פיל - התנסות באיור דיגיטלי

ליבליב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חחח מה אתה מזועזע כאילו האשכול הזה פרוס פה בענק על גבי כל הפורום באותיות קידוש לבנה..
הוא לא נוכח.
:)
אני מדברת על ה״לינקייה״
אני כל הזמן רואה שדברים אמורים להכנס לאשכול הלינקייה אבל לא רואה את הלינקייה אף פעם.
E926F12F-B5DB-4EC2-9412-4BFCBCB2389B.jpeg

IAvigail

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
למעשה זה קטעים קטעים של טקסטורות מתמונות של פילים, ולקחתי והדבקתי אותם לאזורים שונים על הציור, כל אחד במקום המתאים.
זוועה! (העבודה לא התוצאה.. כן?!)
אמיתי -זה השיטה?
עבדות נמלים ממש!
נדע להעריך...

ליבליב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מפיתום.. היא נעוצה.!
אההה נו...אבל לא קוראים לזה לי נקייה!
קוראים לזה מרכז הקישורים משהו אגדי וכו׳.,אז שם נמצא הכלללל!
לא בלינקיה!
אז בעצם כל סיפור הלינקיה הזו היה סתם קונספירציה!
געח, אני מזועזעת עד עמקי נשמתי!. (#דרמת פורים סטייל איש צר ואויבבבבב)

מענדי בריל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
לא קוראים לזה לי נקייה!
קוראים, קוראים.. זה השם שהוצע מלכתחילה כפי שניתן להיווכח באשכול המבשר על הפתיחה. אח''כ משומה הוחלף. אבל זה השם הנכון והקצר והקליט והנחמד ונעים ועוד ועוד

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי

רון סגלוביץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

שאול יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
זוועה! (העבודה לא התוצאה.. כן?!)
אמיתי -זה השיטה?
עבדות נמלים ממש!
נדע להעריך...
זה השיטת קיצור דרך, שאמורה דווקא לזרז את העבודה ולא להיות עבודת נמלים, אך בד"כ גם נראית מעט פחות חיננית. לענ"ד.
השיטה הרגילה לצייר ריאליסטי היא כמובן לצייר לבד את הכל ואת הטקסטורות, או עכ"פ להשתמש בטקסטורות כבסיס להתחלה קלה, אבל אח"כ לצייר מעליהן עד שבתוצאה הסופית זה הכל ציור ידני.

הגיבן

משתמש סופר מקצוען
וואו, טוב, לא ציפיתי לכזו התפתחות, מחילה,

קודם כל תודה רבה על כל המחמאות על הסגנון יחודי וכו' (והדאגה), אבל אני מסכים עם דבריו של רון אכן מה שנסיתי להשיג הוא מראה תלת מימדי ריאליסטי, ואני מרגיש שמה שיצא הוא 'זרימה' עם התנסות של טכניקות מסוימות, כשהמגמה שלי היא ללכת ולהרחיב את סגנונות הציור.

אני מניח שלכל אחד פה היתה התנסות של ציור מעבר למה שהורגל, להכיר אופקים חדשים,
(גם אם מבחינתי מדובר בטכניקה שכיחה) ואצלי זה נותן השראה, לא מכבה את מה שהיה קודם או חריף מזה.

אני הייתי שמח ללכת עם ההדרכה של רון, ואני מודה לו על כך מאד.. (כמובן לפי ראות עיניו אם ירצה, באופן פרטי או ציבורי)

אני מניח שהעבודה בגווני אפור עניינה לתת מקום לשכל לעבוד ולתרגל תפיסה נכונה ומדויקת יותר של אור וצל בלי התמודדות רעשי רקע של בחירת צבעים מרובים. תודה על עצותיך!
אתה יכול להגיע לסגנון ריאליסטי בהחלט, עבודה לימוד וכולי... ווהדרכות של @רון סגלוביץ חמודות, כל הכבוד לו. רק בנקודה אחת אני מתנגדת: מברשות רכות זו לא הדרך! בבקשה אל תהרוס את עצמך.
מי מאיתנו שכבר שם וכבר משתמש בזה , מתמכר לזה ולא מסוגל להתקדם הלאה. אני בטוחה שאהרון בלייז יסכים איתי.

נערך לאחרונה ב:

שלמה צנחני

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אתה יכול להגיע לסגנון ריאליסטי בהחלט, עבודה לימוד וכולי... ווהדרכות של @רון סגלוביץ חמודות, כל הכבוד לו. רק בנקודה אחת אני מתנגדת: מברשות רכות זו לא הדרך! בבקשה אל תהרוס את עצמך.
מי מאיתנו שכבר שם וכבר משתמש בזה , מתמכר לזה ולא מסוגל להתקדם הלאה. אני בטוחה שאהרון בלייז יסכים איתי.

קיבלתי את ההערתך,
רק מעיון בתיקיות העבודה המרהיבות של רון סגלוביץ אני מניח שאין כוונתו לשימוש במברשות רכות בלבד , אלא לשלב יותר את הטכניקה הזו אצלי, שאצלי בציורים זה חסר, כמו שהוא משלב זאת עם שיטות שונות וטכניקות שונות (כמו הטקסטורה)

האם כוונתך שאין להשתמש במברשות רכות כלל (גם בעבודה עם שכבות וכו')?

ליבליב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
@ליבליב @מענדי בריל וכל השאר,
בחיאת, זה פורום מקצועי, בואו נשמור אותו כך ולא נסחף לקשקשת.
מה? אני חושבת שאתה מגזים..
השאלות שלי פה לגמרי היו מענייני הפורום. :)
לא מצאתי את הלינקייה המהוללה של @מענדי בריל.
נראה לי שזה שאתה אומרים בכל אשכול -״ישר ללינקייה״ (אתה ומענדי בריל) מבלבל קצת
ואז הולכים לכתובת הלא נכונה. ,( אני חיפשתי בחיפוש לינקייה.)

הגיבן

משתמש סופר מקצוען
האם כוונתך שאין להשתמש במברשות רכות כלל (גם בעבודה עם שכבות וכו')?
גמני אוהבת את העבודות של @רון! שיהיה ברור.
הדגשתי שרק בנקודה זו אני חייבת להתריע צייר שנמצא במקום מתחיל, נקי ומבטיח כמוך:
יש להשתמש בשלבים האחרונים בלבד.
לאחר ביסוס אזורי האור והצל,
ולאחר ביצוע שלבי המיזוג בעזרת מברשות קשות לפחות יחסית
רק לאחר לאחר לאחר

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה