אה, הכי חשוב:
כרטיס מיקרו לשמירת נתונים במוח
כרטיס מיקרו לשמירת נתונים במוח
וגם התכולה שתתקפל...המוח שלי עובד עכשיו
מזוודות קשיחות שמתקפלות לגודל מינימלי
סיר עם זרוע ערבול, או מיקסר עם אפשרות בישולסיר על הגז שלוחצים עליו כל כמה זמן רוצים שיתערבב ושיהיה טיימר שיצלצל
למה?הלוואי ויהיה ביפרים שלא יכולים להתפוצץ
אני לא בהצלה ולא בחיזבללהלמה?
יש לך בשימוש קבוע?
את סוכנת ריגול?
כי בסוף ככה יהיה מלחמות עוד כמה שנים כל אחד יפוצץ משהו לשנילמה?
יש לך בשימוש קבוע?
את סוכנת ריגול?
לא צריך ביפרים.. יש היום אמצעים עוד יותר משוכללים...כי בסוף ככה יהיה מלחמות עוד כמה שנים כל אחד יפוצץ משהו לשני
זה נראה יותר החוש הדמיון של הערבים [מספרים שאחרי הביפרים מחבל אחד טען שמרגיש שמתחמם לו המשקפיים אז כולם הורידו משקפיים]לא צריך ביפרים.. יש היום אמצעים עוד יותר משוכללים...
ציטוט מ"יתד" של היום (עמ' 51 בחלק הראשון)
"חומר מעקב נמרח על נסראללה וחשף את מיקומו..- אדם לחץ את ידו בימים שלפני החיסול ומרח אותו בחומר שעזר לישראל לעקוב אחריו"
אופס.. נראה לי שפשוט לא קראת נכון- החומר שיוצא הוא לא טיפקס!הרכבת אכן נעלמה, אבל תחתיה הופיע מעבר חצייה..
צריך עכשיו למצוא מי שתסכים ללבוש את זה..
תדאגי שיאושר בסמינריםאופס.. נראה לי שפשוט לא קראת נכון- החומר שיוצא הוא לא טיפקס!
הוא גרב, רק המתקן הוא מתקן דמוי טיפקס
מה שנמצא בתוכו הוא סליל דביק של גרב רגל -בדיוק בצבע של הגרב שלך!
חוץ מזה שלבינתיים זה רק בתאוריה ככה שעדיין לא הגענו לשלב הניסויים עם מתנדבות
זה הערבים טועניםלא צריך ביפרים.. יש היום אמצעים עוד יותר משוכללים...
ציטוט מ"יתד" של היום (עמ' 51 בחלק הראשון)
"חומר מעקב נמרח על נסראללה וחשף את מיקומו..- אדם לחץ את ידו בימים שלפני החיסול ומרח אותו בחומר שעזר לישראל לעקוב אחריו"
זה מיועד רק למקרים של רכבות -למי שלא קרא את התגובה הראשונהתדאגי שיאושר בסמינרים
עדיף כבר גרביונים שלא יקבלו רכבות [את בונה בית חולים מתחת לגשר ]זה מיועד רק למקרים של רכבות -למי שלא קרא את התגובה הראשונה
כך שלא נראה לי שתהיה בעיה...
קודם כל שיבטלו את האדום שלפני הכתום...שיבטלו ברמזורים את הכתום לפני הירוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: