ועל הילדים זה באמת שאלה,
אפשר למצוא דברים שיעסיקו אותם, כמו בחופש..
(או אולי 'ברדק' יפתיעו ויעשו זום כמו בתחילת המלחמה..)
כמו שהילדים לא לומדים, כך גם הנערים הבוגרים יותר,הורים שעובדים?
למרות שזה רעיונות מעולים.
לדעתי זה קצת חוסר אמונה וביטחון בד'...אמרו שיהיה מתקפה בשישי... אני עדיין מחכה . זה כבר הפך ללא אמין.......
לא לכולם יש ילדים בוגרים.כמו שהילדים לא לומדים, כך גם הנערים הבוגרים יותר,
שיכולים לקחת גם אחראיות ולהיות ביבייסיטר מעולים. (הבנות הרי עובדות..)
אפשר לשאול שכנים/חברים שיוכלו לעזור לכם בזה.
בברכה שהימים יעברו בטוב ולכל עמ''י-שלום!
אבל לא מתוך עצב, אלא מתוך שמחה שתכף נראה את הניסים הגדולים שהקב"ה יעשה לנו!נראה לי שזה קצת חוסר אמונה וביטחון בד'...
כאילו התחלנו באמת לחכות להצהרות של דוברים שונים,
לפחד כל השבת כי אמרו שיהיה כך וכך..., להכין ממדים ולשבת בחוסר מנוחה מחשש של מה יהיה..
כמובן שצריך לעשות את ההשתדלות אבל בתוך כל הלחץ הזה אנחנו שוכחים שיש מנהיג לעולם והוא מנתב ומוביל כל צעד וצעד אז מה שנשאר לנו זה רק לבטוח בו ולקוות לחסדו כי אין לנו אחר מלבדו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: