בהחלט! אבל לפני שנים מישהי העלתה פה פוסט חזק של תביעה לעובדות שמנצלות כל בדל זכות ושוכחות את הזכויות של המעסיקים שכל דקה תיהיה מנוצלת לעבודה.האמת, ברגע שלוקחים בחשבון את זה יותר קל להתמודד עם ההוצאה
כי מבינים שזה חלק בלתי נפרד מהמשכורת
ולא סחיטה של העובד או המדינה
025806793איך אני יוצרת איתך קשר? אין הודעות אישיות.
תודה, הייתי צריכה את שקדיה.025806793
0533100539
רק אני לא הבנתי איך זה חוקי?ניצלתי את הקורונה כדי להפחית מהחוזה שלה ליומיים בשבוע
זה לא בעיה בעובדת שמכירה את כל הזכויות שלהאגב, תבדקי, אבל שמעתי פעם גם אופציה של לפטר עובדת לפני תום ה-60 יום, זה עולה כסף אבל אם את חוששת מהריון נוסף שיתקע אותך, אז צריך לשלם לה עוד שכר של השלמה ל-60 יום+חודש הודעה מראש. ואז פיצויים לכל התקופה מאחרי חודש ההודעה.
לא יודעת מה דין החל"ת בקשר עם חל"ד.
ואגב, גם אם העובדת טובה, היא נשמעת לי מניפולטיבית מאד, מכירה את כל הזכויות שלה, אל תגדילי תלוש, אח"כ את תאכלי אותה, לא איתה ולא אם אף אחת אחרת. פשוט תאמרי שזה אסור לפי חוק, ושלום על ישראל.
ברור, לא ניסחתי נכון, תודה על הדיוק.זה לא בעיה בעובדת שמכירה את כל הזכויות שלה
אלא הבעיה בעובדת שרוצה לקמבן ע"ח המדינה וע"ח המעסיקה
רוצה תלושים מוגדלים, רוצה חלק מהטבת הקורונה של המעסיק (גם נזקי קורונה היא ספגה?)
לצורך כך צריך אישור מהממונה לעבודת נשים.אבל הרואת חשבון אמרה לי שאם אני מוכיחה שלכולם הורדתי בגלל מחסור בעבודה עקב הקורונה זה לא אישי.
הראתי לה שאין עבודה ויותר ישתלם לה לחתום חלת אבל היא העדיפה לשמר את המשרה וחזרה.
כמה שאת צודקת! כ"כ הרבה שמיניות באויר עשיתי כדי שתקבל את המקסימום שאפשר.עם מעסיקה טובת לב, ובמקום להודות לקב"ה על מעסיקה נוחה, היא מנצלת וגורמת בסוף למעסיקה להרגיש לא נעים.
אז למעשה חודש 6 העסקתי אותה כרגיל כי העובדת השניה היתה בבידוד.לצורך כך צריך אישור מהממונה לעבודת נשים.
כל אחד שיפטר עובדת בתקופה מוגנת יש לו 1001 הסברים למה הוא עשה את זה.
חייבים אישור לכך. (ורואת חשבון לא מספקת במקרה הזה)
לא משנה כמה מקסימום שתעשי לעובדתכמה שאת צודקת! כ"כ הרבה שמיניות באויר עשיתי כדי שתקבל את המקסימום שאפשר.
אני עצמי ילדתי 3 שבועות אחריה. היא לא הפסיקה לטרטר אותי בבי"ח:
"בעלי אמר לי שלחבר שלו נכנס בט"ל אחרי שבועיים. למה לא נכנס לי עדיין? תתקשרי לרואת חשבון שלך אם היא הגישה הכל וכו'
ת'אמת, בסוף התפרצי עליה ויצאתי קטנה...
מכירות את העובדות שמגיעות עם הצהרות: בעלי אמר ש...
אז בעלך הוא בוס שלך ולא שלי..
היום אני שוללת אותם כבר בראיון הראשון.
מצטרפת.רק לחזק את ידי כל המעסיקים!
בזכותם יש לכולנו עבודה.
תמיד מדברים על זכויות העובדים... ולא חושבים על המעסיקים
שצריכים גם להרוויח משהו..!
ובתכלס - עובדים לא פחות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: