לתשומת לבכםארזי לב זה לא חברה בבעלות שיינפלד?
אין כל קשר בין ארזי לב לבין אריה לב
לתשומת לבכםארזי לב זה לא חברה בבעלות שיינפלד?
מכיר אותו מקרובהאנשים סביבו זה אומר עובדים שלו?
כמה זה משפיע עליו? אם הוא אמין והוא הבעלים אז מה הבעיה?
כי ביררתי אצל דייר מפתח תקוה שהוא בנה שם תמ"א והוא טען לי שויינגוט עשה עבודה מושלמת כולל הפרטים הקטנים
אתה יכול לתת לי דוגמא של פרויקט לא ריווחי שהוא נכנס אליו?
אני מברר לתועלת עסקת פינוי בינוי שהוא נותן הצעה כרגע
תודה
לא יודע למה אתה חושב כךהוא עושה רושם של אמינות אבל האנשים מסביבו לא בדיוק עושים את הרושם הזה.
הוא לוקח פרויקטים שאין בהם רווחיות בכלל וזה מדאיג אותי מאד.
בסוף הוא לא בנה בחיים פרויקט מא עד ת פינוי בינוי וזה תורה שלימה שלא כל אחד מבין בזה
יש לו גם פרויקטים סגורים?לא יודע למה אתה חושב כך
היה עכשיו כמה פרויקטים שהיו אם רווח אבל לא כ"כ גדול ווינגוט לא הסכים לקחת
יש לו עכשיו יותר מ12 פרויקטים בבני ברק שהוא ממש לפני סגירה
מדובר בפרויקטים ממש גדולים
רואים בגדול שיש לך כאן אינטרסים די ברוריםלא יודע למה אתה חושב כך
היה עכשיו כמה פרויקטים שהיו אם רווח אבל לא כ"כ גדול ווינגוט לא הסכים לקחת
יש לו עכשיו יותר מ12 פרויקטים בבני ברק שהוא ממש לפני סגירה
מדובר בפרויקטים ממש גדולים
אתה לא מגיב לגופו של עניין,רואים בגדול שיש לך כאן אינטרסים די ברורים
הוא לא הביא נתונים בכלל שנוכל להגיב לגופו של ענייןאתה לא מגיב לגופו של עניין,
אני לא כתבתי נגדו אלא כתבתי שהוא בונה בניין ראשון בב"ב בעליה השנייה והוא מגיע מתחום הביצוע ולא מתחום היזמות.וסתם לכתוב עליו דברים ללא ראיות או זה לא אינטרס ברור?
מבדיקה יסודית שעשיתי ווינגוט אכן בנה בפתח תקוה 2 פרויקטים של תמ"א 38 והוא היה שם גם היזם, הוא מכר את הדירותאני לא כתבתי נגדו אלא כתבתי שהוא בונה בניין ראשון בב"ב בעליה השנייה והוא מגיע מתחום הביצוע ולא מתחום היזמות.
כמו כן שמעתי שהוא בנה עוד בניין בפתח תקווה כקבלן ולא יזם על אף שמשווקים שהוא יזם שם.
היזם והקבלן זה 2 סוגי אנשים
ראיתי פרויקטים שהוא נכנס אליהם שהם לא ריווחים ולכן איני מבין איך הוא נכנס אליהם
מה הפירוש ראיתי פרויקטים, -אתה יזם שהציעו לך גם את הפרויקט או סתם חובבן והחלטת שזה לא ריווחי,ראיתי פרויקטים שהוא נכנס אליהם שהם לא ריווחים ולכן איני מבין איך הוא נכנס אליהם
מבירור שלי הוא היה קבלן מבצע של 2 פרויקטים של תמ"א 38/1 בפתח תקווה והיזם פשט רגל והוא היה חייב לו כסף ולכן הוא קיבל את הפרויקט. יכול להיות שאני טועה אבל זה מה שאמרו לימבדיקה יסודית שעשיתי ווינגוט אכן בנה בפתח תקוה 2 פרויקטים של תמ"א 38 והוא היה שם גם היזם, הוא מכר את הדירות
באחד מהם לפי הבנתי הוא קנה את הפרויקט מיזם אחר
אני לא כתבתי נגדו אלא רק הסברתי שלפעמים צריך ניסיון בבניה של פרויקט מא-ת בשביל לדעת עלויות באמת ואיך לתמחר פרויקטפרויקט אחד ברחוב פינס והשני ברחוב חפץ חיים
נ.ב. שמעתי את הנ"ל מדייר שגר ברחוב פינס שאמר לי שמאוד נהנה מהשירות והאמינות
בנוסף הוא התחיל לבנות לפני מספר חודשים בהעליה השניה, ומתחיל לבנות בעוד כשלושה חודשים בהמכבים
הוא מקדם בנוסף מספר פרויקטים בעיר ברחוב אבוחצירה, דנגור, אורליאן, ועוד (לא הגעתי לכולם)
אז בבקשה תכתוב לאחר שאתה בודק
אענה בצורה מאד ברורהמה הפירוש ראיתי פרויקטים, -אתה יזם שהציעו לך גם את הפרויקט או סתם חובבן והחלטת שזה לא ריווחי,
אתה יודע כמה עולה לו בניה?
ראית את הדו"ח אפס שלו?
איך אתה יכול להחליט מה ריווחי בשבילו ומה לא?
אתה חושב שהוא החליט לפתוח עמותת חסד,
וגם מה הבעיה בזה שנכנס לפרויקט שמבחינתך לא ריווחי?
הנה קישור לאתר שלויש לו גם פרויקטים סגורים?
איפה?
אתה יכול לתת דוגמא ספציפית של פרויקט לא ריווחי שהוא לקח?3. פרויקט שבדקתי והרווחיות שלו הוא 8% לא יהיה ריווחי לאף יזם אחר
אני חושב שיש התלהבות של יזם חדש שלוקח הכל בלי לבדוק יותר מדי ובלי לדעת לתמחר טוב
כמדומני יזם בשם לבקוביץיודעים מי הקבלן בבנין שמתחילים לבנות בשפת אמת, וכמה עולים שם דירות עכשיו?
הבעיה שהפרסומים שראינו בשטח הם של התיווך, לכן שואלים פה..כמדומני יזם בשם לבקוביץ
אין לי מידע לגבי מחירים, ממליץ לעבור בשטח ולנסות ליצור קשר ישירות עם החברה ללא תיווך
לפי האתר הוא סיים בניה בפרויקט אחת בלבד ברחוב פינס 13 של פרויקט תמ"א 38/1 בסה"כ שכל הבניין כלל 18 דירות מה שאומר שכנראה שהוא הוסיף 6-8 דירות. אצלנו קוראים לזה שיפוצניקהנה קישור לאתר שלו
ארכיון פרויקטים - וינגוט
וינגוט חווית מגורים איכותית - אנחנו מעניקים מענה שוטף ואישי ותמיד תמיד נמצאים שם בשביל הלקוחות. הצוות שלנו מורכב מאנשי המקצוע הטובים ביותר בתחומם. מומחים המקפידים כי כל שלב בתהליך העבודה יתבצע על הצד הטוב ביותר. אנחנו לא מתפשרים על פחות מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ואנו מציבים סטנדרטים מאד גבוהים...www.weingot.co.il
למיטב הבנתי הוא סיים עכשיו גם בחפץ חייםלפי האתר הוא סיים בניה בפרויקט אחת בלבד ברחוב פינס 13 של פרויקט תמ"א 38/1 בסה"כ שכל הבניין כלל 18 דירות מה שאומר שכנראה שהוא הוסיף 6-8 דירות. אצלנו קוראים לזה שיפוצניק
אתה שמאי?1. אני מכין דוחו"ת 0 לפרויקטים בבני ברק
השאלה האם אתה יודע כמה עולה לקבלן ביצוע, למשל וינגוט עצמו,2. אני יודע כמה עולה בניה
1. איזה פרויקט למשל?3. פרויקט שבדקתי והרווחיות שלו הוא 8% לא יהיה ריווחי לאף יזם אחר
וסתם לקינוח:לסיכום: מי שמכיר את היזמים שבקשיים כיום בבני ברק הנמצאים לקראת פשיטת רגל מבין למה אני מזהיר כאן את הציבור כי הדירה שלכם הוא הנכס שלכם ולא תתנו לכל מיני הרפתקנים לשחק עמו.
אתה חושב שהוא החליט לפתוח עמותת חסד,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: