תנוח דעתך. קראתי נכון והבנתי לנכון וכבר השבת נכון.נראה לי שפשוט לא קראת נכון
יש כבר חברה כזאת שמשביתה את כל ההודעות האוטומטיות.רוצה פטנט שאוכל לזהות את כל מספרי הצינתוקים והודעות [לא מענה אנושי]
איזה מדהים! הקדימו אותך בחצי שעה לפני שתי הודעות, עם אותו פטנט בדיוק!כפרות: פטנט מיוחד לפחדנים...
כן, כנראה שאניט פיצול אישיות...איזה מדהים! הקדימו אותך בחצי שעה לפני שתי הודעות, עם אותו פטנט בדיוק!
כנראה זה נכון מה שאומרים שמוחות גדולים חושבים דומה..
דרוש פטנט שיזהה הודעות כפולות וימחוק לבד..שלחתי את זה פעמיים בטעות.
לחילופין, דיסק אונקי עם כל התורה שאפשר להכניס לתוך המוח.אה, הכי חשוב:
כרטיס מיקרו לשמירת נתונים במוח
או יותר יעיל-משהו שמאפשר לתקשר בטלפתיה עם מישהו לידך...מכשיר לתרגום רגשות של השני
או אולי-תיק שאפשר להכניס אליו 90 ליטר לפחות אבל הוא בגודל של קלמר.המוח שלי עובד עכשיו
מזוודות קשיחות שמתקפלות לגודל מינימלי
איזה רעיון?מישהו מזהה מאיפה הרעיון?
תכלס חשבתי על זה יום אחד, שבאמת איך זה שעוד לא המציאו שקית\מה שזה לא יהיה, שאפשר להכניס לתוכה דברים כבדים והיא עדיין תשאר קלה לנשיאה.. וככה ייגמר לו עידן הסחיבות הכבדות, (וכל ילד יוכל לסחוב מקרראו אולי-תיק שאפשר להכניס אליו 90 ליטר לפחות אבל הוא בגודל של קלמר.
אה, וגם לא כבד.
יותר קל לייצר עגלה שנוסעת אחריךתכלס חשבתי על זה יום אחד, שבאמת איך זה שעוד לא המציאו שקית\מה שזה לא יהיה, שאפשר להכניס לתוכה דברים כבדים והיא עדיין תשאר קלה לנשיאה.. וככה ייגמר לו עידן הסחיבות הכבדות, (וכל ילד יוכל לסחוב מקרר
עלי שעוד כמה שנים תשמעו על הפטנט הזה
ואם את גרה בקומה אחרונה בבניין ללא מעלית?יותר קל לייצר עגלה שנוסעת אחריך
קיים בתעשייתיסיר עם זרוע ערבול, או מיקסר עם אפשרות בישול
(אני באמצע להכין בוטנים מקורמלים)
קיים שדה התעופה- מדרכות נעות!
- מכשיר להעלמת הרכב כשרוצים לחנות
עיקר המצווה זה ללמוד תורהלחילופין, דיסק אונקי עם כל התורה שאפשר להכניס לתוך המוח.
נשמע שימושי ברמות.
דופליקטים?או אולי-תיק שאפשר להכניס אליו 90 ליטר לפחות אבל הוא בגודל של קלמר.
אה, וגם לא כבד.
מישהו מזהה מאיפה הרעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: