עזרה פינוק קטן לחברה חיובית לקורונה

בום בום

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
תודה רבה!!
אחלה רעיונות;)
יש רעיונות לאיזה ברכה או משפט חזק?

shiffy1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שאני הייתי חולה הכי נהנו מארוחת בוקר או ערב מושקעת שלא היה כח להכין.... (אף אחד לא איבד טעם וריח וכולם קיבלו תאבון מוגבר...) ותעסוקות ויצירות לילדים!!!!

משהו חמוד סתם אז זה לשלוח עוגה לשבת או שאני עשיתי עכשיו לחברה שלי קופסא עם עשר שוקולדים וכתבתי לה תתחילי לספור... זה בקטע אם את מחפשת משהו חמוד עם רעיון...

יששוש

משתמש פעיל
יש כזה דבר להזמין בקבוק חם שאפשר להדפיס תמונה אז אני הוספתי שוקולדים מיוחדים כגון: שמרלינג ושוקולד טורינו עשיתי את זה לחברה שלי יום לפני שהיא יצאה מהבידוד ורשמתי כך

ל.......... חברתי הכי בעולם!
מוגש לך ב חום משהו קטן
היית חסרה לי בימים אלו ממש..!
מכל ה-לב
חברתך האוהבת
.........

יששוש

משתמש פעיל
יש כזה דבר להזמין בקבוק חם שאפשר להדפיס תמונה אז אני הוספתי שוקולדים מיוחדים כגון: שמרלינג ושוקולד טורינו עשיתי את זה לחברה שלי יום לפני שהיא יצאה מהבידוד ורשמתי כך

ל.......... חברתי הכי בעולם!
מוגש לך ב חום משהו קטן
היית חסרה לי בימים אלו ממש..!
מכל ה-לב
חברתך האוהבת
.........
חבל אין לי תמונה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה