לא נכון!צמצום שעות אינם פיטורין
צמצום שעות נחשב פיטורין לכל דבר ועיניין!!!
החזרת עובדת לאחר חופשת לידה לאותה עבודה ובאותם תנאים
www.kolzchut.org.il
לא נכון!צמצום שעות אינם פיטורין
מי שלמד יודע!וואו! כמה יסודות הלכתיים שנויים במחלוקת אפשר להכריע במחי הודעה אחת!
תקראי לעומק,לא נכון!
צמצום שעות נחשב פיטורין לכל דבר ועיניין!!!
החזרת עובדת לאחר חופשת לידה לאותה עבודה ובאותם תנאים
www.kolzchut.org.il
רק על האמירה הזאת את יכולה לתבוע אותה!!כשהערתי לה שזה לא חוקי אמרה לי שאם אתלונן על הרשת יפטרו אותי חודשיים לאחד חופשת הלידה לצמיתות!
ע"פ חוק צריך לזה אישור מראש משר העבודה והרווחה. רק ש"לסדום היינו לעמורה דמינו"בגלל שמפחדים להתלונן השוק נראה כמו שהוא היום.
צריך להבין שהעולם מזמן שייך לשכירים ולא למעסיקים.
אם לא היו מפחדים לעמוד על הזכויות - המעונות היו נפתחים השנה כרגיל כי לא היה חסר צוות.
אם לא היו מפחדים לעמוד על הזכויות - לא היה מצב של תלושים מנופחים והחזרי מזומן למעסיקים מאחורי הגב.
ואפשר להוסיף כא עוד 10 שורות לפחות.
שווה לך להישאר בעבודה אם מורידים לך שעות?
אני במקומך הייתי מחפשת פתרון ואח"כ לוקחת עו"ד מעולה לתביעה משפטית.
הוא מקבל אחוזים מסך התביעה רק לאחר התשלום, כך שאת אפילו לא סופגת את העלות שלו.
אבל -
תבדקו אם מבחינה חוקית מותר לגעת בזכויות שלך,
במקרה בו יש למעסיק הוכחה שהפגיעה אינה קשורה ללידה.
במקרה כזה אין מה לעשות.
תנסי להשיג הקלטה של זה, זו סחיטה באיומים וזו עבירה חמורה קצת יותר מפיטורין בחלד, רק נציין שבחוק העונש על זה הוא מאסר 7 שנים....כשהערתי לה שזה לא חוקי אמרה לי שאם אתלונן על הרשת יפטרו אותי חודשיים לאחד חופשת הלידה לצמיתות!
דווקא נשמע טוב לחפש למנהלת הזאת מחליפהתנסי להשיג הקלטה של זה, זו סחיטה באיומים וזו עבירה חמורה קצת יותר מפיטורין בחלד, רק נציין שבחוק העונש על זה הוא מאסר 7 שנים....
מאיפה אתם לוקחים את זה ?צד אחד בשיחה שמודע להקלטה זה מספיק
הקלטה עצמית של שיחות טלפון, או הקלטת שיחת טלפון תוך קבלת הסכמה של אחד הצדדים לשיחה, היא חוקית. ככלל, הקלטת שיחה על ידי אחד השותפים לשיחה היא חוקית, גם אם היא נעשית ללא ידיעתו של הצד השני[3], אך סעיף 3 לחוק האזנת סתר מסייג זאת: "האזנה לשיחה והקלטתה, אף שהן נעשות בהסכמת אחד מבעלי השיחה – אסורות, ודינן כדין האזנת סתר, אם נעשו למטרת ביצוע עבירה או מעשה נזק, או למטרת גילוי דברים שבינו לבינה והם מצנעת האישות ושלא לצורך הליך משפטי בין בני זוג".מאיפה אתם לוקחים את זה ?
לפי חוק למיטב ידיעתי שתי הצדדים צריכים לדעת שהם מוקלטים!
להבנתי, הסיוג הזה הוא על האזנה והקלטת שיחה בין שני בני זוגהקלטה עצמית של שיחות טלפון, או הקלטת שיחת טלפון תוך קבלת הסכמה של אחד הצדדים לשיחה, היא חוקית. ככלל, הקלטת שיחה על ידי אחד השותפים לשיחה היא חוקית, גם אם היא נעשית ללא ידיעתו של הצד השני[3], אך סעיף 3 לחוק האזנת סתר מסייג זאת: "האזנה לשיחה והקלטתה, אף שהן נעשות בהסכמת אחד מבעלי השיחה – אסורות, ודינן כדין האזנת סתר, אם נעשו למטרת ביצוע עבירה או מעשה נזק, או למטרת גילוי דברים שבינו לבינה והם מצנעת האישות ושלא לצורך הליך משפטי בין בני זוג".
ויקיפדיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: