זה יהיה מעולהה.. וישר ללינקייה בעז''ה
אני מרגישה שאני מפספסת יותר מדי דברים..
קוד:
יודעי בינה
זה יהיה מעולהה.. וישר ללינקייה בעז''ה
יודעי בינה
את שאלת את זה ברצינות..?יפה הלינקייה הזו??....
חחח מה אתה מזועזע כאילו האשכול הזה פרוס פה בענק על גבי כל הפורום באותיות קידוש לבנה..את שאלת את זה ברצינות..?
למקרה שכן.. הנה:
https://www.prog.co.il/threads/היכונו-היכונו-הלינקייה-הפרויקט-הגדול-לסדר-בפורום.381526/
והנה:
https://www.prog.co.il/threads/מרכז-הקישורים-אשכולות-שימושיים-אגדיים.381528/
זוועה! (העבודה לא התוצאה.. כן?!)למעשה זה קטעים קטעים של טקסטורות מתמונות של פילים, ולקחתי והדבקתי אותם לאזורים שונים על הציור, כל אחד במקום המתאים.
כן, זה המון עבודה.זוועה! (העבודה לא התוצאה.. כן?!)
אמיתי -זה השיטה?
עבדות נמלים ממש!
נדע להעריך...
מפיתום.. היא נעוצה.!אתה מחפש אותה עכשיו נכון?.
אההה נו...אבל לא קוראים לזה לי נקייה!מפיתום.. היא נעוצה.!
קוראים, קוראים.. זה השם שהוצע מלכתחילה כפי שניתן להיווכח באשכול המבשר על הפתיחה. אח''כ משומה הוחלף. אבל זה השם הנכון והקצר והקליט והנחמד ונעים ועוד ועודלא קוראים לזה לי נקייה!
נראה לי גם שעוד אחד מהשמות שהוצע היה שמיל. ..לא בטוח אבל.קוראים, קוראים.. זה השם שהוצע מלכתחילה
אז איך לא הלכו על זה??אחד מהשמות שהוצע היה שמיל
הוא לא אהב את 'שמיל'.
זה השיטת קיצור דרך, שאמורה דווקא לזרז את העבודה ולא להיות עבודת נמלים, אך בד"כ גם נראית מעט פחות חיננית. לענ"ד.זוועה! (העבודה לא התוצאה.. כן?!)
אמיתי -זה השיטה?
עבדות נמלים ממש!
נדע להעריך...
חס וחלילה!ההערות הכי קריטיות בשבילך לדעתי, לשלב שלך הן:
א. תלמד לעבוד עם מברשות רכות.
אתה יכול להגיע לסגנון ריאליסטי בהחלט, עבודה לימוד וכולי... ווהדרכות של @רון סגלוביץ חמודות, כל הכבוד לו. רק בנקודה אחת אני מתנגדת: מברשות רכות זו לא הדרך! בבקשה אל תהרוס את עצמך.וואו, טוב, לא ציפיתי לכזו התפתחות, מחילה,
קודם כל תודה רבה על כל המחמאות על הסגנון יחודי וכו' (והדאגה), אבל אני מסכים עם דבריו של רון אכן מה שנסיתי להשיג הוא מראה תלת מימדי ריאליסטי, ואני מרגיש שמה שיצא הוא 'זרימה' עם התנסות של טכניקות מסוימות, כשהמגמה שלי היא ללכת ולהרחיב את סגנונות הציור.
אני מניח שלכל אחד פה היתה התנסות של ציור מעבר למה שהורגל, להכיר אופקים חדשים,
(גם אם מבחינתי מדובר בטכניקה שכיחה) ואצלי זה נותן השראה, לא מכבה את מה שהיה קודם או חריף מזה.
אני הייתי שמח ללכת עם ההדרכה של רון, ואני מודה לו על כך מאד.. (כמובן לפי ראות עיניו אם ירצה, באופן פרטי או ציבורי)
אני מניח שהעבודה בגווני אפור עניינה לתת מקום לשכל לעבוד ולתרגל תפיסה נכונה ומדויקת יותר של אור וצל בלי התמודדות רעשי רקע של בחירת צבעים מרובים. תודה על עצותיך!
אתה יכול להגיע לסגנון ריאליסטי בהחלט, עבודה לימוד וכולי... ווהדרכות של @רון סגלוביץ חמודות, כל הכבוד לו. רק בנקודה אחת אני מתנגדת: מברשות רכות זו לא הדרך! בבקשה אל תהרוס את עצמך.
מי מאיתנו שכבר שם וכבר משתמש בזה , מתמכר לזה ולא מסוגל להתקדם הלאה. אני בטוחה שאהרון בלייז יסכים איתי.
מה? אני חושבת שאתה מגזים..
גמני אוהבת את העבודות של @רון! שיהיה ברור.האם כוונתך שאין להשתמש במברשות רכות כלל (גם בעבודה עם שכבות וכו')?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: