@אבימי אולי באמת כדאי לשנות לה את השם? 'הלינקיה - מרכז הקישורים' או משהו בסגנוןמבלבל קצת
@אבימי אולי באמת כדאי לשנות לה את השם? 'הלינקיה - מרכז הקישורים' או משהו בסגנוןמבלבל קצת
מה? אני חושבת שאתה מגזים..
השאלות שלי פה לגמרי היו מענייני הפורום.
לא מצאתי את הלינקייה המהוללה של @מענדי בריל.
נראה לי שזה שאתה אומרים בכל אשכול -״ישר ללינקייה״ (אתה ומענדי בריל) מבלבל קצת
ואז הולכים לכתובת הלא נכונה. ,( אני חיפשתי בחיפוש לינקייה.)
מה עשיתי... מה עשיתי
הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..הרי בסופו של דבר אנחנו רואים אח"כ עבודות מטורפות אצל ר' שמיל בלינקייה, מזילים ריר ולא יודעים מאיפה להתחיל
אוקיי. אז לא על אלה דיברתי.הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..
אני חושבת שעיקר הבעיה היא שיש ציורים שנראה שיש בהם טו מאצ׳/אובר טכניות /טכניקה / פלסטיקה וכו׳ וכו׳ ופחות אינטואיטיביות וזרימה טבעית.
ויש אנשים שפחות מתחברים לזה.
אולי זה כמו עמק המוזרות לאנשים מסויימים.?..
I don’t know
זה כאילו לא הגבת למה שאני כתבתי.אוקיי. אז לא על אלה דיברתי.
ומה את רוצה להגיד בזה, שכל הטכניקות מיותרות? אפשר להישאר בינוני ומטה, העיקר הכוונה?
"באונה, לא נעים אחי, אבל ת'אמת? הציור הזה קצת... מכוער."
"כן אני יודע, אבל אני התכוונתי לעשות משהו אחר לגמרי, מה שהיה לי בראש היה יפה חבל"ז."
הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..
אני חושבת שעיקר הבעיה היא שיש ציורים שנראה שיש בהם טו מאצ׳/אובר טכניות /טכניקה / פלסטיקה וכו׳ וכו׳ ופחות אינטואיטיביות וזרימה טבעית.
ויש אנשים שפחות מתחברים לזה.
אולי זה כמו עמק המוזרות לאנשים מסויימים.?..
I don’t know
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: