פיטורים בחינוך העצמאי

מצב
הנושא נעול.

כי האדם עץ השדה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לכל מי שכתב למעלה שזה לא יכול להיות -אני חוויתי זאת על בשרי
זה לא חוקי לחלוטין וזו עילה לתביעה רצינית-בתנאי שיש לה תיעוד שזו סיבת הפיטורין
זו גם עילה לפניה לנציג קבילות הציבור במשרד התעסוקה

מנסיון אישי !!!!
הלוואי וזה היה כזה פשוט......
היא פשוט גמורה....
כרגע היא לא יכולה לתבוע אף אחד כי בצורה מגעילה ממש הם הצליחו להוציא ממנה שהיא מתפטרת מרצונה.....
ולא, אל תתחילו להתקיף שהיא לא הייתה צריכה וכו'... כי הם ממש איימו עליה, (אני לא רוצה לפרט אבל משהו דומה ל-אם לא תתפטרי מעצמך נגרום לכך שיעיפו את הבנים שלך מהחיידר..)
יש אנשים לא הגונים בעולם לצערנו.....

כך שכל הנ"ל כבר לא אקטואלי....
אין לה פיצויים.... ואין לה כלום.....

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
היא פשוט גמורה....
כרגע היא לא יכולה לתבוע אף אחד כי בצורה מגעילה ממש הם הצליחו להוציא ממנה שהיא מתפטרת מרצונה.....
ולא, אל תתחילו להתקיף שהיא לא הייתה צריכה וכו'... כי הם ממש איימו עליה, (אני לא רוצה לפרט אבל משהו דומה ל-אם לא תתפטרי מעצמך נגרום לכך שיעיפו את הבנים שלך מהחיידר..)

כך שכל הנ"ל כבר לא אקטואלי....
אין לה פיצויים.... ואין לה כלום.....
מכירה מקרוב מקרה דומה מאד לנ"ל.
עצוב וכואב, ומקומם.
הכל שם פרוטקציות, והעיקר לאן אתה שייך.

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לצערי עברתי סיפור לא כזה, אבל ברמה נבזית לא פחות.
בחינוך העצמאי יושבים אנשים מושחתים!!!
לא סתם כתבו על דור המשיח: "פני הדור כפני הכלב."

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היא פשוט גמורה....
מוכר ואופייני לצערנו...

מישהו מהצפון

משתמש פעיל

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
עצוב מאוד! בקצב הזה המורות הטובות יצביעו ברגליים ומי שישאר אלו הבנות של... שלא כולן כאלה מורות שהיינו רוצות לבנות שלנו, בלשון המעטה...

יודי יהודה

משתמש פעיל
חברה שלי עבדה 3 שנים בתקן בחינוך העצמאי.
כרגע הם מעיפים אותה משום שהיא לא שולחת את הבת שלה למוסד בו היא עובדת.
אני אמרתי לה שזה לא חוקי. אסור לקחת שעות תקן למורה. (אגב, זה נכון?)
היא טוענת שהם לא שולחים לה מכתב פיטורין או משהו כזה, אלא פשוט לוחצים עליה שתתפטר מעצמה, אחרי לחצים רבים היא עוזבת.
ועכשיו לשאלה- מה עדיף, לשגע את החינוך העצמאי שיכתבו לה מכתב פיטורין כדי שתוכל לקבל פיצויים וכו'...?
מצד שני היא שמעה שאם מורה מפוטרת מהחינוך העצמאי אח"כ היא לא יכולה להכנס שוב כמורה 5 שנים בשום מוסד אחר.זה נכון?

תכל'ס נשמח לשמוע את דעת המבינות, מה עדיף? מה אפשר להפסיד מכל דבר? ומה מרוויחים?

כל מידע יתקבל בברכה.
זה לא נכון זה טעות של המון אנשים תקן בחינוך העצמאי משול לתקן קלאסי של כל עובד זה עמותה שמעסיקה נכון שיש זכויות וכו (בכל אופן זה לא חוקי הסיבה שצויינה אבל במכתב פיטורין הם יכולים לרשום אין ספור סיבות )
לעניין פיטורים הם מחויבים לשלוח עד מאי מכתב פיטורין +שימוע שלא שווה לבזבז את הזמן הכל מכור מראש חבל על עוגמת הנפש למי שתולה תקוות ואתה בבית כמובן פיצויים מה שמגיע מגיע אני לא יודע מאיפה אנשים לקחו את זה שאם יש לך תקן אתה חסין זה נכון יותר לגבי משרד החינוך שלא מפטרים מורים כמו גרביים כי לא עשית איזה קומבינה למנהל אלא יש פיקוח וצריך אישור ממשרד החינוך וצריך שמפקח ישמע מה הסיבה הוא מגיע לבקר בכיתה בקיצור זה תהליך של שנה ותנחשו כמה כאלה קרו ב 30 שנה האחרונות אפשר לספור על פחות מ שתי ידיים בכל אופן שיהיה בהצלחה ולא לשכוח שהכל ביד הקדוש ברוך הוא גם אם אנו לא מבינים וזה קשה מאוד לקבל דבר כזה .
אבל אלו החיים . אגב לאלו שפונים להסתדרות המורים של אגודת ישראל משול לפנות לבריינדה בעצמה לא יותר מזה .

ר גן עדן

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מוכנה להשתתף בכתבת תקשורת ענקית בנושא העוולות?
אני פועלת על פי דעת תורה.
וממש לא בתוכניות שלי לבקש היתר לכזה דבר.
זה שהם לא בסדר, לא אומר שאני צריכה להיות גם לא בסדר.

ר גן עדן

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זהו, שגם הם יודעים את התשובה הזו מראש, ולכן עשו מה בא להם.
אז לרדת לרמת הנבזות הזו גם?
אני משתדלת לחזק את עצמי שמה שמגיע לי הקב"ה ישלח לי. והקב"ה שולח. רואים ניסים.

קצרה

משתמש מקצוען
זה לא נכון זה טעות של המון אנשים תקן בחינוך העצמאי משול לתקן קלאסי של כל עובד זה עמותה שמעסיקה נכון שיש זכויות וכו (בכל אופן זה לא חוקי הסיבה שצויינה אבל במכתב פיטורין הם יכולים לרשום אין ספור סיבות )
לעניין פיטורים הם מחויבים לשלוח עד מאי מכתב פיטורין +שימוע שלא שווה לבזבז את הזמן הכל מכור מראש חבל על עוגמת הנפש למי שתולה תקוות ואתה בבית כמובן פיצויים מה שמגיע מגיע אני לא יודע מאיפה אנשים לקחו את זה שאם יש לך תקן אתה חסין זה נכון יותר לגבי משרד החינוך שלא מפטרים מורים כמו גרביים כי לא עשית איזה קומבינה למנהל אלא יש פיקוח וצריך אישור ממשרד החינוך וצריך שמפקח ישמע מה הסיבה הוא מגיע לבקר בכיתה בקיצור זה תהליך של שנה ותנחשו כמה כאלה קרו ב 30 שנה האחרונות אפשר לספור על פחות מ שתי ידיים בכל אופן שיהיה בהצלחה ולא לשכוח שהכל ביד הקדוש ברוך הוא גם אם אנו לא מבינים וזה קשה מאוד לקבל דבר כזה .
אבל אלו החיים . אגב לאלו שפונים להסתדרות המורים של אגודת ישראל משול לפנות לבריינדה בעצמה לא יותר מזה .
בכל מקום עבודה שימוע הוא הליך פורמלי מכור מראש
למרות שכתוב בחוק שהוא חייב להיות הוגן וכנה וכו'
עזבו
הודעה על שימוע בכל מקום עבודה פירושה אחד מהשתיים : אזהרה חמורה לעובד או פיטורין
ואם השימוע הוא היות ורוצים לפטר ולא סתם להזהיר חמורות -
אז זה הוחלט לפניו והשימוע הוא סתם חלק חובה בתהליך.

לא יודעת מה את יודעת על משרד החינוך
אבל אני מכירה מישהי (חילוניה) שהתלוננה על תלמיד שהיה אלים כלפיה - אז ההורים שלו דרשו את פיטוריה
ההליך לא היה כזה מורכב כמו שאת מתארת - מנהל בית הספר השיג אחת ושתיים את כל האישורים הנדרשים.
והיא עזבה את המקצוע.
אם זה לא פיטורין כמו גרביים לא יודעת מה כן.

יודי יהודה

משתמש פעיל
זה שמנהל את כל התביעות הייצוגיות מולם (בפעם שעברה פרוג הורידו אני מקווה שהפעם לא )וכן עשרות תביעות של מורים ומורות בהצלחה רבה קלמן טלפון:0528027000
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה