רציתי פיצה.
כן.
ככה.
פ-י-צ-ה
אבל-
אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן
אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה.
ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה.
ואז-
כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו החיישנים שלי.
טחינה?
פיצה?
לחם טחינה!
אז אם אפשר לחם טחינה, למה אי אפשר פיתה על בסיס דומה.
משהו שיהיה כמו פיתה טחינה.
אין סיבה שלא יעבוד, נכון?
"נכון, נכון"
אגלה לכם-
היום אכלתי פיצה.
שאין בה קמח
יש בה קלוריות אבל שוב, לי זה לא מפריע
אכלתי רבע מפיצה אחת [שהוכנה בתבנית עגולה בינונית] כך שזה לא הרבה. בערך 1/2 מנת פיצה רגילה בגודל
ושבעתי...
איך מכינים?
כך-
מתכון, 2 פיצות עגולות בתבנית עגולה בינונית
לבסיס:
4 ביצים
8 כפות טחינה גולמית
1 אבקת אפיה
קמצוץ מלח
טוחנים הכל במקל עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
מרפדים 2 תבניות בניר אפיה ויוצקים את התערובת פנימה.
משטחים
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות עד שמתייבש
מורחים ברוטב פיצה
מפזרים גבינה צהובה, מלוחה ותוספות
מחזירים לתנור לבערך 5 דקות להמסה מלאה של הגבינ"צ
כן.
ככה.
פ-י-צ-ה
אבל-
אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן
אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה.
ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה.
ואז-
כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו החיישנים שלי.
טחינה?
פיצה?
לחם טחינה!
אז אם אפשר לחם טחינה, למה אי אפשר פיתה על בסיס דומה.
משהו שיהיה כמו פיתה טחינה.
אין סיבה שלא יעבוד, נכון?
"נכון, נכון"
אגלה לכם-
היום אכלתי פיצה.
שאין בה קמח
יש בה קלוריות אבל שוב, לי זה לא מפריע
אכלתי רבע מפיצה אחת [שהוכנה בתבנית עגולה בינונית] כך שזה לא הרבה. בערך 1/2 מנת פיצה רגילה בגודל
ושבעתי...
איך מכינים?
כך-
מתכון, 2 פיצות עגולות בתבנית עגולה בינונית
לבסיס:
4 ביצים
8 כפות טחינה גולמית
1 אבקת אפיה
קמצוץ מלח
טוחנים הכל במקל עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
מרפדים 2 תבניות בניר אפיה ויוצקים את התערובת פנימה.
משטחים
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות עד שמתייבש
מורחים ברוטב פיצה
מפזרים גבינה צהובה, מלוחה ותוספות
מחזירים לתנור לבערך 5 דקות להמסה מלאה של הגבינ"צ