תודה טוב לדעתאם אני לא טועה אפשר להכנס עד שעה לפני הסגירה
כמדומה שגם הסוסים ברחו מהאורווה בזמן השיפוציםרק הכותרת 'גן חיות' צריכה אולי שיפוץ קל...
מדובר ב'פינת החי', ללא פילים ואריות... שלא תבנו ציפיות...
לתנכ"י אנשים הולכים בשביל עצמם ולוקחים את הילדים כדי שיהיה להם נעים להסתובב שם (פעם סיפרו על גמ"ח ילדים להשאלה לצורך הזה...) לפינת החי בב"ב הולכים בשביל הילדים.רק הכותרת 'גן חיות' צריכה אולי שיפוץ קל...
מדובר ב'פינת החי', ללא פילים ואריות... שלא תבנו ציפיות...
התמונות המדהימות שלך מזכירות לי את המעשה באותה סבתא שהחמיאו לה כמה נכדיה מתוקים, אמרה להם זה עוד כלום תראו את התמונות שלהם...הייתי שם לפני שבועיים... תוכלו לראות תמונות משם זה פינת חי קטנה וחמודה
תנו לי ביקורת - נפלאות הבריאה !!!
בעקבות הפוסטים האחרונים על חיות בטבע עשה לי חשק להעלות גם. אומנם לי אין את הזמן למצוא אותם בטבע ולחכות לרגע הנכון אז קפצתי לביקור קטן בפינת החי בבני ברק (גן חיות קטן וחמוד בבני ברק למי שלא מכיר) קצת נתונים טכניים כל התמונות צולמו בעדשת 70-200 F2.8 בתאורה טבעית ללא פלאש כל הזכויות שמורות ©️www.prog.co.il
דוקא אני, כבני ברקיתהיא היתה פינת חי ראויה ומעניינת עד השיפוץ...
השיפוץ עשה יח"צ לעיריית בני ברק, והרס לילדים...
אין מה לעשות שם. ראו הוזהרתם...
איך רוכשים כרטיסים? שמעתי שזה עולהדוקא אני, כבני ברקית
הילדים נהנים מאודו ומחכים ליציאה לשם
גילאי 1,3,4,6
מישהו יודע האם פינת החי פעילה מחר? מה השעות פתיחה? כמה עולה כניסה? והאם צריך לתאם הגעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: